mcrae13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Πάντως εφόσον παίζει 2050 με 1,000v δεν βλέπω το λόγο να δίνω 1,062 ή αν ξεκλειδώσει 1,090 για 2100-2150. Μιλάμε για διαφορές στα όρια του στατιστικού λάθους... 2050 στα 1.0v είναι πολύ καλά ειδικά αν έχεις καλά temps και κρατάει συχνότητα. Το 1.093 ειναι όπως σωστά λες το όριο στην κάρτα από το bios.Αποκλειεται να είναι παρακάτω σε εσένα.Κάτι δεν κάνεις σωστά σίγουρα. Δες καλύτερα και κάποιο βιντεάκι όπως αυτό παρακάτω. Τα 2150 ξέχνα τα,δεν παίζουν εκτός αν σου έχει κάτσει το μοναδικό κομμάτι στον κόσμο 2100 αν φτάνεις έστω για bench, γιατι με αέρα απίθανο να τα κρατάει,θα είσαι βασιλιάς. Δώσε και λίγο στη μνήμη για 24/7 που θα σου δώσει μερικά fps (Υπόψιν δεν έχει να κάνει με πόσο ρεύμα πιάνεις τα 2050,κάπου θα δεις οτι "τερματίζει" το τσιπ και όσο ρεύμα και αν δώσεις δεν θα ανεβαίνει.) Καλορίζικη !!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, mcrae13 said: 2050 στα 1.0v είναι πολύ καλά ειδικά αν έχεις καλά temps και κρατάει συχνότητα. Το 1.093 ειναι όπως σωστά λες το όριο στην κάρτα από το bios.Αποκλειεται να είναι παρακάτω σε εσένα.Κάτι δεν κάνεις σωστά σίγουρα. Δες καλύτερα και κάποιο βιντεάκι όπως αυτό παρακάτω. Τα 2150 ξέχνα τα,δεν παίζουν εκτός αν σου έχει κάτσει το μοναδικό κομμάτι στον κόσμο 2100 αν φτάνεις έστω για bench, γιατι με αέρα απίθανο να τα κρατάει,θα είσαι βασιλιάς. Δώσε και λίγο στη μνήμη για 24/7 που θα σου δώσει μερικά fps (Υπόψιν δεν έχει να κάνει με πόσο ρεύμα πιάνεις τα 2050,κάπου θα δεις οτι "τερματίζει" το τσιπ και όσο ρεύμα και αν δώσεις δεν θα ανεβαίνει.) Καλορίζικη !! Λοιπόν το έβαλα 1,093v, στα 2101 περνάει superposition αλλά κρασαρει στο final fantasy xv benchmark. Στα 2088 περνάει τα πάντα. Power φτάνει μέχρι 104%, δεν χτυπάει τοίχο και δεν πέφτουν τα 2088 ούτε για ελάχιστο. Θερμοκρασίες με την λουπα οριακά να γυρνάνε τα ανεμιστήρια (1 κλικ πριν σβήσουν) είναι στους 46 full load, με τα ανεμιστήρια στο medium πάει 39. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το αφήσω εκεί, εφόσον κρατάει τα 2050 με 1v και max power γύρω στο 88%. Αν και οι θερμοκρασίες δεν είναι πρόβλημα... Σε ευχαριστώ! 1
aOUaS88 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Λοιπόν το έβαλα 1,093v, στα 2101 περνάει superposition αλλά κρασαρει στο final fantasy xv benchmark. Στα 2088 περνάει τα πάντα. Power φτάνει μέχρι 104%, δεν χτυπάει τοίχο και δεν πέφτουν τα 2088 ούτε για ελάχιστο. Θερμοκρασίες με την λουπα οριακά να γυρνάνε τα ανεμιστήρια (1 κλικ πριν σβήσουν) είναι στους 46 full load, με τα ανεμιστήρια στο medium πάει 39. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το αφήσω εκεί, εφόσον κρατάει τα 2050 με 1v και max power γύρω στο 88%. Αν και οι θερμοκρασίες δεν είναι πρόβλημα... Σε ευχαριστώ! Εχεις την ftw3 που γραφεις κ στην υπογραφη σου?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 9 hours ago, aOUaS88 said: Εχεις την ftw3 που γραφεις κ στην υπογραφη σου? Εδώ είσαι, ναι.
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Εδώ είσαι, ναι. Τι οθονη έχεις;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, Acmilangr2 said: Τι οθονη έχεις; Alienware AW3418DW, μα είναι όλα στο νήμα εκείνο και στην υπογραφή μου, μη χαλάμε αυτό. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeMan
aOUaS88 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Εδώ είσαι, ναι. Ρωταω γτ κ γω ftw3 κοιταζα να παρω λογο ομορφιας κ πιστευα οτι με custom pcb θα κλοκαρε λιγο παραπανο απο τα κανονικα, απλα ξενερωνα λιγο να παρω καποιο ακριβο μοντελο μιας κ θα μπει σε νερο η καρτα κ μολις εγραψες οτι εχει ταβανι 2088 "χαρηκα" που τελικα δν πηρα ακριβο μοντελο K εμενα με FE pcb ταβανι εχει στα 2080-2100 π το βρισκω μια χαρα...Απλα εμενα με undervolt sta 1.000mv βγαζει 2000 herz.. Απο oc στις μνημες π εχεις ταβανι??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, aOUaS88 said: Ρωταω γτ κ γω ftw3 κοιταζα να παρω λογο ομορφιας κ πιστευα οτι με custom pcb θα κλοκαρε λιγο παραπανο απο τα κανονικα, απλα ξενερωνα λιγο να παρω καποιο ακριβο μοντελο μιας κ θα μπει σε νερο η καρτα κ μολις εγραψες οτι εχει ταβανι 2088 "χαρηκα" που τελικα δν πηρα ακριβο μοντελο K εμενα με FE pcb ταβανι εχει στα 2080-2100 π το βρισκω μια χαρα...Απλα εμενα με undervolt sta 1.000mv βγαζει 2000 herz.. Απο oc στις μνημες π εχεις ταβανι?? Εγώ τη διάλεξα μόνο και μόνο γιατί ήθελα να αγοράσω από Ευρώπη και όχι από τα ελληνικά εντελώς ασοβαρα μαγαζιά. Μοναδική προϋπόθεση ήταν να έχει διαθέσιμο full cover waterblock απο ΕΚ. Ε, την έβγαλε προσφορά η evga, είχε διαθέσιμο μπλοκ, σοβαρότατη είναι σαν ευρωπαϊκή υποστήριξη η evga, διάλεξα αυτή. 660€ μου βγήκε. Καμία σχέση με το ότι είναι καλή υλοποίηση ή οτι θα έπιανε μεγαλύτερο oc. Αφού όλες τερματίζουν μεταξύ ελάχιστων mhz διαφορά. Προσωπικά το μόνο που ήλπιζα ήταν να πιάσει 2000 καθαρά για οπτικούς/ψυχολογικους λόγους. Μνήμες δεν έχω ψάξει. Ανεβαίνουν πολύ αυτές; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeMan
aOUaS88 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Εγώ τη διάλεξα μόνο και μόνο γιατί ήθελα να αγοράσω από Ευρώπη και όχι από τα ελληνικά εντελώς ασοβαρα μαγαζιά. Μοναδική προϋπόθεση ήταν να έχει διαθέσιμο full cover waterblock απο ΕΚ. Ε, την έβγαλε προσφορά η evga, είχε διαθέσιμο μπλοκ, σοβαρότατη είναι σαν ευρωπαϊκή υποστήριξη η evga, διάλεξα αυτή. 660€ μου βγήκε. Καμία σχέση με το ότι είναι καλή υλοποίηση ή οτι θα έπιανε μεγαλύτερο oc. Αφού όλες τερματίζουν μεταξύ ελάχιστων mhz διαφορά. Προσωπικά το μόνο που ήλπιζα ήταν να πιάσει 2000 καθαρά για οπτικούς/ψυχολογικους λόγους. Μνήμες δεν έχω ψάξει. Ανεβαίνουν πολύ αυτές; I feel u bro..χαχα Εε οι μνημες ειναι που κλοκαρουν..Εμενα εχουν ταβανι γυρω στα +750 full stablε που δν το περιμενα η αληθεια ειναι..Για δοκιμασε κ πες μας Επισης τους βαρδαρηδες πως τουσ βλεπεις απο αποδοση?? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από aOUaS88
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 13 minutes ago, aOUaS88 said: I feel u bro..χαχα Εε οι μνημες ειναι που κλοκαρουν..Εμενα εχουν ταβανι γυρω στα +750 full stablε που δν το περιμενα η αληθεια ειναι..Για δοκιμασε κ πες μας Επισης τους βαρδαρηδες πως τουσ βλεπεις απο αποδοση?? Micron είναι όλες αυτές ή βγάζει και καμιά άλλη εταιρεία; Οι βαρβαρηδες ζμπρωχνουν πολύ αέρα άμα λάχει... Αλλά με βλέπω το 90% του χρόνου να τους έχω και τους 9 σταματημένους, οι θερμοκρασίες είναι καταπληκτικές.
aOUaS88 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Micron είναι όλες αυτές ή βγάζει και καμιά άλλη εταιρεία; Οι βαρβαρηδες ζμπρωχνουν πολύ αέρα άμα λάχει... Αλλά με βλέπω το 90% του χρόνου να τους έχω και τους 9 σταματημένους, οι θερμοκρασίες είναι καταπληκτικές. ΔΝ ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οι 1080τι βγαινουν με micron μονο,ας με διορθοσει καποιος αν κανω λαθος..Οσο για τους βαρδαρηδες οπως τα λες,Ζμπρωχνουν πολυυυ αερα δν ξερω γτ.. Τους ειχα βαλει σε XE ψυγειο της ek π ειναι 6mm παχος κΖμπρωχνουν αερα λες κ δν εχουν καν εμποδιο..Θελω να παρω A-RGB για το ψυγειο κ στο σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να εαν θα παω σε σε καποια αλλα fans εκτος απο ek..SOrry για το λιγο off topic
azazil1190 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, aOUaS88 είπε ΔΝ ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οι 1080τι βγαινουν με micron μονο,ας με διορθοσει καποιος αν κανω λαθος..Οσο για τους βαρδαρηδες οπως τα λες,Ζμπρωχνουν πολυυυ αερα δν ξερω γτ.. Τους ειχα βαλει σε XE ψυγειο της ek π ειναι 6mm παχος κΖμπρωχνουν αερα λες κ δν εχουν καν εμποδιο..Θελω να παρω A-RGB για το ψυγειο κ στο σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να εαν θα παω σε σε καποια αλλα fans εκτος απο ek..SOrry για το λιγο off topic Ολες οι 1080ti με micron ειναι.
aOUaS88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Tα χω κ τα κοιταω καμια βδομαδα τωρα μεχρι να ξανα εχω Η/Υ 😞 😛 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 28/10/2018 at 15:09, aOUaS88 said: Ρωταω γτ κ γω ftw3 κοιταζα να παρω λογο ομορφιας κ πιστευα οτι με custom pcb θα κλοκαρε λιγο παραπανο απο τα κανονικα, απλα ξενερωνα λιγο να παρω καποιο ακριβο μοντελο μιας κ θα μπει σε νερο η καρτα κ μολις εγραψες οτι εχει ταβανι 2088 "χαρηκα" που τελικα δν πηρα ακριβο μοντελο K εμενα με FE pcb ταβανι εχει στα 2080-2100 π το βρισκω μια χαρα...Απλα εμενα με undervolt sta 1.000mv βγαζει 2000 herz.. Απο oc στις μνημες π εχεις ταβανι?? Δοκίμασα +500 με τη μια (δηλαδή 12000) και δεν έχει φάει κανένα crash μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιών. Πάει κι αλλο άραγε; Αλλά δε νομίζω ότι έδωσε τίποτα σε απόδοση. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeMan
azazil1190 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Δοκίμασα +500 με τη μια (δηλαδή 12000) και δεν έχει φάει κανένα crash μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιών. Πάει κι αλλο άραγε; Αλλά δε νομίζω ότι έδωσε τίποτα σε απόδοση. Δωσε +700-800 και θα παρει. Δεν παιρνει σε ολα τα games και benchmarks.Σε μερικα αντίθετα πανω απο +400 εμενα μου ριχνε τα σκορ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα