Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, Heybro είπε αν έδινα 700 για 2k ultrawide 144hz θα έτρωγε άπειρο ζορι η 1070ti και η θα έριχνα όλα low για να την αξιοποίησω η θα επαιζα βαριά βαριά στα 60hertz. Μια οθονη δεν την αξιοποιεις αν παιζεις μονο το παιχνιδι με ολα στα ultra. Στο εχουμε ξαναγραψει και πιο παλια αλλα δυστηχως αυτη η νοοτροπια που εχεις των ακρων(ή ενα παιχνιδι σε low ή σε ultra)ειναι τελειως λαθος. Μια χαρα απολαμβανεις τα παιχνιδια αν τα παιζεις σε high settings ή σε medium/high. Γιαυτο υπαρχουν οι ρυθμισεις(settings)για να φερνεις το καθε παιχνιδι στα μετρα του hardware σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Μια οθονη δεν την αξιοποιεις αν παιζεις μονο το παιχνιδι με ολα στα ultra. Στο εχουμε ξαναγραψει και πιο παλια αλλα δυστηχως αυτη η νοοτροπια που εχεις των ακρων(ή ενα παιχνιδι σε low ή σε ultra)ειναι τελειως λαθος. Μια χαρα απολαμβανεις τα παιχνιδια αν τα παιζεις σε high settings ή σε medium/high. Γιαυτο υπαρχουν οι ρυθμισεις(settings)για να φερνεις το καθε παιχνιδι στα μετρα του hardware σου. Διάβασα για 144hz όλα low από μερικούς εδώ μέσα για αυτό το γράφω. Μιλάω για AAA παιχνίδια. Τα medium όχι δεν είναι καλά όταν έχεις κάρτα 500+ ευρώ. Τα 144hz τα προτείνω πάντα σε online gamers που και το παραμικρό ms μετράει. Τώρα αν είσαι οκ με το να δώσεις 800 για οθόνη και 800 για κάρτα και να παίζεις με medium high εντάξει. Εγώ δεν μπορώ όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κανε ενα γλαλοπ στο forum για κατοχους gtx 980ti,1070,1070ti,1080 και 1080ti(και αντιστοιχες vega) σε τι ρυθμισεις παιζουν να δεις τι γνωμη γενικα εχει ο κοσμος για τις ρυθμισεις στα παιχνιδια.Επισης κανεις το ιδιο πραγμα που εκανες και πιο πισω.Σνομπαρες Spoiler τις ultrawide οθονες πριν καν τις δεις απο κοντα μεχρι να παρεις μια να αλλαξεις γνωμη. Τωρα σνομπαρεις ας το πουμε το 1440p,τα 144hz και κυριως το g sync σε αυτα τα monitor(που οπως εχεις πει και εσυ δεν εχεις δοκιμασει)επειδη θελεις να παιζεις σε ολα ultra.Κατανοητο εως ενα βαθμο,αλλα δεν ξερω και ποσο στεκει. Το γεγονος οτι παιζεις σε μεγαλυτερη αναλυση δεν ειναι αξιο αναφορας ή το g sync που εχεις?Το καλυτερο και ακριβοτερο panel?Μονο οι ρυθμισεις στα παιχνιδια κανουν την διαφορα? Ρωτησε και τους υπολοιπους στο forum ποια ειναι η γνωμη τους για να πληρωνουν 500+ευρω σε καρτες γραφικων τυπου 1070ti και 1080 για να παιζουν σε full hd 60-75hz οθονες(ultrawide ή απλες)απλα για να λενε οτι παιζουν στα ultra να δεις γνωμες τους. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Heybro την οθονη της υπογραφης μου την βλεπεις την εχω και παιζω τα τελευταια 3 χρονια με 970 με λιγες υποχωρησεις εδω και εκει μια χαρα πιανω απο 100 fps και πανω αναλογως το παιχνιδι βεβαια.Αρα μια χαρα μπορεις να απολαυσεις παιχνιδια στα high medium καποιες ρυθμισεις και μιλαμε με εμενα που παιζω με καρτα 4ετιας τωρα ουτε καν μια 1070. Ενα απλο παραδειγμα που εκει με νοιαζει να πιανω τα fps και δεν με νοιαζει τοσο το οπτικο γιατι σε τετοια παιχνιδια μονο μειον ειναι να εχεις παραπανω φρου φρου ειναι το rainbow six siege... Ουτως η αλλως την πραγματικη μαγεια ενος 144 hz μονιτορ την βλεπεις πιο πολυ στα first person shooter παρα στα υπολοιπα στα αλλα εισαι βολεμενος και με 100 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, Fulgore είπε Ε αυτη η ομορφη ''συζητηση'' ειναι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου απο τους λογους που δεν υπαρχουν ενεργα μελη στο forum στα θεματα αυτα.Τα ειδαμε προσφατα και στους νεους Intel που σε μεγαλο τεχνολογικο forum και κλειδωνονται τα θεματα επεξεργαστων για κουβεντα........... Ολη η επισκεψιμοτητα στις καρτες γραφικων πχ γινεται παντα τον πρωτο καιρο κυκλοφοριας των νεων καρτων.Μετα απο λιγους μηνες που πανω κατω ο κοσμος εχει σχηματισει μια γενικη αποψη για αυτες(το ιδιο και σε επεξεργαστες) ,αποχωρει απο τα θεματα γιατι γνωριζει οτι αργα ή γρηγορα με την πρωτη ευκαιρια θα γυρισουν σε vs(επισης πολλοι δεν εχουν μαθει να κουβεντιαζουν,απλα μπαινουν να παρουν ετοιμες λυσεις για το ποια ειναι η καλυτερη καρτα και αποχωρουν). Αυτα δεν ειναι γνωμη/αποψη μου,ειναι τι συμβαινει στο φορουμ τα τελευταια 5τουλαχιστον χρονια. Τωρα για παραδειγμα μετα απο κοντα 1.5χρονο που ειναι στην αγορα η 1080ti παλι στις τελευταιες σελιδες υπαρχει αντιλογος απο το πουθενα για το ποσο αποδιδει αυτη σε σχεση με την vega 64. Ποιο νεο ατομο να μπει για να κουβεντιασει/κανει συζητηση οταν βλεπει να γραφονται τετοια πραγματα? Και για τις οθονες μια απο τα ιδια,κυκλοφορουν τον αλλο μηνα οι γνωστες οθονες που ολο και καποιος θα θελει να ριξει μια ματια να δει τι ρολο βαρανε. Που θα ψαξει σε ολο το forum για αυτες,στο κομματι των Pascal εδω ή στην αλλη ενοτητα των οθονων? Οκ το καταλαβαινω οτι μεχρι να βγουν νεες καρτες και να γινει η συγκριση με τις τωρινες υπαρχει ενα παγωμα απο πλευρας ενδιαφεροντος στις καρτες γραφικων και μπορει να τυχει καμια φορα να ξεφυγει σε off topic.Αλλα αυτο το πραγμα γινεται συνεχεια,εξουν και η απο πανω παρατηρηση. Και προφανως και υπαρχει σοβαρο θεμα στο forum οταν βλεπεις απο τα 450.000 συνολικα μελη,μολις τα 500 περιπου να ειναι ενεργα. Και για να γυρισουμε στο κομματι των pascal και των νεων monitor που ανεφερες, εγραψα κατι πιο πανω πιο συγκεκριμενο. Η Asus rog swift(1440p 144hz)κυκλοφορησε το 2014 δηλαδη επι maxwell εποχη της σειρας 9.Προσπερναω τελειως το μοντελο/εταιρεια και ρωταω το εξης απλο. Ποια καρτα υποστηριζε την αναλυση/hz αυτα? Ειδες και που βγηκε στην τελικη να πειραζει κανεναν οπως και τον Psycho που την αγορασε και ας μην υπηρχε τοτε καρτα που να την σηκωνε?Εννοειται οτι την αγορασαν και περιμεναν τον Πασχαλη να ερθει για να μπορουν να την αξιοποιησουν περισσοτερο(ουτως ή αλλως τετοια monitor τα κρατας για χρονια). Απο τον Πασχαλη παλι,ποια καρτα γραφικων αξιοποιει πληρως τα 1440p 144hz?Αν δεν κανω λαθος ουτε η 1080ti σε ολα τα συγχρονα παιχνιδια μπορει να βγαλει τοσα fps σε very high settings. Battlefield 1 και Gears of war 4 που ειναι παιχνιδια του 2016 παρακαλω και δεν μπορει να βγαλει 144hz και πρεπει να ριξεις ρυθμισεις. http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1080_ti_review,15.html Ουτως ή αλλως ειμαι σιγουρος οτι στο εξωτερικο αρκετοι ειναι αυτοι που για να παιρνουν τα μεγιστα θα το γυριζουν και σε sli(μεχρι να υπαρχει η αντιστοιχα δυνατη μονη καρτα). Άμα θες να δεις γιατί από 450.000 μέλη συμμετέχουν τα 500, πήγαινε στο νήμα "Insomnia Site- Forum" κάθε 2η μέρα και θα καταλάβεις (που είμαι σίγουρος πως το ξέρεις). Από εκεί και πέρα, συνεχίζεις να γράφεις πως εγώ είπα πως πρέπει οι νέες οθόνες να "γεμίσουν" μονομιας, κάτι που από την αρχή ξεκαθαρίζω πως δεν. Για το 2014 δεν έχω ιδέα, αν και φαντάζομαι πως μια 980Ti λίγο μετά (09/14 vs 06/15) τερματισμένη, κάτι κατάφερνε στα τότε παιγνίδια. Δυστυχώς, έχουν μείνει πολύ πίσω οι gpu σε εξέλιξη-ισχύ, ειδικά σε σχέση με αυτά που ζητάνε πλέον (και δεν αναφέρομαι στα μιναροκαπέλα). Ξέρω...φταίει η AMD. Ναι, κόβουμε ρυθμίσεις μπας και πετύχουμε κάτι καλύτερο, γνωστό αυτό. Άμα είναι να κόβουμε, γιατί να συζητάμε για 4Κ/144+/HDR κλπ? Θα σου απαντήσω ο ίδιος: Γιατί αυτός είναι ο σκοπός, η ουσία του συγκεκριμένου forum, κι όχι να "μιλάει" όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει, μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Πέτρος είπε Θα σου απαντήσω ο ίδιος: Γιατί αυτός είναι ο σκοπός, η ουσία του συγκεκριμένου forum, κι όχι να "μιλάει" όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει, μόνο. Πιο πολλη κουβεντα βλεπω για gaming benchmarks παρα για τα ιδια τα παιχνιδια. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Άμα θες να δεις γιατί από 450.000 μέλη συμμετέχουν τα 500, πήγαινε στο νήμα "Insomnia Site- Forum" κάθε 2η μέρα και θα καταλάβεις (που είμαι σίγουρος πως το ξέρεις). Από εκεί και πέρα, συνεχίζεις να γράφεις πως εγώ είπα πως πρέπει οι νέες οθόνες να "γεμίσουν" μονομιας, κάτι που από την αρχή ξεκαθαρίζω πως δεν. Για το 2014 δεν έχω ιδέα, αν και φαντάζομαι πως μια 980Ti λίγο μετά (09/14 vs 06/15) τερματισμένη, κάτι κατάφερνε στα τότε παιγνίδια. Δυστυχώς, έχουν μείνει πολύ πίσω οι gpu σε εξέλιξη-ισχύ, ειδικά σε σχέση με αυτά που ζητάνε πλέον (και δεν αναφέρομαι στα μιναροκαπέλα). Ξέρω...φταίει η AMD. Ναι, κόβουμε ρυθμίσεις μπας και πετύχουμε κάτι καλύτερο, γνωστό αυτό. Άμα είναι να κόβουμε, γιατί να συζητάμε για 4Κ/144+/HDR κλπ? Θα σου απαντήσω ο ίδιος: Γιατί αυτός είναι ο σκοπός, η ουσία του συγκεκριμένου forum, κι όχι να "μιλάει" όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει, μόνο. Πέτρο θα το πάρεις ρε φίλε ή απλά θα συμμετέχεις σε ένα τεχνολογικό φόρουμ; Αν δεν το πάρεις πάνε παρακάτω εδώ μιλάμε μόνο οι ενδιαφερόμενοι (και αυτό με προσοχή) και οι κάτοχοι ( ή μήπως κατοχή; ) Οκ σοβαρά τώρα.... Τι θες και απαντάς; Άκρη δεν.... Και δημοκρατικές αντιλήψεις φυσικά. Συγνώμη για το ot αλλά μια χαρά ειμασταν πριν 3 σελίδες με διάλογο, ναι ο διάλογος έχει και Vs όσο και να εκπλήσσει μερικούς. Θα ήθελα εάν είναι εύκολο και το link που θα πρέπει να στείλουμε αποδείξεις αγοράς παιχνιδιών, screenshots από Steam library κτλπ. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από ~Palpatin~ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Κανε ενα γλαλοπ στο forum για κατοχους gtx 980ti,1070,1070ti,1080 και 1080ti(και αντιστοιχες vega) σε τι ρυθμισεις παιζουν να δεις τι γνωμη γενικα εχει ο κοσμος για τις ρυθμισεις στα παιχνιδια.Επισης κανεις το ιδιο πραγμα που εκανες και πιο πισω.Σνομπαρες Απόκρυψη περιεχομένων τις ultrawide οθονες πριν καν τις δεις απο κοντα μεχρι να παρεις μια να αλλαξεις γνωμη. Τωρα σνομπαρεις ας το πουμε το 1440p,τα 144hz και κυριως το g sync σε αυτα τα monitor(που οπως εχεις πει και εσυ δεν εχεις δοκιμασει)επειδη θελεις να παιζεις σε ολα ultra.Κατανοητο εως ενα βαθμο,αλλα δεν ξερω και ποσο στεκει. Το γεγονος οτι παιζεις σε μεγαλυτερη αναλυση δεν ειναι αξιο αναφορας ή το g sync που εχεις?Το καλυτερο και ακριβοτερο panel?Μονο οι ρυθμισεις στα παιχνιδια κανουν την διαφορα? Ρωτησε και τους υπολοιπους στο forum ποια ειναι η γνωμη τους για να πληρωνουν 500+ευρω σε καρτες γραφικων τυπου 1070ti και 1080 για να παιζουν σε full hd 60-75hz οθονες(ultrawide ή απλες)απλα για να λενε οτι παιζουν στα ultra να δεις γνωμες τους. Τα 2k g sync δεν τα σνόμπαρα αντιθέτως έγραψα χθες ότι θα ήθελα να παίζω σε 49αρα 2k UW is g sync απλά θα ήθελα και 3000 για να την αξιοποιήσω σωστά. Η κάρτα των 570 την έχω δει να ζορίζεται αρκετά στην ανάλυση και fps που παίζω για αυτό γράφω ότι γράφω. Στο wildlands έριξα medium μια ρύθμιση και high για να έχω παντού 75. Στο tomb raider επίσης. Στα benchmark μπορεί να βγάζω 120 αλλά in game η κατάσταση είναι διαφορετική και επειδή έχω 500 ώρες με την 1070ti σε πολλά παιχνίδια πιστεύω γράφω εμπεριστατωμενα. Ξανά λέω μαζί σου είμαι αν επερνα το 2k144hz που λέγαμε και επαιζα στα 60hz στα aaa παιχνίδια θα ήταν καλύτερα από τα 75 που παίζω τώρα στο UW? Προσωπικά όχι δεν το νομίζω τα 60 ήδη μου φαίνονται ότι lagaroun. Μελλοντικά γεροί να είμαστε σε 2k UW gsync θα πάω αλλά να μπορώ να την αξιοποιήσω μην πάει στράφι η αγορά. 9 ώρες πριν, icenex είπε Heybro την οθονη της υπογραφης μου την βλεπεις την εχω και παιζω τα τελευταια 3 χρονια με 970 με λιγες υποχωρησεις εδω και εκει μια χαρα πιανω απο 100 fps και πανω αναλογως το παιχνιδι βεβαια.Αρα μια χαρα μπορεις να απολαυσεις παιχνιδια στα high medium καποιες ρυθμισεις και μιλαμε με εμενα που παιζω με καρτα 4ετιας τωρα ουτε καν μια 1070. Ενα απλο παραδειγμα που εκει με νοιαζει να πιανω τα fps και δεν με νοιαζει τοσο το οπτικο γιατι σε τετοια παιχνιδια μονο μειον ειναι να εχεις παραπανω φρου φρου ειναι το rainbow six siege... Ουτως η αλλως την πραγματικη μαγεια ενος 144 hz μονιτορ την βλεπεις πιο πολυ στα first person shooter παρα στα υπολοιπα στα αλλα εισαι βολεμενος και με 100 fps. Φίλε μου είναι ανάλογα τι παιχνίδια παίζεις. Σε online θα είχα 144 και εκεί αξίζει. Εγώ τα φρου φρου τα θέλω δεν παίζω online και ρίχνω πολύ βαση στα γραφικά. Πάντα προσπαθώ να έχω min 75fps ώστε να έχω μια smooth εμπειρία. Η 970 σε αρκετά παιχνίδια τραβάει μια χαρά αλλά στα πιο καινούργια aaa είναι στα 40 45fps σε 2k ίσως πιο κάτω. Αρκετοί δεν έχουν θέμα να ρίξουν medium εγώ δεν μπορώ. Οπότε προσπάθησα όσο γινόταν να μην συμβιβαστώ ούτε στα fps τα 75 μου αρκούν αψογα αυτή τι στιγμή ούτε στα γραφικά που κυρίως με Ultra παίζω εκτός σπάνιες περιπτώσεις όπως wildlands η να ρίξω κάνα shadows στο high. Για 2k UW θα ήθελα 2 1070ti και πάλι θα έτρωγαν ζόρι για 75fps. Σεβαστή και η άποψη κάποιων που παίζουν στα 144 low στα βαριά παιχνίδια αλλά δεν είναι επιλογή για μένα. Αν είναι αυτό το παιχνίδι που παίζεις Στο 8.08 που τα βάζει όλα low σε 1080p πέφτει στα 100 πολλές φορές. Σε 2k με medium πως το παίζεις με 100+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heybro είπε Ξανά λέω μαζί σου είμαι αν επερνα το 2k144hz που λέγαμε και επαιζα στα 60hz στα aaa παιχνίδια θα ήταν καλύτερα από τα 75 που παίζω τώρα στο UW? Προσωπικά όχι δεν το νομίζω τα 60 ήδη μου φαίνονται ότι lagaroun. Μια διευκρινηση μονο.2κ 144hz με gsync vs 1080p uw 75hz χωρις sync στο παραπανω παραδειγμα σου. Κατα τα αλλα ρωτησε να σου απαντησει ο συμφορουμιτης απο πανω και στα του monitor και στα παιχνιδια που αναφερεις,εγω προφανως κατα τις υποδειξεις/ειρωνιες του δεν ειμαι καταλληλος. Περιμενω μολις κυκλοφορησουν οι νεες καρτες Spoiler το αναποφευκτο VS/κραξιμο προς την amd(ολο και καποια αναφορα θα γινει απο καποιους δεν παιζει,ηδη απο τωρα ορισμενοι εκραζαν στο διπλα θεμα πριν λιγο καιρο)και τωρα που δεν υπαρχει δυστηχως και ενεργο moderation να κλειδωθει και το θεμα. Γιαυτο και ανα καιρους γραφω για ατομα που πραγματικα ενδιαφερονται να σχολιαζουν στα αντιστοιχα θεματα(και ας μην θελουν να αγορασουν) για να αποφυγουμε το ενδεχομενο για VS που οδηγει σε κλειδωμα των θεματων(οσο ακραιο και αν ακουγεται) και αρα μετα δεν μπορεις να κουβεντιασεις καθολου μετα..... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μια διευκρινηση μονο.2κ 144hz με gsync vs 1080p uw 75hz χωρις sync στο παραπανω παραδειγμα σου. Κατα τα αλλα ρωτησε να σου απαντησει ο συμφορουμιτης απο πανω και στα του monitor και στα παιχνιδια που αναφερεις,εγω προφανως κατα τις υποδειξεις/ειρωνιες του δεν ειμαι καταλληλος. Περιμενω μολις κυκλοφορησουν οι νεες καρτες Απόκρυψη περιεχομένων το αναποφευκτο VS/κραξιμο προς την amd(ολο και καποια αναφορα θα γινει απο καποιους δεν παιζει,ηδη απο τωρα ορισμενοι εκραζαν στο διπλα θεμα πριν λιγο καιρο)και τωρα που δεν υπαρχει δυστηχως και ενεργο moderation να κλειδωθει και το θεμα. Γιαυτο και ανα καιρους γραφω για ατομα που πραγματικα ενδιαφερονται να σχολιαζουν στα αντιστοιχα θεματα(και ας μην θελουν να αγορασουν) για να αποφυγουμε το ενδεχομενο για VS που οδηγει σε κλειδωμα των θεματων(οσο ακραιο και αν ακουγεται) και αρα μετα δεν μπορεις να κουβεντιασεις καθολου μετα..... Μονό αυτό υπάρχει με τα χαρακτηριστικά που γράψαμε 2k ultrawide g sync 144hz. 4 φορές πάνω σε τιμή από την οθονη που πήρα. Και θα ήθελα και άλλη μια 1070ti η μία 1080ti που πάλι θα τα έβρισκε σκούρα. Πολύ ακριβό χόμπι και όταν με 1000 1500 θα μπορώ να φτιάξω σύστημα με τα παραπάνω και μια 1180ti που θα έχει άνετα τα 100hertz και πάνω θα μεταπηδήσω. Μακάρι η AMD να βγάλει κάτι ενδιαφέρον σύντομα ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλός και κάνει καλό παντού. Στους επεξεργαστές επιτέλους υπάρχει στις GPU η nvidia μας αρμέγει ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Προφανως και ειναι πολυ ακριβο το hobby.Οτιδηποτε πανω απο ενα απλο 1080p monitor και μια καρτα μεχρι 1060 3gb θεωρειται κατι το ακριβο για τον μεσο χρηστη παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Προφανως και ειναι πολυ ακριβο το hobby.Οτιδηποτε πανω απο ενα απλο 1080p monitor και μια καρτα μεχρι 1060 3gb θεωρειται κατι το ακριβο για τον μεσο χρηστη παντα. Λίγοι έχουμε κάρτες από 1070 και πάνω σύμφωνα με το steam πάντα. Πιστεύω ότι οι τιμές των monitors θα πέσουν σιγά σιγά μόλις βγουν τα καινούργια. Η παραπάνω οθόνη στο 500αρικο θα την επερνα χθες αλλά στα 1000 περνώ 65αρα 4k. Πολύ ακριβά μου φαίνονται. Η 1060 και για 1080p60p δύσκολα τραβάει στα πολύ βαριά παιχνίδια αρκετοί τις περνουν για pubg overwatch counter που με έναν g4560 παίζουν άνετα και πάρα πολύ φθηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 53 λεπτά πριν, Heybro είπε Λίγοι έχουμε κάρτες από 1070 και πάνω σύμφωνα με το steam πάντα. Πιστεύω ότι οι τιμές των monitors θα πέσουν σιγά σιγά μόλις βγουν τα καινούργια. Η παραπάνω οθόνη στο 500αρικο θα την επερνα χθες αλλά στα 1000 περνώ 65αρα 4k. Πολύ ακριβά μου φαίνονται. Η 1060 και για 1080p60p δύσκολα τραβάει στα πολύ βαριά παιχνίδια αρκετοί τις περνουν για pubg overwatch counter που με έναν g4560 παίζουν άνετα και πάρα πολύ φθηνά. H gtx 1060 μιας και ειναι και επι του θεματος μια χαρα τραβαει στα δυσκολα παιχνιδια.Σιγουρα καλυτερα η 6gb Vram εκδοση(αν δεν ειχαμε το mining)που σηκωνει σε very high μεχρι και το Final fantasy xv. Νομιζω οτι την υποβαθμιζεις πολυ περισσοτερο απο οσο ειναι ικανη.Μιλαμε για κατι μεταξυ gtx 970 και gtx 980. Και επειδη ακριβως οι καρτες που μιλαμε(και εχουμε)ειναι και πανακριβες(μαζι με το υπολοιπο συστημα φυσικα)γιαυτο και αρκετες φορες εχω τονισει τις αγορες παιχνιδιων. Το να μην μπορει να αγορασει ενα ατομο με gtx 1050 και 1060 πολλα συγχρονα παιχνιδια το καταλαβαινω απολυτα γιατι και το συστημα του δεν ειναι ακριβο,αρα δεν μπορει να δινει ετσι ανετα 40 και 50ευρω. Οταν ομως καποιος εχει καρτες 500 και 600+ευρω,ε δεν νομιζω οτι ειναι και υπερβολη να λεμε οτι ειναι κριμα να μην αγοραζει συγχρονα παιχνιδια και να την βγαζει ολο τον χρονο με 1-2 παιχνιδια ολα και ολα(υποτιθεται για gaming παιρνουν οι περισσοτεροι τις καρτες περαν του mining). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε H gtx 1060 μιας και ειναι και επι του θεματος μια χαρα τραβαει στα δυσκολα παιχνιδια.Σιγουρα καλυτερα η 6gb Vram εκδοση(αν δεν ειχαμε το mining)που σηκωνει σε very high μεχρι και το Final fantasy xv. Νομιζω οτι την υποβαθμιζεις πολυ περισσοτερο απο οσο ειναι ικανη.Μιλαμε για κατι μεταξυ gtx 970 και gtx 980. Και επειδη ακριβως οι καρτες που μιλαμε(και εχουμε)ειναι και πανακριβες(μαζι με το υπολοιπο συστημα φυσικα)γιαυτο και αρκετες φορες εχω τονισει τις αγορες παιχνιδιων. Το να μην μπορει να αγορασει ενα ατομο με gtx 1050 και 1060 πολλα συγχρονα παιχνιδια το καταλαβαινω απολυτα γιατι και το συστημα του δεν ειναι ακριβο,αρα δεν μπορει να δινει ετσι ανετα 40 και 50ευρω. Οταν ομως καποιος εχει καρτες 500 και 600+ευρω,ε δεν νομιζω οτι ειναι και υπερβολη να λεμε οτι ειναι κριμα να μην αγοραζει συγχρονα παιχνιδια και να την βγαζει ολο τον χρονο με 1-2 παιχνιδια ολα και ολα(υποτιθεται για gaming παιρνουν οι περισσοτεροι τις καρτες περαν του mining). Δεν την υποβαθμισα απλα δεν ειναι για πολλα fps. Προφανως και για 40 50fps ειναι τουμπανο. Επειδη ανεφερες το final fantasy xv τερμα overclock 1060 6gb πεφτει στα 40 45fps σε high settings 1080p παντα. Το μοντελο με τα 6gb και τερμα overclock στα 2100. Θα εφτανε για 2560x1080 στα 75? Προφανως και οχι. Η 1060 ειναι καρτα των 300 ευρω τα 6gb η πιο φθηνη https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=1060+6gb&order_by=pricevat&order_dir=asc Λογω Mining αλλιως θα ειχε απο 250 η 6αρα. Για τα παιχνιδια που γραφεις το 50αρικο ειναι πολλα εκτος αν μιλαμε για 80-100 ωρες παιχνιδιου. Μεχρι 20 30 ευρω πιστευω ειναι καλη τιμη για ποιοτικα παιχνιδια και αρκετα παιχνιδια που εχω παιξει πολυ παλια στο ps3 τα αγοραζω για υπολογιστη να τα εχω περισσοτερο για στηριξη στους developers και ας μην τα παιξω. Για την 1060 παλι θα πω οτι για αρκετα παιχνιδια κυριως online ειναι αρκετη αλλα οταν θες μεγαλυτερες αναλυσεις απο 1920x1080 και πανω απο 60fps αυτη τη στιγμη μονο απο 1070 και πανω για να πεις οτι θα εισαι καπως ανετος για κανα χρονο ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Η 1060 και η αντίστοιχη rx580 μια χαρά καρταρες είναι για 1080p/60Hz. Νταξ τώρα για 1-2 games που σε κάποια σημεία μπορεί να κάνει μερικά drops στα 40-50 μην τις βγάλουμε και άχρηστες. Εδώ ακόμα κρατάει η κουτσή gtx970 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα