Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστοοοος!

Καλα και η 1070 πανακριβη θα ειναι δυστηχως,σε σχεση με 970 αλλα αν εχει καλες επιδοσεις καπως παλευεται η κατασταση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι η 1070 θα είναι στην χειρότερη σαν την 980Ti, μην πω σαν την Titan X...

Δημοσ.

36% πάνω σε 1440P..Παραπάνω απ' ότι περίμενα προσωπικά, αλλά θέλω να δω με OC τι boosts έχει..

36% πάνω με το μισό die size της 980ti. :D

Δημοσ.

Ρε παιδιά πού το βλέπεται το 36% στα 1440p ; 27% βλέπω εγώ σε σχέση με μια 980ti στο γράφημα του techpowerup.

Οχι ότι δεν είναι μια χαρά και αυτό... :D

Δημοσ.

Ρε παιδιά πού το βλέπεται το 36% στα 1440p ; 27% βλέπω εγώ σε σχέση με μια 980ti.

Για να συγκρίνεις performance πολλαπλασιάζεις, δεν προσθέτεις.

Έχεις 73 base x 36%

73x1.36 = 99.28

Δημοσ.

πάντως για καλό o/c θέλει custom υλοποίηση με καλύτερη τροφοδοσία ρεύματος και υψηότερα όρια TDP & θερμοκρασίας.

Από ότι βλέπω πιάνουν ένα +15% το οποίο όμως κατεβαίνει αρκετά χαμηλότερα όταν η κάρτα έχει μεγάλο φορτίο...

Δημοσ.

Όποιος αγόρασε 980ti  και δεν έχει σοβαρό θέμα με το πουλι του ή εστω δεν παιζει σε 4k, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για μετάβαση.

Fixed it for you. Waiting for the big toys φυσικα :P

Καλα το perf/watt ειναι απλα απο αλλο πλανητη.. Εντυπωσιακοτατο εχω παθει πλακα η μεταβαση σε nm δεν ετυχε, πετυχε..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πού το βλέπεται το 36% στα 1440p ; 27% βλέπω εγώ σε σχέση με μια 980ti στο γράφημα του techpowerup.

100(Βάση)/73(980Ti στην προκειμένη)*100 = 36%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...