Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευχαριστώ πολύ σορρυ έγραψα με το account της κοπέλας μου... το είπα με την λογική αν βγει 27 Μαΐου η reference και η μία της gigabyte 15 Ιουνίου αξίζει να περιμένω Ιούνιο.. ναι αν βγει τέλη 16 γαματα.... γιαυτό ρώτησα

... από αμαζον θα την πάρω λογικά..

Και reference μπορεις να αγορασεις κανονικα αλλα σιγουρα θα πρεπει να παρεις και ξεχωριστο gpu cooler γιατι πολυ απλα οι reference κυριως απο θεμα θορυβου(και ζεστης)σε παιχνιδια εχουν παρα πολυ ασχημη φημη ως τωρα.

Εαν παρεις ξεχωριστο cooler οντως θα πρεπει να προσεξεις ποια εταιρια θα προτιμησεις καθως ορισμενες εταιριες αν εβγαζες το συστημα ψυξης της reference και εβαζες δικο σου σε βγαζανε εκτως εγγυησης.Τουλαχιστον αυτο θυμαμαι να ισχυε πιο παλια πχ για την R9 290 και 290x.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και reference μπορεις να αγορασεις κανονικα αλλα σιγουρα θα πρεπει να παρεις και ξεχωριστο gpu cooler γιατι πολυ απλα οι reference κυριως απο θεμα θορυβου(και ζεστης)σε παιχνιδια εχουν παρα πολυ ασχημη φημη ως τωρα.

Εαν παρεις ξεχωριστο cooler οντως θα πρεπει να προσεξεις ποια εταιρια θα προτιμησεις καθως ορισμενες εταιριες αν εβγαζες το συστημα ψυξης της reference και εβαζες δικο σου σε βγαζανε εκτως εγγυησης.Τουλαχιστον αυτο θυμαμαι να ισχυε πιο παλια πχ για την R9 290 και 290x.

Δεν έχω πάρει ποτέ μα ποτέ μου reference.. νομίζω είναι βλακεια να αλλάζω Cooler στην gpu...και ναίσως αυτό που λέει με βγάζει εκτός εγγυήσης .... ξέρουμε περιπου που θα δούμε 1080 από κάποια εταιρία; 1 μήνα 2 η 6 δηλαδή... γιατί αυτήν την στιγμή είμαι με την Predator και την 390χ :D

Πόσο παραπάνω θα πάρεις από την "απλή" 1080, πιστεύεις?

Πολύ περισσότερο σε DX12 τίτλους?

Ένα 10-15%?

Όχι ρε δεν με ενδιαφέρει τοαο πολυ αυτό.. για το Cooler και βασικά γιαυτό ρωτάω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ μου reference

A, ok.

Αν μείνεις σε αέρα, περίμενε τις "κοστούμ" (αυτός δεν είναι ο επίσημος Insomnia όρος), κι όποτε...κάπου από Φθινόπωρο για πραγματική διαθεσιότητα.

Αν σκέφτεσαι να της πετάξεις κανένα νερό, η "μαμά" επιλογή δεν είναι άσχημη.

Btw, αφού τώρα αρχίζει η μαζική πααγωγή σε GDDRX, κατά πότε θα προκόψουν, λέτε?

Υπολογίστε δηλαδή παραγωγή-έλεγχο-αποστολή/παράδοση, σετάρισμα πάνω στις νέες κάρτες, δοκιμή αυτών, αποστολή/παράδοση σε μαγαζιά, διαθσιμότητα.

Το θέμα δεν είναι τα νούμερα στα benchmarks και τα ποσοστά raw επιδόσεων αλλά το πόσο καλά θα συνεχίσει να υποστηρίζεται ο Maxwell από θέμα drivers από δω και μπρος. Γιατί η ψαλίδα μπορεί να μεγαλώσει πολύ άνετα αν η nvidia αρχίσει τα optimisations μόνο για τον Pascal και αφήσει τον Maxwell στη μοίρα του.

Είδαμε τι έγινε με την 780 Ti όταν βγήκε η σειρά 900. Από κει που πετούσε, πήρε τον πούλο από θέμα drivers και οι επιδόσεις άρχισαν να πέφτουν κατακόρυφα. Έφτασε να την ρίχνει στα αυτιά και η απλή 970.

Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα.

Ίσα βάρκα, ίσα πανιά είναι 970 και 780Ti. Έβαλα και συγκριτικό που έχει πρόσφατους τίτλους και όχι αρχαιολογίες.

perfrel_1920_1080.png

A, ok.

Αν μείνεις σε αέρα, περίμενε τις "κοστούμ" (αυτός δεν είναι ο επίσημος Insomnia όρος), κι όποτε...κάπου από Φθινόπωρο για πραγματική διαθεσιότητα.

Αν σκέφτεσαι να της πετάξεις κανένα νερό, η "μαμά" επιλογή δεν είναι άσχημη.

Btw, αφού τώρα αρχίζει η μαζική πααγωγή σε GDDRX, κατά πότε θα προκόψουν, λέτε?

Υπολογίστε δηλαδή παραγωγή-έλεγχο-αποστολή/παράδοση, σετάρισμα πάνω στις νέες κάρτες, δοκιμή αυτών, αποστολή/παράδοση σε μαγαζιά, διαθσιμότητα.

Εκει θα την πατησουν οσοι ετρεξαν να δωσουν τις καρτες τους.Εχει βγει καμια ειδηση αν και η 1070 θα πρωτο κυκλοφορησει σαν reference???

• Like 1

Τουλάχιστον το bold δεν ισχύει για τις reference - founder.θέλω.να.με.λες 1080 και 1070.

Φοβάμαι για μεγάλο καπέλο στις τιμές μέχρι και τέλος του καλοκαιριού...με ανελαστική ζήτηση αν η προσφορά δεν είναι επαρκής θα εκτοξευθούν οι τιμές..Κρατήστε κάρτες μην τις σκοτώνεται ακόμα..

• Like 1

Δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί κάποιος για αγορά, αφού παιχνίδια δεν βγαίνουν μέσα στο καλοκαίρι(Πέρα από το Deus Ex που βγαίνει τον Αύγουστο). Υπομονή να στρώσει η διαθεσιμότητα και να πέσουν οι τιμές σε νορμάλ επίπεδα γιατί στην αρχή περιμένω 500+ για 1070 και 800+ για 1080(Ελλάδα).

Ίσα βάρκα, ίσα πανιά είναι 970 και 780Ti. Έβαλα και συγκριτικό που έχει πρόσφατους τίτλους και όχι αρχαιολογίες.

Η σειρα Maxwell εδειχνε τα δοντια της οταν τα Nvidia Gameworks Features ηταν ενεργοποιημενα, και προς τα Kepler αλλα και τhς ΑMD.

Στα review δεν τα ενεργοποιουν για να παιζουν ολοι με τους ιδιους ορους.

http://www.3dcenter.org/news/nvidias-performance-chip-gp106-zeigt-sich-release-im-september-2016-anzunehmen

Όλοι μιλάτε για τα "μεγάλα" μοντέλα...  Εγώ θέλω να ακούσω μια γνώμη και για τα "μικρότερα" (1060, 1060 Τι, 1065). Γιατί τα 500 για την 1070 δεν είναι εύκολη υπόθεση! Θέλω να ξέρω προς τα που να αρχίσω να προσανατολίζομαι.. Τουλάχιστον στο στρατόπεδο της nGreedia.. αργότερα βλέπουμε και από AMD

• Like 1

Όχι ρε δεν με ενδιαφέρει τοαο πολυ αυτό.. για το Cooler και βασικά γιαυτό ρωτάω γιατί δεν έχω πάρει ποτέ μου reference

Εμενα με ενδιαφερει η τιμη.Για το cooler, ας ειναι καλα η arctic cooling.

Εαν παρεις ξεχωριστο cooler οντως θα πρεπει να προσεξεις ποια εταιρια θα προτιμησεις καθως ορισμενες εταιριες αν εβγαζες το συστημα ψυξης της reference και εβαζες δικο σου σε βγαζανε εκτως εγγυησης.Τουλαχιστον αυτο θυμαμαι να ισχυε πιο παλια πχ για την R9 290 και 290x

Oι founders edition έχουν λόγο που είναι ακριβότερες http://www.fudzilla.com/news/40641-nvidia-founders-edition-gpus-run-at-stock-frequencies. Eπειδή ΚΑΙ αυτές τυγχάνει να είναι reference (με άλλη ονομασία) ότι ίσχυε με περασμένες γενιές δεν ισχύει απαραίτητα και με επερχόμενες.

΄Οποιος θέλει ποιοτικότερη ψύκτρα και backplate θα πρέπει να πάει σε founders edition από όπου και να αγοράσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...