Bigi444444 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση και με το dx12 πλέον.Εγώ πάντως δε θα βιαστώ.Θα αφήσω τουλάχιστον ένα τρίμηνο να δω τι θα γίνει από επιδόσεις, τιμές και διαθεσιμότητες και μετά θα κάνω κίνηση.Δε μας κυνηγάει κανένας.Τα εν θερμώ συνήθως δε μου βγαίνουν εξάλλου.Φαίνονται ταχύτατες οι κάρτες, αλλά από εταιρικά slides δε μπορείς να πάρεις απόφαση για αναβάθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μετά το Σεπτέμβρη θα αξίζει να πάρεις νέα κάρτα(Εφόσον έχεις 970/290/390 κλπ), γιατί τώρα το καλοκαίρι δεν βγαίνει κανένα βαρύ παιχνίδι, άσε που θα πρέπει να ισορροπήσουν και οι τιμές. Πάντως 2.4Ghz διαβάζω για την Gigabyte Xtreme, φαντάζομαι οι καλές custom εκεί θα παίζουν, οπότε απ' ότι φαίνεται υπερχρονίζεται άψογα το GP104. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 NVIDIA GeForce GTX 1080 OpenCL performance leaked Έλεος πια με τα συνθετικά, άντε 2 μέρες έμειναν για τα επίσημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 NVIDIA GeForce GTX 1080 Final Specifications and Launch Presentation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 NVIDIA GeForce GTX 1080 Final Specifications and Launch Presentation ΄Αλλα εξίσου ενδιαφέροντα slides είναι: (δείτε περισσότερα στο παρακάτω spoiler): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Έχεις καμία πληροφορία για το Fast Sync ; Λένε ότι είναι για VR, μιας και το G-Sync δεν δουλεύει σε VR. May 17th 2016 - Will you be ready for the order of 10 ... ? Benchmarks αύριο, άντε να δούμε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σε full oc ξερουμε πανω κατω την καταναλωση τους?Πρεπει και παλι να παραμενει σχετικα χαμηλη η ιδεα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αύριο θα μάθουμε πόσο κλοκάρεται και πόσο καταναλώνει μια founders edition 1080. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Tick... Tock... Tick... Tock... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 4 η ώρα νομίζω θα τα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν δεν το έχετε δει: https://www.vessel.com/videos/T82ea8k4v Περιμένουμε βέβαια τα γνωστά sites. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν είναι αλήθεια τί να πω οτι 4Κ ούτε στον ύπνο του και το 1070 ακόμα πιο κάτω........θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ψιλομούφα μου φαίνονται τα benchmarks στο παραπάνω βιντέακι..Ας δούμε τα επίσημα και όχι του κάθε τυχάρπαστου..Περιμένω από Guru3D και Techpowerup. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Κοιτα είναι περίεργα τα αποτελέσματα, μάλλον κλίκ θα θέλει να μαζέψει περισσότερο δεν νομίζω να έχουν βάση θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ψιλομούφα μου φαίνονται τα benchmarks στο παραπάνω βιντέακι..Ας δούμε τα επίσημα και όχι του κάθε τυχάρπαστου..Περιμένω από Guru3D και Techpowerup. Καλα και τα παραπανω γνωστα site(και αλλα βεβαια) και αυτα πολλες φορες τυχαρπαστα benchmark βγαζουν αλλα εχε χαρη που μιλαμε για νεα καρτα και δεν μπορεις να κανεις και αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα