Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος θέλει να τρέξει το OC Scanner της Nvidia σε Pascal, με την τελευταία beta του Afterburner:

~\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Bundle\OCScanner\MSIOCScanner_x64.exe

Test κανει 5 λεπτά check το τωρινό OC, scan κάνει scan για peak stable OC. Το test δίνει ενα confidence %, το max είναι 90%. Οτιδήποτε πάνω απο 80% είναι 24/7 stable απ' ότι έχω καταλάβει.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Οποιος θέλει να τρέξει το OC Scanner της Nvidia σε Pascal, με την τελευταία beta του Afterburner:

~\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Bundle\OCScanner\MSIOCScanner_x64.exe

Test κανει 5 λεπτά check το τωρινό OC, scan κάνει scan για peak stable OC. Το test δίνει ενα confidence %, το max είναι 90%. Οτιδήποτε πάνω απο 80% είναι 24/7 stable απ' ότι έχω καταλάβει.

Αυτό ελενχει και για artifacts; φαντάζομαι όχι 

2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτό ελενχει και για artifacts; φαντάζομαι όχι 

Ελέγχει την σταθερότητα του OC όχι μονο αν θα κάνει crash αλλα και το ποσο "σωστά" δουλεύει η GPU, άρα ναι και artifacts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Ελέγχει την σταθερότητα του OC όχι μονο αν θα κάνει crash αλλα και το ποσο "σωστά" δουλεύει η GPU, άρα ναι και artifacts.

Θα έχει ενδιαφέρον γιατί έχω ένα είδους crush στο Sotr και μάλλον μου το κάνει σε ένα συγκεκριμένο προφίλ που έχω φτιάξει με curve. Θα το τεστάρω και θα αναφέρω. 

Edit 90% αποτέλεσμα 

Edit ξανά :ενώ σταθερός ήμουν στο +65 ακόμα και στο +85 που έβαλα βγάζει 90% αποτέλεσμα. Άρα η δεν δουλεύει σωστά η απλά ελενχει για κρας και δεν μπορεί να εντοπίσει τα artifacts 

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To δοκίμασα και μου λεεί "failed to start scanning!". Με driver 399.24 και 1080Τi.

EDIT: Και τώρα στον task manager βλέπω ότι στρεσσάρει 100% την cpu και καθόλου την GPU. Κάτι παίζει...

EDIT 2: Μόλις τελείωσε το τεστ, confidence level is 0%, lol!

Επεξ/σία από kgian

1 ώρα πριν, kgian είπε

To δοκίμασα και μου λεεί "failed to start scanning!". Με driver 399.24 και 1080Τi.

EDIT: Και τώρα στον task manager βλέπω ότι στρεσσάρει 100% την cpu και καθόλου την GPU. Κάτι παίζει...

EDIT 2: Μόλις τελείωσε το τεστ, confidence level is 0%, lol!

Μάλλον είναι για uninstall η υπόθεση... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τους τελευταίους drivers (411.70) δουλεύει και freesync με Nvidia GPUs χωρίς το κόλπο με εξωτερική AMD GPU. Το δοκίμασα στο SotTR στο 4K freesync display που έχω και δουλεύει.

https://techreport.com/blog/34136/geforce-cards-mysteriously-begin-playing-nice-with-tr-freesync-monitors

Απλά θέλει borderless.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Με τους τελευταίους drivers (411.70) δουλεύει και freesync με Nvidia GPUs χωρίς το κόλπο με εξωτερική AMD GPU. Το δοκίμασα στο SotTR στο 4K freesync display που έχω και δουλεύει.

https://techreport.com/blog/34136/geforce-cards-mysteriously-begin-playing-nice-with-tr-freesync-monitors

Απλά θέλει borderless.

Δοκίμασες κανένα άλλο παιχνίδι;

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...