Heybro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Τώρα καλοκαίρι πάντως με 30 βαθμούς ambient ανέβηκαν οι στροφές στους ανεμιστήρες. Έπαιζα με 50% ανεμιστήρες στην gpu και 53 βαθμούς θερμοκρασία και τώρα έχω 70% για να κρατήσει τους 58. Παίζω παιχνίδι που είναι συνέχεια 90 95% η κάρτα οπότε τρώει ζόρια. Αν και λίγο αν ανεβάσω τους 2 ανεμιστήρες του κουτιού και διώχνουν τον αέρα κρατιέται και στους 55. Απορώ τι κάνουν οι κάρτες με κατώτερες ψύκτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Heybro είπε Τώρα καλοκαίρι πάντως με 30 βαθμούς ambient ανέβηκαν οι στροφές στους ανεμιστήρες. Έπαιζα με 50% ανεμιστήρες στην gpu και 53 βαθμούς θερμοκρασία και τώρα έχω 70% για να κρατήσει τους 58. Παίζω παιχνίδι που είναι συνέχεια 90 95% η κάρτα οπότε τρώει ζόρια. Αν και λίγο αν ανεβάσω τους 2 ανεμιστήρες του κουτιού και διώχνουν τον αέρα κρατιέται και στους 55. Απορώ τι κάνουν οι κάρτες με κατώτερες ψύκτρες. Welcome to the club😅. Αν αφήσεις vsync off και δεν βάλεις frame limiter η 1080 νταλικιάζει πλέον στους 70+. Από την άλλη αν αλλάξεις όλα τα fan profiles το pc γίνεται σινούκ. Αν πας να ανοίξεις case παίρνεις άδεια για χωματουργικές εργασίες. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, Heybro είπε Τώρα καλοκαίρι πάντως με 30 βαθμούς ambient ανέβηκαν οι στροφές στους ανεμιστήρες. Έπαιζα με 50% ανεμιστήρες στην gpu και 53 βαθμούς θερμοκρασία και τώρα έχω 70% για να κρατήσει τους 58. Παίζω παιχνίδι που είναι συνέχεια 90 95% η κάρτα οπότε τρώει ζόρια. Αν και λίγο αν ανεβάσω τους 2 ανεμιστήρες του κουτιού και διώχνουν τον αέρα κρατιέται και στους 55. Απορώ τι κάνουν οι κάρτες με κατώτερες ψύκτρες. Υπερβολικός εισαι , κατω απο 70 βαθμους αν παίζει ειναι μια χαρά, ιδικά τωρα το καλοκαιρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Σε χώρο χωρίς κλιματισμό ακόμη και με aggressive fan curve το 73αρι το χτυπάμε με EVGA GTX 1070 SC . Χωρίς παει 76αρα+. Διακοπές και τα λέμε από Σεπτέμβριο για μένα, δε το διακινδυνεύω + βγάζει και μια ζεστή στο χώρο και γίνεσαι παπί στο ιδρώτα για να παίξεις ένα παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, ilos είπε Welcome to the club😅. Αν αφήσεις vsync off και δεν βάλεις frame limiter η 1080 νταλικιάζει πλέον στους 70+. Από την άλλη αν αλλάξεις όλα τα fan profiles το pc γίνεται σινούκ. Αν πας να ανοίξεις case παίρνεις άδεια για χωματουργικές εργασίες. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Προσπαθώ να βρω το ιδανικό. Παίζω με ακουστικά οπότε και να ακούγονται δεν τα ακούω. Είδα 238watt κατανάλωση σήμερα στο AC Unity σε κάποια φάση εκεί πήγε 62 βαθμούς συνήθως παίζει 57 58 με 70% ανεμιστήρες και χαμηλές στροφές του κουτιού. Ζόρικο παιχνίδι βέβαια για να κρατήσει τα 75fps σε 2560x1080 παράπονο δεν έχω. Χωρίς ακουστικά θέλει δυνατή φωνή στην οθόνη για να μην ακούς τον υπολογιστή. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα όπως είπες με 30 ambient τι να κάνει και η κάρτα. Χειμώνα έβλεπα μέχρι 54 σε 50% ανεμιστήρες στο wildlands και origins. 1 ώρα πριν, Votritis είπε Υπερβολικός εισαι , κατω απο 70 βαθμους αν παίζει ειναι μια χαρά, ιδικά τωρα το καλοκαιρι. Το γνωρίζω φίλε μου απλά επειδή είμαι ψείρας τα προσέχω πολύ τα μηχανήματα που έχω και δεν μου αρέσουν υψηλές θερμοκρασίες προσπαθώ να κρατάω κάτω από 70 τον cpu και κάτω από 60 την gpu. 16 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Σε χώρο χωρίς κλιματισμό ακόμη και με aggressive fan curve το 73αρι το χτυπάμε με EVGA GTX 1070 SC . Χωρίς παει 76αρα+. Διακοπές και τα λέμε από Σεπτέμβριο για μένα, δε το διακινδυνεύω + βγάζει και μια ζεστή στο χώρο και γίνεσαι παπί στο ιδρώτα για να παίξεις ένα παιχνίδι Πιο μοντέλο της evga είναι? Η strix στο 70% ανεμιστήρες πάνω από 60 62 δεν βλέπω ακόμα και μετά από 5 6 ώρες. Προφανώς παίζει ρόλο το vsync αν δούλευε μόνιμα 99% θα πήγαινε 65 και πάνω. Στο unity η κάρτα είναι μόνιμα 80 με 95%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Βάλε Kraken G12 αν έχεις OCD με τις θερμοκρασίες. Βέβαια εγώ έχω 970, αλλά και εσύ xx70 κατηγορία είσαι. Στην μια στοκ ρυθμίσεις (ε, με λίγο πειραγμένο BIOS, γι αυτό δεν έχει 1392 boost) και frame limiter στα 60fps. Στην άλλη OC και ελεύθερο fps. https://imgur.com/a/AuGMhvt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mindtrapper είπε 9 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Βάλε Kraken G12 αν έχεις OCD με τις θερμοκρασίες. Βέβαια εγώ έχω 970, αλλά και εσύ xx70 κατηγορία είσαι. Στην μια στοκ ρυθμίσεις (ε, με λίγο πειραγμένο BIOS, γι αυτό δεν έχει 1392 boost) και frame limiter στα 60fps. Στην άλλη OC και ελεύθερο fps. https://imgur.com/a/AuGMhvt Δεν πρέπει να περνει και σίγουρα δεν θα χωρέσει στο κουτί. Σίγουρα το νερό στη gpu κάνει πολύ μεγάλη δουλειά και σίγουρα μεγαλύτερη από την cpu. Θέμα πάλι δεν υπάρχει με τους 60 βαθμούς απλά γλιτώνεις το θόρυβο. Με 230watt κατανάλωση στο peak στο 110% το power limit και 2126core και οι 58 βαθμοί για αέρα πολύ καλοί είναι. Λέω να βάλω ανεμιστήρα οροφής στο δωμάτιο με κάνα 80 αρι γιατί με 30ambient τίποτα δεν μένει όρθιο. H 970 πάντως έχει 148watt tdp σίγουρα αρκετά μικρότερο από τα 180 της 1070ti και τα 238watt που είδα σήμερα με 110% power limit. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Προσπαθώ να βρω το ιδανικό. Παίζω με ακουστικά οπότε και να ακούγονται δεν τα ακούω. Είδα 238watt κατανάλωση σήμερα στο AC Unity σε κάποια φάση εκεί πήγε 62 βαθμούς συνήθως παίζει 57 58 με 70% ανεμιστήρες και χαμηλές στροφές του κουτιού. Ζόρικο παιχνίδι βέβαια για να κρατήσει τα 75fps σε 2560x1080 παράπονο δεν έχω. Χωρίς ακουστικά θέλει δυνατή φωνή στην οθόνη για να μην ακούς τον υπολογιστή. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα όπως είπες με 30 ambient τι να κάνει και η κάρτα. Χειμώνα έβλεπα μέχρι 54 σε 50% ανεμιστήρες στο wildlands και origins. Το γνωρίζω φίλε μου απλά επειδή είμαι ψείρας τα προσέχω πολύ τα μηχανήματα που έχω και δεν μου αρέσουν υψηλές θερμοκρασίες προσπαθώ να κρατάω κάτω από 70 τον cpu και κάτω από 60 την gpu. Πιο μοντέλο της evga είναι? Η strix στο 70% ανεμιστήρες πάνω από 60 62 δεν βλέπω ακόμα και μετά από 5 6 ώρες. Προφανώς παίζει ρόλο το vsync αν δούλευε μόνιμα 99% θα πήγαινε 65 και πάνω. Στο unity η κάρτα είναι μόνιμα 80 με 95%. Αυτός έχει και ambient 20-21 Εγώ έχω 28-29-30 στο δωμάτιο http://www.guru3d.com/articles_pages/evga_geforce_gtx_1070_sc_superclocked_gaming_review,9.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αυτός έχει και ambient 20-21 Εγώ έχω 28-29-30 στο δωμάτιο http://www.guru3d.com/articles_pages/evga_geforce_gtx_1070_sc_superclocked_gaming_review,9.html Αν μπορείς να μου πεις πόσο % έχεις τους ανεμιστήρες. Γιατί αν είναι στο 30 οι 73 βαθμοί με 30ambient είναι εξαιρετικά. Αν είναι 70% όπως έχω εγώ και εχεις 73 έχουμε μια διαφορά 14 15 βαθμών. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι ανεμιστήρες της gpu όπως και του κουτιού αν βγαίνει ο ζεστός αέρας έξω γρήγορα δεν υπάρχει θέμα στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, Heybro είπε Αν μπορείς να μου πεις πόσο % έχεις τους ανεμιστήρες. Γιατί αν είναι στο 30 οι 73 βαθμοί με 30ambient είναι εξαιρετικά. Αν είναι 70% όπως έχω εγώ και εχεις 73 έχουμε μια διαφορά 14 15 βαθμών. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι ανεμιστήρες της gpu όπως και του κουτιού αν βγαίνει ο ζεστός αέρας έξω γρήγορα δεν υπάρχει θέμα στο κουτί. Γύρω στο 73% οι ανεμιστήρες τσιτες βαρανε. Και βουητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Γύρω στο 73% οι ανεμιστήρες τσιτες βαρανε. Και βουητό Είναι αρκετά φίλε μου στο 73% ακούγονται και στην strix αλλά έχω 58 βαθμούς. Έχουμε και ίδιο κουτί ακριβώς. Δοκίμασε λίγο ανέβασμα τους ανεμιστήρες του κουτιού και βλέπεις. Αν είναι συνέχεια στο 99% η κάρτα πάντως δύσκολα να πέσει κάτω από τους 65 με αέρα. Η περιόρισε το power limit στο 80 η 90% και δες το core clock κρατάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Είναι αρκετά φίλε μου στο 73% ακούγονται και στην strix αλλά έχω 58 βαθμούς. Έχουμε και ίδιο κουτί ακριβώς. Δοκίμασε λίγο ανέβασμα τους ανεμιστήρες του κουτιού και βλέπεις. Αν είναι συνέχεια στο 99% η κάρτα πάντως δύσκολα να πέσει κάτω από τους 65 με αέρα. Η περιόρισε το power limit στο 80 η 90% και δες το core clock κρατάει. Δε θυμάμαι αν είναι 73 ίσως να είναι λίγο πιο κάτω 65. Με 80 και 90 σε μερικά παιχνίδια χτυπάει power limit η δικιά μου λόγω reference design pcb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δε θυμάμαι αν είναι 73 ίσως να είναι λίγο πιο κάτω 65. Με 80 και 90 σε μερικά παιχνίδια χτυπάει power limit η δικιά μου λόγω reference design pcb Με 90% usage βαραει power limit? Ποσα watt περνανε μπορεις να δεις στο hwinfo? Με ενα 8πινο ειδα 238watt χθες στo unity με 110% power limit. Εκει πηγε 62 βαθμους. Συνηθως παιζω 80-90% Power limit με peak τα 180watt και 157watt στο 80% και κραταει τα 2100 στο core με καποια drops στα 2050 οταν χτυπαει το power limit στα 157. Δοκιμασε με 85% και δες θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντε να πέσει 5 βαθμούς χωρίς το φαν προφίλ και λίγο ακόμη με αυτό. Δηλαδή κάπου στους 67 με 62 ( με φαν προφιλ ) ήταν με 80-85 power που είχα δοκιμάσει. Υπάρχουν περιπτώσεις και σε 100 power limit να χτυπήσει. Είναι γνωστό θέμα, το έχουν αναφέρει κι άλλοι στο geforce forum για την δικια μου υλοποίηση. Δυστυχώς όταν έχει ambient 28φευγα το δωμάτιο δεν ανοίγω καν pc. Επίσης επειδή έχω την ψύχτρα του cpu πίσω ίσως τραβάει θερμό αέρα καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη καρτα και το radiator. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αντε να πέσει 5 βαθμούς χωρίς το φαν προφίλ και λίγο ακόμη με αυτό. Δηλαδή κάπου στους 67 με 62 ( με φαν προφιλ ) ήταν με 80-85 power που είχα δοκιμάσει. Υπάρχουν περιπτώσεις και σε 100 power limit να χτυπήσει. Είναι γνωστό θέμα, το έχουν αναφέρει κι άλλοι στο geforce forum για την δικια μου υλοποίηση. Δυστυχώς όταν έχει ambient 28φευγα το δωμάτιο δεν ανοίγω καν pc. Επίσης επειδή έχω την ψύχτρα του cpu πίσω ίσως τραβάει θερμό αέρα καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη καρτα και το radiator. Δεν το γνώριζα το θέμα. Παίζε πάντως κάνα παιχνίδι δεν λέει να τον έχεις και να μην το ανοίγεις από φόβο μην πάθει τίποτα. Μόνιμα ανοιχτός είναι σε mining και 3 4 ώρες τη μέρα σίγουρα θα παίξω. Στο παιχνιδι και χωρίς ακουστικά δεν ακούγεται λόγω του ηχου από το παιχνίδι. Με ακουστικά και τέρμα να είναι οι ανεμιστήρες δεν ακούς τίποτα. Θέλει air condition σίγουρα η ανεμιστήρα οροφής γιατί οι 30 βαθμοί είναι και για μας ζόρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα