Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

49 λεπτά πριν, malakudi είπε

Καλησπέρα, από τη δουλειά έχουμε μία χαλασμένη GTX 1070 Ti η οποία πιστώθηκε αλλά δεν υπάρχουν πλέον για αγορά στο συγκεκριμένο κατάστημα 1070 Ti. Απ' ότι βλέπω είναι γενικό το φαινόμενο, αρκετά μαγαζιά δεν έχουν καθόλου 1070 Ti/1080/1080 Ti. Τι έγινε, τελείωσε το stock; Το κατάστημα προτείνει να αγοραστεί 2070 με διαφορά αλλά οι τιμές είναι ακόμα πολύ ψηλά.

Πόση διαφορά? Πόσο έκανε η 1070ti? Σε 1080 δεν υπάρχει κάτι? 

Στην τελική ζήτα τα λεφτά σου πίσω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

500 και κάτι ψιλά είναι το πιστωτικό. Η φτηνότερη 2070 κάνει 750, αν είχε 530 όπως βλέπω Γερμανία δε θα υπήρχε θέμα. Λογικά θα περιμένω να πέσουν και εδώ οι 2070. 2070 είναι λίγο καλύτερη από 1070 Ti, σωστά;

Επεξ/σία από malakudi

560 κανει η φθηνοτερη και φτανει μεχρι 700 κοντα αλλα μια καλη υλοποιηση παιζει στα 650.Βεβαια δεν μας λες και απο ποιο μαγαζι το πηρες μπας και δουμε τι παιζει απο τιμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, icenex είπε

560 κανει η φθηνοτερη και φτανει μεχρι 700 κοντα αλλα μια καλη υλοποιηση παιζει στα 650.Βεβαια δεν μας λες και απο ποιο μαγαζι το πηρες μπας και δουμε τι παιζει απο τιμες.

Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει μόνο μία 2070 και κάνει 760. Θα περιμένω να φέρουν κι άλλα μοντέλα με χαμηλότερες τιμές. Το μαγαζί είναι το ask adam και όντως δεν έχουν πλέον καμία GTX 1070 και πάνω στη λίστα προϊόντων τους. Και το ίδιο έχω δει και σε μερικά ακόμα online shops. Αυτό μου προξένησε πιο πολύ απορία, είναι δυνατόν να τελείωσαν όλες οι 1070 και πάνω;

Επεξ/σία από malakudi

Τα περισσοτερα μαγαζια ξεστοκαραν απο σειρα 1000 για αυτο..Δεν μπορεις να παρεις τα χρηματα πισω?Νομιζω γινεται και ειναι υποχρεωμενοι αν δεν βρισκεις κατι που να θελεις η δεν σε καλυπτει η τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το συγκεκριμένο μαγαζί έχω καλή εμπειρία σε θέμα με εγγύηση(αν λες αυτο στο περιστέρι,γιατί είναι δυο μαγαζιά ξεχωριστά αν και έχουν κάποια σχεση από ότι κατάλαβα) 

Αν τους δειξεις μια συγκεκριμένη κάρτα,που έχουν άλλα καταστήματα πιθανως να μπορουν να στη φέρουν. Γενικά τους έχω κόψει συζητήσιμους και προθυμους να βρουν λύση

Επεξ/σία από mcrae13

Δεν έχω παράπονο από το κατάστημα, ούτε θέλω να απαιτήσω χρήματα πίσω. Λογικά θα έχουν κι αυτοί σύντομα 2070 σε αντίστοιχες τιμές. Δε λέω αυτό στο Περιστέρι, αλλά το άλλο, δε γνωρίζω αν έχουν σχέση.

• Like 1

Anyway,να κάνεις ότι σε συμφέρει από αυτά που δικαιούσαι.

Το να ζητήσεις τα χρήματα πίσω αν δεν σε καλύπτει κάτι άλλο ,είναι δικαίωμά σου.

16 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Define μικρό διάστημα.

Πιο πολύ θέμα συνθηκών είναι, παρά χρονικού διαστήματος... Άλλο πράγμα 6 μήνες με 50-60% PL / uv / uc / low temps, άλλο 1 μήνας στο 100% PL / oc κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποτίθεται δεν πέρασε τους 60°C. Τώρα ό,τι και να 'ναι, το «κακό» έγινε. Στα 550€ (1080 Ti Aorus) με 2 έτη και 1 μήνα εγγύηση ακόμα (Πλαισίου) συν 1 έτος ακόμα (Aorus), δε μιλάς και πολύ.

Edit: Άκυρο, η έξτρα εγγύηση ισχύει μόνο για τις Extreme, μάλλον παλιότερα ίσχυε και για τις απλές αλλά το έκοψαν.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

53 λεπτά πριν, phanispal είπε

Υποτίθεται δεν πέρασε τους 60°C. Τώρα ό,τι και να 'ναι, το «κακό» έγινε. Στα 550€ (1080 Ti Aorus) με 2 έτη και 1 μήνα εγγύηση ακόμα (Πλαισίου) συν 1 έτος ακόμα (Aorus), δε μιλάς και πολύ.

Μια χαρά είσαι...

Στις 18/11/2018 στις 12:22 ΠΜ, mcrae13 είπε

Anyway,να κάνεις ότι σε συμφέρει από αυτά που δικαιούσαι.

Το να ζητήσεις τα χρήματα πίσω αν δεν σε καλύπτει κάτι άλλο ,είναι δικαίωμά σου.

Τελικά ήταν το κατάστημα από το Περιστέρι. Αποφασίσαμε να αγοράσουμε την RTX 2080 Aorus που την είχε καλή τιμή (850) και πληρώσαμε τη διαφορά. Οι 2070 είναι ακόμα ακριβές.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...