Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Δεν ξέρω αν είναι μόνο δικό μου θέμα. Έχω ψάξει στα διάφορα forums κτλ και αυτοί που έχουν ανάλογο πρόβλημα δεν το απέκτησαν απαραίτητα με τους 411. Υπάρχουν αρκετοί με διάφορα προβλήματα με το g sync συγκεκριμένα εδώ και πολύ καιρό που συνήθως φτιάχνονται σε επόμενα drivers. Εγώ τώρα αναγκαστικά θα περιμένω επίσης για τους επόμενους.  Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το g sync μέχρι τώρα.

Στο nvidia control panel έχεις βάλει το gsync σε fullscreen και windowed; Εμένα μου το έκανε στο WoW αυτό, που τώρα παιζει μόνο windowed, και όποτε έκανα alt tab αναβόσβηνε το gsync.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Silverage είπε

Στο nvidia control panel έχεις βάλει το gsync σε fullscreen και windowed; Εμένα μου το έκανε στο WoW αυτό, που τώρα παιζει μόνο windowed, και όποτε έκανα alt tab αναβόσβηνε το gsync.

Το κάνει και στην μια περίπτωση και στην άλλη. Το κάνει και όταν είμαι δηλαδή σε idle στο desktop, χωρίς να τρέχει κάποιο game από πίσω. Απλά είναι random η φάση. Μια το κάνει συνέχεια και την επόμενη μέρα να μην μου το κάνει καθόλου. 

Δημοσ.
Στις 3/10/2018 στις 7:38 ΜΜ, Alex21121988 είπε

Είμαι ο μοναδικός που είχε και έχει θέμα με τους 411.63/411.70; Συγκεκριμένα έχω θέμα με το g sync δυστυχώς με τους συγκεκριμένους drivers. Aνοιγοκλείνει ουσιαστικά το g sync, η οθόνη κάνει blink, φαίνεται ξεκάθαρα άλλωστε στο φωτάκι του μόνιτορ αφού για ένα sec ανάβει άσπρο(έχει φύγει το g sync) και άμεσα επανέρχεται. (ανάβει κόκκινο)

Έχουν γίνει πολλά clean install(ddu κτλ) αλλά μπορεί να μην μου το κάνει για κάποιες ώρες και μετά τα ίδια. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι προσπάθησα να κάνω rollback σε παλιότερους drivers και το installation μου έκανε fail. Παίζει να έχω κάποιο conflict που να το προκαλεί όλο αυτό; 

Δώστε τα φώτα σας. Είναι η πρώτη φορά που έχω θέμα με το g sync..

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στα Windows σε κάποια άσχετη στιγμή κάνει η οθόνη λες και ενεργοποιώ το g sync ένα τρεμόπαιγμα...

Μόλις διάβασα το post σου κατάλαβα τι μπορεί να φταίει γιατί είχα αρχίσει να υποψιάζομαι την οθόνη αυτό έγινε μετά την τελευταία αναβάθμιση των Windows και όταν έβαλα Τους καινούργιους drivers για να μπορέσω να παίξω το Battlefield 5

Σήμερα είδα ότι invidia έχει βγάλει καινούργιους drivers θα τους περάσω να δω άμα θα υπάρχει βελτίωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε εγώ είχα κανένα θέμα εδώ και περίπου ένα χρόνο που χρησιμοποιώ g sync monitor. Απο την στιγμή που βγήκαν και εγκατέστησα τους 411 και μετά ξεκίνησε το πανηγύρι. Και με τους 416.16/32  έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Να σημειώσουμε ότι το Windows update (1803) είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει για τα 10αρια η Ms και όλο αυτό από ότι φαίνεται να δημιουργεί θέμα και με τους οδηγούς της Nvidia και προφανώς το g sync. Το έχω δοκιμάσει με clean install σε άλλο δίσκο, μου κάνει τα ίδια.

Έχω βρει τροπο να το κάνω να λειτουργήσει το g sync κάνοντας end task το explorer.exe από task manager, κάνω disable το g sync από cp, δημιουργώ καινούριο task με administrative privileges, ενεργοποιώ πάλι το gsync και δεν κανει ξανά blink μέχρι το επόμενο restart..

ΥΓ. Δεν μπορώ να κάνω manually install κανέναν driver. Κανέναν. Τρώω error ότι τα Windows δεν είναι compatible με τους drivers. Προφανώς συμβαίνει κάποιο conflict με τους drivers που μπαίνουν αυτόματα από τα Windows κτλ. Βάζω δηλαδή drivers μόνο μέσω geforce experience.. 

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
On 05/10/2018 at 14:37, birel-motosport said:

Σήμερα είδα ότι invidia έχει βγάλει καινούργιους drivers θα τους περάσω να δω άμα θα υπάρχει βελτίωση

3 καθαρές εγκαταστάσεις των W10 1803, με αντίστοιχα 411.60, 411.70 και 416.16 και στις 3 είχα θέματα. Το σοβαρότερο με τους 416.16, όπου μετά από screen saver (όχι power down, S1/S3 state) η οθόνη παραμένει μαύρη ή έχω διπλά είδωλα σα να είναι χαλασμένη οθόνη ή κάρτα.

Επίσης, μου ανάβει η ένδειξη Freesync στο monitor κάποιες φορές...

Όχι, δεν το έγραψα λάθος, ΔΕΝ έχω GSync monitor, το δικό μου είναι FreeSync...

Microsoft ή Nvidia τα έκαναν πολύ χάλια με τα τελευταία updates.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Arkin said:

Βγήκαν νέοι driver σήμερα βάλτε αυτούς 

Τα ίδια και με αυτούς, μόλις το δοκίμασα 🤬

Edit: Έβαλα με clean install (DDU) τους 399.24 και δεν κάνει το ίδιο.

Επεξ/σία από Zaytsev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ guys δεν μπορώ να βάλω manually, όπως ανέφερα και πιο πάνω(χωρίς την χρήση του geforce experience) ούτε τους latest drivers σε φρέσκα clean Windows (1803). Δεν φταίει η Nvidia για τα συγκεκριμένα θέματα imo αλλά το ίδιο το λειτουργικό με το συγκεκριμένο update. Απλά δεν το κάνει σε όλα τα συστήματα, είναι λίγο λοταρία έτσι όπως το βλέπω.

Και αυτά τα προβλήματα δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που έχουν πάθει άλλοι χρήστες, με αρχεια να τους έχουν κάνει φτερά.. 

ΥΓ. Υπάρχουν ήδη σε preview τα 1809 Windows για όποιον θέλει να τα δοκιμάσει αλλά νομίζω ότι το update θα το πάρουμε μέσα στον μήνα. Ελπίζω να μην τα κάνει χειρότερα τα πράγματα από ότι ήδη είναι xD

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο ειναι παντως που ο κοσμος ειναι καχυποπτος ετσι δεν θα τους μπει ευκολα η ιδεα να κανει κατι τετοιο.Αν και κατα την γνωμη μου εστω και χειρουργικα-αδιαφορει το κανει.. 1-3 fps απο παλιοτερες σειρες χωρις να κανει το καλυτερο Optimize για αυτες ενω στον αντιποδα κανουν καλο Optimize στη νεα σειρα που αυτη με την σειρα της τσιμπαει 1-3 fps boost παρε 2-6 fps διαφορα.Θα μου πειτε σιγα την διαφορα ναι δεν ειναι αλλα αλλιως φαινεται σκετο ενα 5% και αλλιως οταν συγκρινεις μια παλια καρτα με μια κανουργια και λες η ταδε τωρινη καρτα ειναι πανω 25% απο την ταδε παλια κ αλλιως φαινεται αν λες οτι ειναι 30%.

Επεξ/σία από icenex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...