Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος έχει GM200, δεν αξίζει να μπει στα αίματα για GP104, εκτός και αν ντε και καλά θέλει να έχει το ''latest and greatest''. 1
tolisrx8 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Σύμφωνα με τα νούμερα πιστεύω ότι η 1080 θα είναι 50% πάνω από την 980...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Η 980Ti stock είναι 20% πάνω από την 980, άρα ναι, καλά βγαίνουν τα μαθηματικά σου.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος έχει GM200, δεν αξίζει να μπει στα αίματα για GP104, εκτός και αν ντε και καλά θέλει να έχει το ''latest and greatest''. Καλα κ ενεργειακα ειναι μια κλαση επάνω με το νεο fabrication process. Δεν το παραβλεπω.. Αλλα κ εγω νομιζω οτι δύσκολα θα δουμε πολυ μεγαλη αποσταση εκτος ισως απο dx12 και async computation heavy based titles..
benign Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τελικα αυτος ο τυπος με την βαρια προφορα,κανει τις καλυτερες αναλυσεις. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 NVIDIA GeForce GTX 1080 PCB Και το SLI bridge του Πασχάλη:
Aten-Ra Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τελικα αυτος ο τυπος με την βαρια προφορα,κανει τις καλυτερες αναλυσεις. Scottish, Och aye the noo NVIDIA GeForce GTX 1080 PCB Και το SLI bridge του Πασχάλη: Ακόμα με bridge ?? να βγάλουμε και λίγο κέρδος πουλώντας τέτοια εεε ?? 2
2600k Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιδιά ο Σκοτσέζος κάνει πολύ καλή δουλειά παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό τα βίντεο του είναι ίσως λίγο υπερβολικός αλλά όλα αυτά που λέει έχουν βάση και νόημα . 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος έχει GM200, δεν αξίζει να μπει στα αίματα για GP104, εκτός και αν ντε και καλά θέλει να έχει το ''latest and greatest''. Το θέμα δεν είναι τα νούμερα στα benchmarks και τα ποσοστά raw επιδόσεων αλλά το πόσο καλά θα συνεχίσει να υποστηρίζεται ο Maxwell από θέμα drivers από δω και μπρος. Γιατί η ψαλίδα μπορεί να μεγαλώσει πολύ άνετα αν η nvidia αρχίσει τα optimisations μόνο για τον Pascal και αφήσει τον Maxwell στη μοίρα του. Είδαμε τι έγινε με την 780 Ti όταν βγήκε η σειρά 900. Από κει που πετούσε, πήρε τον πούλο από θέμα drivers και οι επιδόσεις άρχισαν να πέφτουν κατακόρυφα. Έφτασε να την ρίχνει στα αυτιά και η απλή 970. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα.
7nisiotis Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Το θέμα δεν είναι τα νούμερα στα benchmarks και τα ποσοστά raw επιδόσεων αλλά το πόσο καλά θα συνεχίσει να υποστηρίζεται ο Maxwell από θέμα drivers από δω και μπρος. Γιατί η ψαλίδα μπορεί να μεγαλώσει πολύ άνετα αν η nvidia αρχίσει τα optimisations μόνο για τον Pascal και αφήσει τον Maxwell στη μοίρα του. Είδαμε τι έγινε με την 780 Ti όταν βγήκε η σειρά 900. Από κει που πετούσε, πήρε τον πούλο από θέμα drivers και οι επιδόσεις άρχισαν να πέφτουν κατακόρυφα. Έφτασε να την ρίχνει στα αυτιά και η απλή 970. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα. Κλασσικό το κολπάκι της πράσινης. Τα ίδια με το σκηνικό 770-960
benign Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιδιά ο Σκοτσέζος κάνει πολύ καλή δουλειά παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό τα βίντεο του είναι ίσως λίγο υπερβολικός αλλά όλα αυτά που λέει έχουν βάση και νόημα . Κανει καλες αναλυσεις και αναφερει τα θετικα και τα αρνητικα και των 2 εταιριων χωρις να ειναι γλυφτης. Παραδεχεται τις λαθος προβλεψεις του,οπως σε αυτο το video που αναφερει οτι η nvidia εκανε πολυ καλυτερη δουλεια απο οτι περιμενε. Ειναι πολυ καλος...μεχρι στιγμης.
despoinagala Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Θέλω τα φώτα σας για τον Πασχάλη Μόλις μου ήρθε από αμαζον η Predator x34.. και περιμένω την 1080 διαβάζω της σελίδες και προσπαθώ να βγάλω νόημα.. για πείτε μου καμία ιδέα από ότι κατάλαβα να μην πάω με τίποτα για reference γιατί θα είναι με χειρότερα ρολόγια και Cooler και ακριβότερα; ποτέ θα δούμε άλλες εκδόσεις πιστεύετε; κάί μήπως αξίζει να περιμένει κάνεις 1080ti η θα αργήσει πολύ;
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Θέλω τα φώτα σας για τον Πασχάλη Μόλις μου ήρθε από αμαζον η Predator x34.. και περιμένω την 1080 διαβάζω της σελίδες και προσπαθώ να βγάλω νόημα.. για πείτε μου καμία ιδέα από ότι κατάλαβα να μην πάω με τίποτα για reference γιατί θα είναι με χειρότερα ρολόγια και Cooler και ακριβότερα; ποτέ θα δούμε άλλες εκδόσεις πιστεύετε; κάί μήπως αξίζει να περιμένει κάνεις 1080ti η θα αργήσει πολύ; Καταρχην μεγειες η οθοναρα. Κατα δευτερον περιμενε λιγο τα benches ακομη δεν εχουμε δει πως αποδιδει, μονο απο marketing slides της Nvidia και βλακειουλες απο clickbait με ψευτοbenches.. Το full chip (οπως και αν λεγεται) θα αργησει λογικα αρχες 2017, οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να περιμενεις αν θες καρτα οπωσδηποτε τωρα και φυσικα nvidia..Και φυσικα δεν προκειται να απογοητευτεις ειδικα αν τις βρεις σε καλες τιμες τιμολογιακα.. Λιγο υπομονη τοσο καιρο περιμενατε πολλοι τωρα θα κολλησετε; 1
galanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καταρχην μεγειες η οθοναρα. Κατα δευτερον περιμενε λιγο τα benches ακομη δεν εχουμε δει πως αποδιδει, μονο απο marketing slides της Nvidia και βλακειουλες απο clickbait με ψευτοbenches.. Το full chip (οπως και αν λεγεται) θα αργησει λογικα αρχες 2017, οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να περιμενεις αν θες καρτα οπωσδηποτε τωρα και φυσικα nvidia..Και φυσικα δεν προκειται να απογοητευτεις ειδικα αν τις βρεις σε καλες τιμες τιμολογιακα.. Λιγο υπομονη τοσο καιρο περιμενατε πολλοι τωρα θα κολλησετε; ευχαριστώ πολύ σορρυ έγραψα με το account της κοπέλας μου... το είπα με την λογική αν βγει 27 Μαΐου η reference και η μία της gigabyte 15 Ιουνίου αξίζει να περιμένω Ιούνιο.. ναι αν βγει τέλη 16 γαματα.... γιαυτό ρώτησα ... από αμαζον θα την πάρω λογικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα