Spartan117 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οποιος θέλει να τρέξει το OC Scanner της Nvidia σε Pascal, με την τελευταία beta του Afterburner: ~\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Bundle\OCScanner\MSIOCScanner_x64.exe Test κανει 5 λεπτά check το τωρινό OC, scan κάνει scan για peak stable OC. Το test δίνει ενα confidence %, το max είναι 90%. Οτιδήποτε πάνω απο 80% είναι 24/7 stable απ' ότι έχω καταλάβει. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από Spartan117 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Οποιος θέλει να τρέξει το OC Scanner της Nvidia σε Pascal, με την τελευταία beta του Afterburner: ~\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Bundle\OCScanner\MSIOCScanner_x64.exe Test κανει 5 λεπτά check το τωρινό OC, scan κάνει scan για peak stable OC. Το test δίνει ενα confidence %, το max είναι 90%. Οτιδήποτε πάνω απο 80% είναι 24/7 stable απ' ότι έχω καταλάβει. Αυτό ελενχει και για artifacts; φαντάζομαι όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Αυτό ελενχει και για artifacts; φαντάζομαι όχι Ελέγχει την σταθερότητα του OC όχι μονο αν θα κάνει crash αλλα και το ποσο "σωστά" δουλεύει η GPU, άρα ναι και artifacts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Ελέγχει την σταθερότητα του OC όχι μονο αν θα κάνει crash αλλα και το ποσο "σωστά" δουλεύει η GPU, άρα ναι και artifacts. Θα έχει ενδιαφέρον γιατί έχω ένα είδους crush στο Sotr και μάλλον μου το κάνει σε ένα συγκεκριμένο προφίλ που έχω φτιάξει με curve. Θα το τεστάρω και θα αναφέρω. Edit 90% αποτέλεσμα Edit ξανά :ενώ σταθερός ήμουν στο +65 ακόμα και στο +85 που έβαλα βγάζει 90% αποτέλεσμα. Άρα η δεν δουλεύει σωστά η απλά ελενχει για κρας και δεν μπορεί να εντοπίσει τα artifacts Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To δοκίμασα και μου λεεί "failed to start scanning!". Με driver 399.24 και 1080Τi. EDIT: Και τώρα στον task manager βλέπω ότι στρεσσάρει 100% την cpu και καθόλου την GPU. Κάτι παίζει... EDIT 2: Μόλις τελείωσε το τεστ, confidence level is 0%, lol! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από kgian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kgian είπε To δοκίμασα και μου λεεί "failed to start scanning!". Με driver 399.24 και 1080Τi. EDIT: Και τώρα στον task manager βλέπω ότι στρεσσάρει 100% την cpu και καθόλου την GPU. Κάτι παίζει... EDIT 2: Μόλις τελείωσε το τεστ, confidence level is 0%, lol! Μάλλον είναι για uninstall η υπόθεση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ είμαι σίγουρος γι αυτό και δεν θα το ακουμπήσω καν. Τέτοια software είναι συνήθως για τα πανηγύρια .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τους τελευταίους drivers (411.70) δουλεύει και freesync με Nvidia GPUs χωρίς το κόλπο με εξωτερική AMD GPU. Το δοκίμασα στο SotTR στο 4K freesync display που έχω και δουλεύει. https://techreport.com/blog/34136/geforce-cards-mysteriously-begin-playing-nice-with-tr-freesync-monitors Απλά θέλει borderless. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Spartan117 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Με τους τελευταίους drivers (411.70) δουλεύει και freesync με Nvidia GPUs χωρίς το κόλπο με εξωτερική AMD GPU. Το δοκίμασα στο SotTR στο 4K freesync display που έχω και δουλεύει. https://techreport.com/blog/34136/geforce-cards-mysteriously-begin-playing-nice-with-tr-freesync-monitors Απλά θέλει borderless. Δοκίμασες κανένα άλλο παιχνίδι; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δοκίμασες κανένα άλλο παιχνίδι; TWW2: Borderless + Vsync Off: Borderless + Vsync On: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Εντάξει. Μιλάμε για τρομερό νέο τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Pigs DO fly apparently... 😁 Μπραβο στην Nvidia, θα δει αυξηση πωλησεων στις καρτες. Freesync φτηνο μονιτορ + best gpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Εντάξει. Μιλάμε για τρομερό νέο τότε. Αυτά είναι νέα επιτέλους θα μπορέσουμε να πάρουμε καμία φθηνή free sync monitor ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Τζάμπα τα επιπλέον 500ευρώ για την οθόνη μου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Τωρα θα παρουν την ανοδο και τα freesync monitors 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα