Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καρτάρα το Vega 64..Μετά από τόσους οδηγούς και OC vs OC είναι και 8% πίσω από την απλή 1080 από την οποία καταναλώνει περισσότερο και βγήκε και ένα χρόνο μετά..Πως να μην την πω Vegarbage μετά ; Ε δεν γίνεται..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Πληροφοριακά πάντως η liquid Vega σου είναι πάνω από 20% πίσω από την 1080ti μου στο firestrike με βάση το sc που ανέβασες  ;)

Λεπτομέρειες. Εδώ πάμε να ξεπεράσουμε τη 2080ti. Περίμενε αυριανές παρουσιάσεις....

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εχεις ορεξη τωρα να αρχισουμε να ψαχνουμε μεχρι ποση διαφορα φτανει η 1080ti συγκεκριμενα απο την vega 64?

Η να ξανααρχισουμε παλι το γνωστο τρεξιμο με την διαφορα στις τιμες?

Να σου θυμισω μονο οτι λογω ξεστοκαρισματος pascal πλεον εχουν παιξει προσφορες και οι τιμες δεν ειναι οπως παλια.

Κοινως υπαρχει κοσμος που πηρε 1080ti καλη υλοποιηση κατω απο 700ευρω και 1070ti πχ κατω απο 400ευρω.

520 αγοραζεις vega 64 απο amazon. Το ιδιο και 1080.κατω απο 700 ti δεν ειδα πουθενα ακομη. Εκει στα 730 ξεκινανε. Κ απο αποψη μιλαω συγκεκριμενα για τη liquid μου. Παρεθεσα επανω σκορ μου.ουτε χιλιους ποντους πιο κατω απο σκορ της 2080. Κ η 2080 ξεκιναει απο χιλιαρικο. Ακομη και η καραμελα σας με τις τιμες ενεκα mining ελιωσε πια

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ο τύπος έχει 34άρι 1080P monitor και συνεχίζει να πιπιλάει αρλούμπες..Και απαντάμε κιόλας..

Εδω εσυ εχεις 1070!!χαχαχα. Αλλα εχεις μονιτορ 2κ 144...το οποιο η 1070 ουτε κατα διανοια δεν γεμιζει... Καληνυχτα

2 λεπτά πριν, billeiros είπε

520 αγοραζεις vega 64 απο amazon. Το ιδιο και 1080.κατω απο 700 ti δεν ειδα πουθενα ακομη. Εκει στα 730 ξεκινανε. Κ απο αποψη μιλαω συγκεκριμενα για τη liquid μου. Παρεθεσα επανω σκορ μου.ουτε χιλιους ποντους πιο κατω απο σκορ της 2080. Κ η 2080 ξεκιναει απο χιλιαρικο. Ακομη και η καραμελα σας με τις τιμες ενεκα mining ελιωσε πια

Υπάρχει και η 1070ti με 450ευρώ

4 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εδω εσυ εχεις 1070!!χαχαχα. Αλλα εχεις μονιτορ 2κ 144...το οποιο η 1070 ουτε κατα διανοια δεν γεμιζει... Καληνυχτα

Εγώ όταν αγόρασα την 1070 το μόνο που έδινε η αγαπημένη σου εταιρεία ήταν το ψοφίμι το RX480. Κατά τα άλλα τι παιδάκι είσαι, σε λίγο καιρό θα έχω 2080Ti. Πιστεύεις ότι θα κάθομαι να στην λέω που θα τρως ένα 70-80% στο κεφάλι ; Ή μήπως με νεότερους drivers θα με φτάνεις ; 😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Έλα Μπιλάκο..Τρως και ένα 8% από 1080 OC στο κεφάλι(Με τελευταίους οδηγούς έτσι, γιατί το 'χετε καραμέλα κι' αυτό)..Το 1080Ti άστο, με κιάλια μόνο..

Με μια λέξη, πας για καναρίνια :D

Εχεις καποιο προβλημα αντιληψης?? Για τη liquid μιλαω

7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ όταν αγόρασα την 1070 το μόνο που έδινε η αγαπημένη σου εταιρεία ήταν το ψοφίμι το RX480. Κατά τα άλλα τι παιδάκι είσαι, σε λίγο καιρό θα έχω 2080Ti. Πιστεύεις ότι θα κάθομαι να στην λέω που θα τρως ένα 70-80% στο κεφάλι ; Ή μήπως με νεότερους drivers θα με φτάνεις ; 😂😂

Δεν εχω καμια αγαπημενη εταιρια. Αλλα τον παπα της nvidia που πουλαει τωρα φατον εσυ αμασητο. Μια χαρα οθοναρα εχω. 144hz, τελεια χρωματα, ποιοτικη, χαμηλο ρυθμο αποκρισης και με freesync. Και guess what. Τα βλεπ ω τα 144 hz σε πολλα παιχνιδια σε αντιθεση με τη δικια σου. Σα να Εχεις φεραρι κ τρεχεις με 80χλμ την ωρα. 

7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σιγα μην τρωω και 50%Αν δωσεις 1300 plus για gpu  θα γελαω πολυ

Επεξ/σία από billeiros

Αλήθεια πόσο την πήρες την liquid;

Μόλις τώρα, billeiros είπε

2560  1080 είναι λιγοκ κατω απο 2κ.Δεν ειναι 1080p.Αλλα που να ξερες. Το σκουπιδιξ αυτο ειναι 40% πανω απο τη 1070 σου 

30% λιγότερα pixels  είναι αυτό σε σχέση με το 1440p (2k)

1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

Φίλε bileiros η Vega δεν θα φτάσει ποτέ το Pascal αφού υπάρχει η  1080ti .

Δυστυχώς η amd έχει μείνει αρκετά πίσω και φαίνεται πως θα συνεχίσει έτσι και στο προσεχές μέλλον. 

Κατά τα άλλα μια χαρά τερατακι είναι η Vega,παίξε να την χαρείς. 

Πληροφοριακά πάντως η liquid Vega σου είναι πάνω από 20% πίσω από την 1080ti μου στο firestrike με βάση το sc που ανέβασες  ;)

Το πληροφοριακα δε με καλυπτει. Ανεβασε το

4 λεπτά πριν, billeiros είπε

2560  1080 είναι λιγοκ κατω απο 2κ.Δεν ειναι 1080p.Αλλα που να ξερες. Το σκουπιδιξ αυτο ειναι 40% πανω απο τη 1070 σου 

Ειναι λιγα ρε συ τα 82ppi για monitor ομως. Κατα τα αλλα UW master race ειναι απολαυση και σε gaming και σε browsing.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...