Acmilangr2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε heybro τι είναι αυτά που λες; παίζεις σε μία μέτρια ανάλυση 1080p και προσπαθείς να πείσεις τι; ότι έχεις την ιδανική ανάλυση, τα ιδανικά fps (75) Και συνολικά την ιδανική οθόνη; Παίζεις σε μία χαμηλή για τα σημερινά δεδομένα ανάλυση και προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν αξίζουν οι 144hz οθόνες πόσο μάλιστα οι 4Κ/144hz επειδή ακόμα δεν υπάρχει hardware που να πιάνει στο μέγιστο την απόδοση της; που έτσι και δείς εσύ 4K/60fps η και 1440p/100fps μετά όταν γυρίσεις στην 1080p ανάλυση θα νομίζεις ότι τα βλέπεις θολά; Το ότι δεν μπορούμε να έχουμε ανώτερα πράγματα δεν πρεπει να μας κάνουν να τα σνομπάρουμε. Αυτό κάνεις συνεχώς, το κάνεις με την GPU σου, με την Οθόνη σου, με τον CPU σού. Ότιδήποτε καλύτερο απο αυτά που έχεις ειναι άχρηστο, οτιδήποτε χειρότερο το κάνεις σκουπίδι Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Acmilangr2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPPRO Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ρε heybro τι είναι αυτά που λες; παίζεις σε μία μέτρια ανάλυση 1080p και προσπαθείς να πείσεις τι; ότι έχεις την ιδανική ανάλυση, τα ιδανικά fps (75) Και συνολικά την ιδανική οθόνη; Παίζεις σε μία χαμηλή για τα σημερινά δεδομένα ανάλυση και προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν αξίζουν οι 144hz οθόνες πόσο μάλιστα οι 4Κ/144hz επειδή ακόμα δεν υπάρχει hardware που να πιάνει στο μέγιστο την απόδοση της; που έτσι και δείς εσύ 4K/60fps η και 1440p/100fps μετά όταν γυρίσεις στην 1080p ανάλυση θα νομίζεις ότι τα βλέπεις θολά; Σωστός εγώ παίζω σε 2Κ@165Hz k όταν δω 1080p 60Hz είναι Δράμα (Δράμα επίσης είναι κ 2Κ σε ότι λιγότερο από 100Hz τουλάχιστον για BF1 που παίζω) Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από HPPRO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μετά τα πολλά(100+) Hz με G-Sync το 60Hz/V-Sync είναι για κλάματα. Εάν δεν παίξεις σε τέτοιο monitor δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Για οθόνες αλλού γράφουμε παίδες......Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανά νεό και γίνετε της πόπης με τις οθόνες σε νήμα για gpu...... 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, BabisTs είπε Για οθόνες αλλού γράφουμε παίδες......Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανά νεό και γίνετε της πόπης με τις οθόνες σε νήμα για gpu...... Φίλε μου γιατί είσαι OFF TOPIC και μας χαλάς την κουβέντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 True story τα 1080 να μου φαινονται θολα σε σχεση με το 1440..Χειμπρο (βαριεμαι το αλτ σιφτ) δεν θα κατσω να σε πεισω τι ειναι καλυτερο σε οθονες ας εχεις οτι γνωμη εχεις απλα να ξερεις οτι εφοσον εμπλεξες προσφατα με το συγκεκριμενο χομπι και δεν εχεις στην καμπουρα σου την ιστορια που εχουμε φαει εμεις στα μουτρα απο hardware θα σου πω το εξης.Η ιστορια εχει δειξει οτι ποτε οι καρτες δεν μπορουσαν να προλαβουν τις οθονες θα ξεχασω εγω που επαιζα σε αναλυση 800χ600 για να μην κολαει τοσο πολυ το παιχνιδι και η οθονη μου μπορουσε να παιξει σε 1280χ1024.Με λιγα λογια εσυ τωρα παιζεις σε αυτην την αναλυση γιατι πρωτον δεν θες να ριξεις γραφικα απο τα ultra και ειναι κατανοητο αλλα να ξερεις αφου κοιτας τοσο πολυ το οπτικο αποτελεσμα πιστεψε με δεν το εχεις με την αναλυση που εχεις επιλεξει τωρα σε συνδυασμο με ολα στα φουλ.Μια συμβουλη μην θεωρεις το setup που εχεις φτιαξει το θειο ευαγγελιο του Pc gaming πιστεψε με αν δεις αυτα τα setup οθονων-καρτων που "σνομπαρεις" χωρις να χρειαστει να δωσεις νεφρο και απλα να κανεις λιγους συμβιβασμους στα γραφικα θεωρω οτι θα σου πεσει το σαγονι ουτως η αλλως. Στα λεω με ολη την καλη διαθεση και στα εχουν ξαναπει κ αλλα παιδια εδω μεσα που απο τα χερια μας εχουν περασει ενα καρο οθονες απο crt μεχρι τις σχετικα τελευταιες τεχνολογιες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Διάβασα τις τελευταίες σελίδες τόσο στο παρόν τοπικό όσο και στο έταιρό gv 100 και βλέπω μια πως να το πώ κομψα "προσπάθεια" να πείσει ο ένας τον άλλον γιατο τί είναι σωστό απαραότητο κλπ, BTW μιλάμε για games ;όχι για κάτι σοβαρό προφανώς Και οκ tech junkies είμαστε με παρόμοιο χόμπι και πρώτος εγώ αλλά απορώ γιατι υπάρχει η ανάγκη να πείσει κάποιος κάποιον άλλο για games.....εγώ παίζω 4Κ@60Ηz μου αρκεί και είμαι οκ με αυτό με το να έχω όλες τις ρυθμίσεις στο ultra, (είναι σωστό) μπορεί να εμένα μπορεί λάθος για κάποιον άλλο (who cares?) επίσης άνετα παίζω και στο κινητό μου real racing 3, ok android, θα ρωτήσω κανέναν μήπως και δεν το εγκρίνει αυτό, και έστω οτι δεν το εγκρίνει πολύ απλά τι με νοιάζει...... σε τελική το point του ποσταρίσματος μου είναι οτι όσοι αναλύουν μέχρι και το τελευταίο τεχνικό χαρακτηριστικό του μονιτορ που έχουν και προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους για τον "ορθότητα των επιλογών τους" ή το ακόμα πιο γελοιο "δεν ανέχομαι να παίξω στην τάδε ανάλυση με τα δείνα hz" κλπ, Απολαμβάνεται καθόλου τα συστηματα σας ή όλο το ρεζουμε είναι ενα parade TOY ποιός τα έσκασε περισσότερο και του πόσα like θα πάρω στο 15.028 ποστάρισμα μου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, icenex είπε True story τα 1080 να μου φαινονται θολα σε σχεση με το 1440..Χειμπρο (βαριεμαι το αλτ σιφτ) δεν θα κατσω να σε πεισω τι ειναι καλυτερο σε οθονες ας εχεις οτι γνωμη εχεις απλα να ξερεις οτι εφοσον εμπλεξες προσφατα με το συγκεκριμενο χομπι και δεν εχεις στην καμπουρα σου την ιστορια που εχουμε φαει εμεις στα μουτρα απο hardware θα σου πω το εξης.Η ιστορια εχει δειξει οτι ποτε οι καρτες δεν μπορουσαν να προλαβουν τις οθονες θα ξεχασω εγω που επαιζα σε αναλυση 800χ600 για να μην κολαει τοσο πολυ το παιχνιδι και η οθονη μου μπορουσε να παιξει σε 1280χ1024.Με λιγα λογια εσυ τωρα παιζεις σε αυτην την αναλυση γιατι πρωτον δεν θες να ριξεις γραφικα απο τα ultra και ειναι κατανοητο αλλα να ξερεις αφου κοιτας τοσο πολυ το οπτικο αποτελεσμα πιστεψε με δεν το εχεις με την αναλυση που εχεις επιλεξει τωρα σε συνδυασμο με ολα στα φουλ.Μια συμβουλη μην θεωρεις το setup που εχεις φτιαξει το θειο ευαγγελιο του Pc gaming πιστεψε με αν δεις αυτα τα setup οθονων-καρτων που "σνομπαρεις" χωρις να χρειαστει να δωσεις νεφρο και απλα να κανεις λιγους συμβιβασμους στα γραφικα θεωρω οτι θα σου πεσει το σαγονι ουτως η αλλως. Στα λεω με ολη την καλη διαθεση και στα εχουν ξαναπει κ αλλα παιδια εδω μεσα που απο τα χερια μας εχουν περασει ενα καρο οθονες απο crt μεχρι τις σχετικα τελευταιες τεχνολογιες. Συμφωνώ με ότι γράφεις απλά το νεφρό χρειάζεται. Έδειξα πιο πάνω οθόνη στα 1020 ευρώ δεν υπάρχει άλλη 2k UW με gsync. Συν την 1080ti για να μπορέσει κάπως να τη φέρει βόλτα. 1000 ευρώ παραπάνω; από το setup που εχω. Αν τα είχα θα τα έγινα προφανώς αλλά να με καλά το κράτος να μας τα περνει κάθε χρόνο. Να ξέρεις οτι μπορεί τώρα να μπήκα στον κλάδο αλλά από το 2001 ασχολούμουν με υπολογιστές gaming και με το ζόρι επαιζα σε 1280x720 όταν ήταν 1280x1024. Και σε 4k έχω παίξει 65αρα απλά δεν έχω γνώμη από 144hz ακόμα τα οποία δεν βγαίνουν εύκολα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Qless είπε Διάβασα τις τελευταίες σελίδες τόσο στο παρόν τοπικό όσο και στο έταιρό gv 100 και βλέπω μια πως να το πώ κομψα "προσπάθεια" να πείσει ο ένας τον άλλον γιατο τί είναι σωστό απαραότητο κλπ, BTW μιλάμε για games ;όχι για κάτι σοβαρό προφανώς Και οκ tech junkies είμαστε με παρόμοιο χόμπι και πρώτος εγώ αλλά απορώ γιατι υπάρχει η ανάγκη να πείσει κάποιος κάποιον άλλο για games.....εγώ παίζω 4Κ@60Ηz μου αρκεί και είμαι οκ με αυτό με το να έχω όλες τις ρυθμίσεις στο ultra, (είναι σωστό) μπορεί να εμένα μπορεί λάθος για κάποιον άλλο (who cares?) επίσης άνετα παίζω και στο κινητό μου real racing 3, ok android, θα ρωτήσω κανέναν μήπως και δεν το εγκρίνει αυτό, και έστω οτι δεν το εγκρίνει πολύ απλά τι με νοιάζει...... σε τελική το point του ποσταρίσματος μου είναι οτι όσοι αναλύουν μέχρι και το τελευταίο τεχνικό χαρακτηριστικό του μονιτορ που έχουν και προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους για τον "ορθότητα των επιλογών τους" ή το ακόμα πιο γελοιο "δεν ανέχομαι να παίξω στην τάδε ανάλυση με τα δείνα hz" κλπ, Απολαμβάνεται καθόλου τα συστηματα σας ή όλο το ρεζουμε είναι ενα parade TOY ποιός τα έσκασε περισσότερο και του πόσα like θα πάρω στο 15.028 ποστάρισμα μου? Είμαι στο ίδιο καράβι με το δικό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Qless είπε Διάβασα τις τελευταίες σελίδες τόσο στο παρόν τοπικό όσο και στο έταιρό gv 100 και βλέπω μια πως να το πώ κομψα "προσπάθεια" να πείσει ο ένας τον άλλον γιατο τί είναι σωστό απαραότητο κλπ, BTW μιλάμε για games ;όχι για κάτι σοβαρό προφανώς Και οκ tech junkies είμαστε με παρόμοιο χόμπι και πρώτος εγώ αλλά απορώ γιατι υπάρχει η ανάγκη να πείσει κάποιος κάποιον άλλο για games.....εγώ παίζω 4Κ@60Ηz μου αρκεί και είμαι οκ με αυτό με το να έχω όλες τις ρυθμίσεις στο ultra, (είναι σωστό) μπορεί να εμένα μπορεί λάθος για κάποιον άλλο (who cares?) επίσης άνετα παίζω και στο κινητό μου real racing 3, ok android, θα ρωτήσω κανέναν μήπως και δεν το εγκρίνει αυτό, και έστω οτι δεν το εγκρίνει πολύ απλά τι με νοιάζει...... σε τελική το point του ποσταρίσματος μου είναι οτι όσοι αναλύουν μέχρι και το τελευταίο τεχνικό χαρακτηριστικό του μονιτορ που έχουν και προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους για τον "ορθότητα των επιλογών τους" ή το ακόμα πιο γελοιο "δεν ανέχομαι να παίξω στην τάδε ανάλυση με τα δείνα hz" κλπ, Απολαμβάνεται καθόλου τα συστηματα σας ή όλο το ρεζουμε είναι ενα parade TOY ποιός τα έσκασε περισσότερο και του πόσα like θα πάρω στο 15.028 ποστάρισμα μου? Συζήτηση κάνουμε κανείς δεν πείθει κανέναν. Και στο κινητό έχω λιώσει καμιά 40αρια παιχνίδια ένα και ένα όλα. Γεγονός είναι ότι αν δεν έχεις μια περιουσία να δώσεις κάπου θα γίνει υποχώρηση. 2 καρπούζια σε ένα χέρι δεν χωράνε. Αν κάποιος θέλει και 2k UW και 144hz και gsync θέλει 3000 στο νερό μόνο για οθόνη και GPU και πάλι η 1080ti θα φτύσει αίμα για να δώσει 100+fps σε 2.5k ανάλυση. Αυτό είναι γεγονός. Άλλος ρίχνει ρυθμίσεις και παίζει σε πιο πολλά fps. Απόλυτα σεβαστό εγώ επειδή δεν παίζω online τα 75fps μου αρκούν όπως και η ανάλυση μαζί με το ultrawide που δίνει στο immersion. Όλες οι απόψεις σεβαστές είναι και ως geeks συζητήσεις κάνουμε αλλιώς δε θα λέγαμε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Για μενα το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος ειναι να παει να κατσει σε τετοιες οθονες και να βγαλει μονος του αποψη τι αξιζει και τι οχι εννοειτε οτι ειναι υποκειμενικο τι αρεσει στο καθενα και με τι βολευεται και εννοειτε μεχρι που φτανει η τσεπη του.Δεν γινονται τα σχολια για να υποβαθμισουν επιλογες τουλαχιστον οχι τα δικα μου.Οσο για σενα χειμπρο σου ειπα εφοσον εχεις το κολλημα με τα φουλ γραφικα σε βλεπω να μενεις εκει που εισαι απλα για μενα πηγαινε δες κ αλλες αναλυσεις κ μετα βγαλε συμπερασμα αν θες να εχεις ultra wide η οχι μην κοιτας που εκανες μεταβαση απο 1920χ1080 και σου φανηκε η διαφορα πηγαινε δες και αλλες αναλυσεις χωρις wide και μετα βγαλε συμπερασμα τι σου αρεσει περισσοτερο μην εισαι απολυτος στο τι σου αρεσει χωρις να εχεις δοκιμασει.Και αν σε χαλαει να γυρισεις στα 60hz απο τα 75 που να πας πανω απο 100 και ας μην παρεις δηλαδη τα μεγιστα απο μια οθονη 144 τοτε δηλαδη τι θα λες?Αυτο τροφη για προσωπικη σου σκεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 5 hours ago, Heybro said: Μονό αυτό υπάρχει με τα χαρακτηριστικά που γράψαμε 2k ultrawide g sync 144hz. 4 φορές πάνω σε τιμή από την οθονη που πήρα. Και θα ήθελα και άλλη μια 1070ti η μία 1080ti που πάλι θα τα έβρισκε σκούρα. Πολύ ακριβό χόμπι και όταν με 1000 1500 θα μπορώ να φτιάξω σύστημα με τα παραπάνω και μια 1180ti που θα έχει άνετα τα 100hertz και πάνω θα μεταπηδήσω. Μακάρι η AMD να βγάλει κάτι ενδιαφέρον σύντομα ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλός και κάνει καλό παντού. Στους επεξεργαστές επιτέλους υπάρχει στις GPU η nvidia μας αρμέγει ελεύθερα. 100Hz είναι η συγκεκριμένη, overclockable σε 120, μην μπερδεύεσαι. 144Hz 1440p uw δεν υπάρχει ακόμα. Και εγώ αυτή ζαχαρώνω αν θέλουν 3 χιλιάρικα για τις HDR... Και όταν παίρνεις Gsync οθόνη, ΔΕΝ κοιτάς να είσαι καρφωμένος στα 120-144-165-whatever fps. Λειτουργεί σε ένα μεγάλο εύρος, οπότε όσο είσαι ΜΕΣΑ σ αυτά τα όρια δεν έχεις tearing. Δηλαδή εγώ πχ με 68fps lowest, 86 avg και 116 max είμαι πέραν του δέοντος καλυμμένος. Απλά με ύπαρξη 144, σε λίγο παλαιότερα παιχνίδια που θα ανεβαίνουν κι άλλο τα fps (πχ max 134 αντι 116) πάλι δε θα έχω tearing. Αλλιώς το να έχεις οθόνη Gsync και να δουλεύεις με... vsync απλά capάρισμένο στα 144, είναι το ίδιο πράγμα με το να δούλευες cap 60 ή 75. Πάλι ή θα έχεις tearing (vsync off) ή θα χάνεις οπτικά frames (vsync on). Στο gsync/freesync μας νοιάζει να είμαστε εντός RANGE, όχι max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Από τα 30FPS και άνω δουλεύει το G-Sync. Μέχρι τα 144Hz(Αν είναι αυτό το max της οθόνης) απλά πρέπει να βάζεις FPS limit(RTSS) 2-3FPS κάτω από το μέγιστο refresh rate για να μένει πάντα ενεργοποιημένο το G-Sync και να μην μπει σε εφαρμογή ποτέ το άθλιο V-Sync. 2 hours ago, BabisTs said: Για οθόνες αλλού γράφουμε παίδες......Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανά νεό και γίνετε της πόπης με τις οθόνες σε νήμα για gpu...... Εδώ είναι για τις Pascal το νήμα, τι νέο να διαβάσεις ; Ότι θα βγει 1060 5GB ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ε ναι ψιλοτυχαία τα νούμερα (μπερδεύτηκα με το freesync που δουλεύει ανάλογα την υλοποίηση), τότε όσο έχεις 31-119 fps (πχ με την Z35P oced) είσαι ΟΚ. Είναι υπερβολή να πάρεις hardware για να είσαι καρφωμένος στα 119 σε όλα τα games συνέχεια. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Από τα 80FPS και άνω είναι βούτυρο η κατάσταση. Φυσικά όσο πιο ψηλά είσαι τόσο το καλύτερο, αλλά αν είσαι 80+ είσαι top. Όπως και να 'χει αν θες maxed settings με 80+FPS σε 1440P παντού θες 1080Ti. To 4Κ/60 ισοδυναμεί με 1440P/120 περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα