Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Gigabyte xtreme gaming engine.

Αυτό  το βλέπω αρκετά απλό. Λέει κάτι σαν πρόγραμμα;

Μην ανακατεύεις προγράμματα άλλων εταιριών. Το msi ab είναι το πιο αξιόπιστο και user friendly. Το presicion xoc έρχεται δεύτερο. Επειδή έχω gigabyte gpu, σου λέω να αφήσεις στην άκρη το xtreme gaming engine. Μονο για τον rgb φωτισμό το χρησιμοποίησα και το απεγκατέστησα.

Τώρα είδα την ανάρτηση του @mcrae13. Έχουμε την ίδια κάρτα και σου λέμε μακριά. Δεν είναι τυχαίο. 

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν σε μια εφαρμογη/προγραμμα βλεπεις κυριολεκτικα ολο τον κοσμο να την χρησιμοποιει/προτιμα και να λεει και τα καλυτερα,τοτε δεν χρειαζεται και πολυ για να καταλαβει καποιος γιατι αυτη θεωρειται η καλυτερη.Οτι δηλαδη ισχυει με το msi afterburn.

Το evga precision ειναι μια καλη εναλλακτικη αυτου επισης δοκιμασμενη απο αρκετο κοσμο που εχει μεινει το ιδιο ικανοποιημενος,που γινεται νουμερο 1 επιλογη με κλειστα ματια αν εχεις Evga καρτα η οποια μαλιστα εχει και rgb φωτισμο για συγχρονισμο/ελεγχο.

Η SC2 εχω την εντυπωση οτι δεν εχει τετοιο φωτισμο,αλλα μονο η FTW3 εκδοση,που αν ισχυει αυτο τοτε ενας λογος παραπανω να χρησιμοποιησεις το Afterburn.

• Like 1

Ο φωτισμός δεν με ενδιαφέρει καθόλου , τον έχω κλειστό, αφού το κουτί βρίσκεται σε ξύλινη θήκη και το πλαϊνό δεν φαίνεται καθόλου, μόνο η πρόσοψη. 

22 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οταν σε μια εφαρμογη/προγραμμα βλεπεις κυριολεκτικα ολο τον κοσμο να την χρησιμοποιει/προτιμα και να λεει και τα καλυτερα,τοτε δεν χρειαζεται και πολυ για να καταλαβει καποιος γιατι αυτη θεωρειται η καλυτερη.Οτι δηλαδη ισχυει με το msi afterburn.

Το evga precision ειναι μια καλη εναλλακτικη αυτου επισης δοκιμασμενη απο αρκετο κοσμο που εχει μεινει το ιδιο ικανοποιημενος,που γινεται νουμερο 1 επιλογη με κλειστα ματια αν εχεις Evga καρτα η οποια μαλιστα εχει και rgb φωτισμο για συγχρονισμο/ελεγχο.

Η SC2 εχω την εντυπωση οτι δεν εχει τετοιο φωτισμο,αλλα μονο η FTW3 εκδοση,που αν ισχυει αυτο τοτε ενας λογος παραπανω να χρησιμοποιησεις το Afterburn.

Για κάμποσο καιρό πίστευα ότι το evga precision είναι reskin του afterburner. Ίδιο υπομενού δνε έχουν για τα fanακια κτλ;

Αυτό το conf. στέκει; 

Στο Titanfall2 τώρα, όλα στο max, θερμοκρασία  76 βαθμοί max και fan στο 93% . Αρκετός θόρυβος. 

Καταγραφή.PNG

Μήπως το κουτί δεν αεριζεται καλά; 

• Moderators
1 hour ago, Sheogorath said:

Για κάμποσο καιρό πίστευα ότι το evga precision είναι reskin του afterburner. Ίδιο υπομενού δνε έχουν για τα fanακια κτλ;

Από το afterburner μπορείς να ελέγξεις ξεχωριστά τα φανακια?

3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Αυτό το conf. στέκει; 

Στο Titanfall2 τώρα, όλα στο max, θερμοκρασία  76 βαθμοί max και fan στο 93% . Αρκετός θόρυβος. 

Καταγραφή.PNG

Όχι είναι μεγάλη η θερμοκρασία με 93% fans. Ανέβασε ανεμιστήρες κουτιού κυρίως τον πάνω να φύγει ο ζεστός αέρας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Με ανεμ. του κουτιού στο φούλ  69 βαθμοί max με 96% max fan.  Δεν μου φαίνεται και τόσο καλό ή  κάνω λάθος ; 

Που μπουστάρει η 1080ti σου? Αν έχεις βάλει +20% power limit και κρατάει όλη την ώρα 2000+ ρολόγια λογικό να μη πέφτει παρακάτω αν δε πιάσει το gpu boost το επόμενο delta να ρίξει τα ρολόγια που είναι νομίζω στους 80κάτι. Πάντως γενικά ναι είναι τσιμπημένα τα temp σου. Kαλοκαίρι και δεν είδα την 1080 να πιάνει πάνω από 72-73 και αυτό με τα fans default να δουλεύουν το πολύ μέχρι 60%. Άλλα από την άλλη η δικιά μου μπουστάρει μέχρι 1950, γιατί δεν έχω πειράξει τα ρολόγια της και το power limit. Και δεν είναι και στο καλύτερο κουτί από πλευράς airflow (s340 elite). Επίσης το βασικότερο δεν έχω την ti που λογικά θα είναι πολύ πιο ζεστή από την απλή 1080.

Επεξ/σία από ilos

Ακριβώς την κάρτα σου είχα και όντως και πιο αθόρυβη ήταν και πιο κρύα. 

Αυτα που ρώτησες θα τα δω αύριο και θα γράψω. Ευχαριστώ .

Σαν θερμοκρασία είναι φυσιολογική, η 1080ti είναι αρκετά πιο ζεστή από την απλή 1080. Αν έχεις σηκώσει powerlimit στο 20%, άνετα τραβάει 280w+.

Αν μιλάμε για στοκ ρυθμίσεις (ΑΚΑ power limit 100%), μάλλον πρέπει να δεις τα του airflow.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...