Acmilangr2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Άντε πάλι...είπα εγώ όχι? 30? 30! Κανένα θέμα. Μόνο να πούμε με ποιά μέθοδο βγαίνει αυτό, να έχουμε κοινό σημείο αναφοράς... Μέθοδο των 3? Μεταβολή? Διαφορά? Τι ακριβώς εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Zaknafein είπε Απλός μέσος όρος από τα 4Κ αποτελέσματα της πηγής που παρέθεσες (Στοκ vs στοκ πάντα), παρέλειψα μόνο το AshesOfTheBenchmark γιατί το είχε σε 2Κ μόνο: Που δεν είναι και τόσο μακρυά από το techpowerup, 1% διαφορά, big whoop. Αυτό για τα νούμερα, τώρα το ποιος φταίει, εγώ μπορεί να πω ότι φταίει ο φούφουτος, είναι βάση κουβέντας αυτή; Απλά νομίζω είναι λογικό να αργήσουν οι κάρτες να πιάσουν τα 4Κ/144, η λογική τώρα σκάνε τα μόνιτορς, άρα τώρα πρέπει να σκάσουν και κάρτες που θα έχουν ακατέβατα 144 στα 4Κ δεν ξέρω που κολλάει. Όταν πρωτοβγήκαν τα 4Κ, τα τότε flagships πιάνανε 60ρι και δεν το θυμάμαι; Κάτι 20-30ρια θυμάμαι. Βρε οκ σου λέω, γιατί το συνεχίζεις? Είπα 15-20%, είπε κάποιος 20-30%, είναι 30% σύμφωνα με αυτά τα νούμερα. Το ΤPU έχει κάνει τόσα "φάουλ", που απλά προσωπικά δεν θα το δεχτώ ποτέ σαν αξιόπιστη πηγή, είναι δικό μου "θέμα, αν θες". Στα των οθονών σε σχέση με τις κάρτες, πουθενά δεν λέω ότι πρέπει οπωσδήποτε οι νέες κάρτες να τερματίζουν τις νέες οθόνες. Αν ακολουθήσεις τη συζήτηση, θα δεις ότι απλά απαντάω/σχολιάζω στο "βγαίνουν οι νέες οθόνες που θα έχουν 4Κ/144/10bit/κλπ, βγαίνουν τα νέα παιγνίδια που θα έχουν και RT, κι εμείς περιμένουμε τις νέες κάρτες για να τα αξιοποιήσουμε". Παπάκια θα αξιοποιήσουμε...αυτό συζητάμε. Με αυτή τη βάση, έκανα και 1-2 άλλες ερωτήσεις, στις οποίες ούτε απάντηση (όσο φυσικά είναι εφικτή) πήρα, ούτε τίποτα. Καθόμαστε και ψειρίζουμε τη διαφορά αν είναι τελικά 10 ή 15% (από αυτά που υποστήριξα). 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Τι ακριβώς εννοεις; Εννοώ ότι παραθέτει ο Zaknafein παραπάνω, αν μετράμε χ/ψ δηλαδή, ή χ-ψ/χ ή χ-ψ/ψ (όπου χ η Τι, ψ το 64ρι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Βρε οκ σου λέω, γιατί το συνεχίζεις? Το συνεχίζω γιατί ρώτησες... Αφού μιλάμε για νούμερα, να ξέρουν και οι υπόλοιποι για τι λέμε - διευκρινιστικά το έκανα, όχι για λόγους αντιπαραθέσεως. Για τα sites/reviews κτλ εγώ τα έχω πει, κανέναν δεν εμπιστεύομαι τυφλά, συνδυαστικά τα κρίνω... εν προκειμένω πάντως εκεί βρίσκονται αυτές οι 2 GPU. Και εννοείται συμφωνώ, ακόμα κι αν έχουν RTX οι νέες κάρτες, σιγά που θα δούμε 144 με RTX στην ερχόμενη γενιά. Ούτε με την επόμενη Titan/Ti δεν νομίζω να φτάσουν εκεί, λογικά πάμε για την μεθεπόμενη γενιά για πραγματικό 4Κ/144. Π@π@κια λοιπόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Κακώς κολλάτε στα 144fps. Άσχημα ειναι και τα 90 η 100; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 44 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Κακώς κολλάτε στα 144fps. Άσχημα ειναι και τα 90 η 100; Εδώ είναι το θέμα. Με την "αναμενόμενη" αύξηση επιδόσεων, ούτε καν αυτά δεν βλέπω. Μην ξεχνάς, η αύξηση αυτή αφορά στα σημερινά (χτεσινά, βασικά) παιγνίδια. Τα νέα? Θες από κακό κώδικα, θες από άλλες ιδιοτροπίες και αδυναμίες, φαίνεται πως θα ζητάνε τα απίστευτα. Θα πάνε 60-80% πάνω οι νέες κάρτες, αλλά θα ανέβουν κι ένα ποσοστό (σεβαστό , φοβάμαι) οι απαιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Χοντρικά και μπακαλίστικα,με βάση όσα βλέπουμε τόσα χρόνια,η ιστορία έχει ως εξής. Σε κάθε γενιά παίρνουμε περίπου 50% επιδόσεις από κάρτες και τα παιχνίδια ανεβάζουν απαιτήσεις περίπου 20-30%. Οπότε μένει ένα 20-30%...το 4k/144 είναι πολύ μακριά ακόμα, τουλάχιστον χωρίς sli/cf . Προσωπικά θεωρώ οτι όποιος μπορεί να παίζει σε 2k τη σήμερον ημέρα με πάνω από 75hz είναι θεός ! Έτσι κι αλλιώς για παραπάνω πρέπει να γίνεις δότης νεφρού τουλάχιστον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Συμφορουμιτη Πετρο 2 ερωτησεις θελω να σου κανω επειδη σε βλεπω πολυ ενθερμο στο συγκεκριμενο θεμα. 1)Νεες καρτες απο Nvidia θα αγορασεις? 2)Τα νεα monitor που θα βγουν τωρα σε λιγο καιρο με αυτη την τιμη θα τα αγορασεις? Αν οχι τοτε γιατι αυτη η μανια για το ποτε και αν θα αξιοποιηθουν? Ας βγουν στην αγορα και ας αγορασει ο αλλος Sli 1170 ή sli 1180.Αυτο ειναι προβλημα αυτου που θα το αγορασει,οπως ειναι πχ και προβλημα οσων αγορασαν πριν χρονια το τοτε Asus rog 1440p 144hz. Αυτα αφορουν ουτως ή αλλως οσους ενδιαφερονται για αγορα οι οποιοι στο forum αντε να ειναι στην πραξη 1-2 στην καλυτερη μιας και μιλαμε για κοντα 3000ευρω για ενα monitor και 1 gtx 1180. Επισης βλεπω εχεις κολλησει στις vega64(υποθετω επειδη πρεπει να εχεις freesync monitor). Θες να πουμε οτι η 1080ti εχει 15-20% διαφορα χοντρικα που λες και εσυ?Ας το δεχτουμε. Τι να το κανεις λοιπον οταν ειμαστε στα μεσα του 2018 και δεν υπαρχει καλη διαθεσιμοτητα σε custom υλοποιησεις και αυτες που εχουν βγει ειναι στα χρηματα της 1080ti πανω κατω? Καλα για vega 56 ας μην μιλησω καλυτερα γιατι εκει ειναι ακομα χειροτερα https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=vega+56&order_by=pricevat&order_dir=asc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μάλιστα...για μια ακόμα φορά πρέπει στο Insomnia να δίνουμε απόδειξη αγοράς ή γραπτή εκδήλωση ενδιαφέροντος για ένα προϊόν, προκειμένου να μπορούμε να συμμετάσχουμε σε συζητήσεις. Επειδή μάλιστα είναι 3Κ+ το ποσό που συζητάμε, οπότε όντως ελάχιστοι είναι που θα ασχοληθούν, οι υπόλοιποι ας μη συμμετέχουμε, ας μην ανταλλάσσουμε απόψεις, ας μην συζητάμε τίποτα βασικά, αν δεν σκοπεύουμε να αγοράσουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/20/2018 στις 12:22 ΠΜ, Πέτρος είπε μην ανταλλάσσουμε απόψεις, ας μην συζητάμε τίποτα βασικά, αν δεν σκοπεύουμε να αγοράσουμε. Spoiler Την βλεπεις την ανταλλαγη αποψεων παραπανω που ακριβως οδηγει(οχι τωρα εδω και καιρο)? Την εχεις δει την ανταλλαγη αποψεων και την συζητηση και στο θεμα των Vega που πηγαινει καθε φορα? Τα θεματα σε επεξεργαστες τα βλεπεις που εχουν κλειδωθει το ενα μετα το αλλο?Ετσι για να ξερουμε τι λεμε... Ωραια ολα αυτα τα ουτοπικα που αναφερεις παραπανω αλλα στην πραξη τα περισσοτερα θεματα ολο σε Vs γυριζουν.Το γιατι και αυτο εχει αναφερθει απειρες φορες και αρα απο εκει προκυπτουν και τα περι ενδιαφεροντος. Και τελος τι ακριβως κουβεντα να γινει σε προιοντα που για τους περισσοτερους απο μας ειναι απλησιαστα?Θα πεταχτει σε λιγο και το κορυφαιο σχολιο''πεταμενα λεφτα'' και εκει να δεις ανταλλαγη αποψεων και συζητηση ωραια που εχει να γινει. Δεν ειπε κανεις οτι απαγορευεται να γινει κουβεντα για αυτα τα Monitor αλλα τι παραπανω πια να πει καποιος γενικο που δεν εχει αναφερθει ηδη? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Επειδή μάλλον δεν συνεννοούμαστε. Το forum, είναι τεχνολογικό. Το συγκεκριμένο sub, για GPU (για ήχο, ελάχιστα έως καθόλου). Το συγκεκριμένο νήμα, για Pascal. Εννοείται πως ξεφεύγουμε από το θέμα του εκάστοτε νήματος, αυστηρά. Εννοείται πως γίνεται διάλογος, λιγότερο ή περισσότερο σχετικός, γόνιμος, χρήσιμος κλπ. Εννοείται πως κάποιοι είναι ανίκανοι για οτιδήποτε από τα παραπάνω. Μην έρχεσαι όμως και γράφεις αυτά που έγραψες στο προηγούμενο μήνυμά σου... Αν είναι να συμμετέχει αυστηρά όποιος ενδιαφέρεται για αγορά-χρήση, άστο...να το κλείσουν καλύτερα όλο το site/forum. Στο κάτω-κάτω, συζήτηση κάνουμε. Που και που, ακόμα και στα "offtopic", διαμάντια πραγματικά εμφανίζονται, όπως και "διαμάντια". Άμα είναι να μη μπορούμε καν να συζητάμε, υπάρχει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα από το αν το νήμα είναι για GP και εμείς ανακατεύουμε λίγο GV και οθόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και για να γυρισουμε στο κομματι των pascal και των νεων monitor που ανεφερες, εγραψα κατι πιο πανω πιο συγκεκριμενο. Η Asus rog swift(1440p 144hz)κυκλοφορησε το 2014 δηλαδη επι maxwell εποχη της σειρας 9.Προσπερναω τελειως το μοντελο/εταιρεια και ρωταω το εξης απλο. Ποια καρτα υποστηριζε την αναλυση/hz αυτα? Ειδες και που βγηκε στην τελικη να πειραζει κανεναν οπως και τον Psycho που την αγορασε και ας μην υπηρχε τοτε καρτα που να την σηκωνε?Εννοειται οτι την αγορασαν και περιμεναν τον Πασχαλη να ερθει για να μπορουν να την αξιοποιησουν περισσοτερο(ουτως ή αλλως τετοια monitor τα κρατας για χρονια). Απο τον Πασχαλη παλι,ποια καρτα γραφικων αξιοποιει πληρως τα 1440p 144hz?Αν δεν κανω λαθος ουτε η 1080ti σε ολα τα συγχρονα παιχνιδια μπορει να βγαλει τοσα fps σε very high settings. Battlefield 1 και Gears of war 4 που ειναι παιχνιδια του 2016 παρακαλω και δεν μπορει να βγαλει 144hz και πρεπει να ριξεις ρυθμισεις. http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1080_ti_review,15.html Ουτως ή αλλως ειμαι σιγουρος οτι στο εξωτερικο αρκετοι ειναι αυτοι που για να παιρνουν τα μεγιστα θα το γυριζουν και σε sli(μεχρι να υπαρχει η αντιστοιχα δυνατη μονη καρτα). Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μιας και σας βλεπω οτι υπαρχει γκρινια χωρις λογο αλλα δυστυχως η ιστορια εχει δειξει οτι οι καρτες κυνηγανε τα μονιτορ.Εχει δικιο ο fulgore σε αυτο που σου λεει και εγω τοτε πηρα το συγκεκριμενο μονιτορ οταν πρωτοβγηκε και ημουν με 970 και επρεπε να κανω υποχωρησεις και απο οτι βλεπεις ακομη με αυτην την καρτα ειμαι, ηθελα να παω σε 1080τι αλλα δεν ειχα τα φραγκα οταν ηταν οι τιμες στα 700-800 και τωρα δεν παιζει να δωσω τα λεφτα που ζητανε προτιμω να περιμενω την νεα γενια.Αλλα μια χαρα μπορεις να παιξεις παιχνιδια αν ριξεις καποιες ρυθμισεις και δεν εχεις το ψυχολογικο να ειναι ολα ultra με τετοιες οθονες αλλιως η λυση ειναι να μπει το χερι ακομη πιο βαθια στη τσεπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, icenex είπε Μιας και σας βλεπω οτι υπαρχει γκρινια χωρις λογο αλλα δυστυχως η ιστορια εχει δειξει οτι οι καρτες κυνηγανε τα μονιτορ.Εχει δικιο ο fulgore σε αυτο που σου λεει και εγω τοτε πηρα το συγκεκριμενο μονιτορ οταν πρωτοβγηκε και ημουν με 970 και επρεπε να κανω υποχωρησεις και απο οτι βλεπεις ακομη με αυτην την καρτα ειμαι, ηθελα να παω σε 1080τι αλλα δεν ειχα τα φραγκα οταν ηταν οι τιμες στα 700-800 και τωρα δεν παιζει να δωσω τα λεφτα που ζητανε προτιμω να περιμενω την νεα γενια.Αλλα μια χαρα μπορεις να παιξεις παιχνιδια αν ριξεις καποιες ρυθμισεις και δεν εχεις το ψυχολογικο να ειναι ολα ultra με τετοιες οθονες αλλιως η λυση ειναι να μπει το χερι ακομη πιο βαθια στη τσεπη. Δεν ειναι πιο σωστο η οθονη να ακολουθει την καρτα? Πχ αντε και περνω 4k144hz. Ωραια και μετα? Θα θελω 2 1180 στα 2000αρικα για να αξιοποιησω τετοια οθονη. Τωρα ενταξει αν υπαρχουν απεριοριστα φραγκα παω πασο. Αλλα πχ ο φιλος Psycho εχει εδω και 2 3 χρονια 2k144hz. Ναι οκ το αξιοποιησε ομως? Η απλα το πληρωσε ακριβα τοτε ενω τωρα θα το επερνε στην μιση τιμη και θα το αξιοποιουσε καλυτερα? Γιατι η 1070 δεν ειναι για 2k144hz ουτε η 1080ti δεν την τερματιζει σε παρα πολλα παιχνιδια. Το να ριξεις settings μεχρι ενος σημειου. Κοβεις λιγο shadows που οι διαφορες ειναι μηδαμινες. Αντε και να βαλεις fxaa. Οτιδηποτε αλλο κοψεις υπαρχει διαφορα στα γραφικα που μετραει για μενα. Γιατι και με την 1070ti βαζω τα παντα low και παιζω στα 150fps. Τι θα καταλαβω? Γραφικα 2010 θα εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, Heybro είπε Δεν ειναι πιο σωστο η οθονη να ακολουθει την καρτα? Πχ αντε και περνω 4k144hz. Ωραια και μετα? Θα θελω 2 1180 στα 2000αρικα για να αξιοποιησω τετοια οθονη. Τωρα ενταξει αν υπαρχουν απεριοριστα φραγκα παω πασο. Αλλα πχ ο φιλος Psycho εχει εδω και 2 3 χρονια 2k144hz. Ναι οκ το αξιοποιησε ομως? Η απλα το πληρωσε ακριβα τοτε ενω τωρα θα το επερνε στην μιση τιμη και θα το αξιοποιουσε καλυτερα? Γιατι η 1070 δεν ειναι για 2k144hz ουτε η 1080ti δεν την τερματιζει σε παρα πολλα παιχνιδια. Το να ριξεις settings μεχρι ενος σημειου. Κοβεις λιγο shadows που οι διαφορες ειναι μηδαμινες. Αντε και να βαλεις fxaa. Οτιδηποτε αλλο κοψεις υπαρχει διαφορα στα γραφικα που μετραει για μενα. Γιατι και με την 1070ti βαζω τα παντα low και παιζω στα 150fps. Τι θα καταλαβω? Γραφικα 2010 θα εχω. Η οθόνη σε αντίθεση με το υπόλοιπο HW,είναι και επένδυση για το μέλλον.Δεν την παίρνεις για να την αλλάξεις σε 1-2 χρόνια,ειδικά όταν δίνεις και ένα σημαντικό ποσό. Η 144hz οθόνη αξιοποιείται και σε χαμηλότερα hz όπως για παράδειγμα στα 100 ή στα 120. Παίζω bf1 στα 120 και η διαφορά με τα 144 είναι ανύπαρκτη τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.Και γενικώς τα online games,εκεί που χρειάζονται και τα πολλά fps,δεν είναι τόσο απαιτητικά όσο ένα ΑΑΑ που εκεί δεν σε πολυνοιάζει. Επίσης οι οθόνες δεν πέφτουν έτσι εύκολα στην μισή τιμή όπως λες.Πόσο έχει πέσει η οθόνη του Psycho? Με μια 1180 πχ,θα την αξιοποιήσει πλήρως και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλές καινούριες.Συν του οτι την έχει χαρεί και τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα ο καθένας αγοράζει σκεπτόμενος τις απαιτήσεις και εν μέρει τα μελλοντικά του πλάνα όσον αφορά τις αναβαθμίσεις που θα κάνει.Αν ξέρεις οτι θα αγοράζεις mid range gpus δεν έχει νόημα τέτοια οθόνη. Ο φίλος έχει δικιο,ιστορικά πάντα κυνηγούσαμε τις οθόνες.Και οι 1080p/60hz όταν πρωτοβγήκαν,δύσκολα τις αξιοποιούσαμε 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Η οθόνη σε αντίθεση με το υπόλοιπο HW,είναι και επένδυση για το μέλλον.Δεν την παίρνεις για να την αλλάξεις σε 1-2 χρόνια,ειδικά όταν δίνεις και ένα σημαντικό ποσό. Η 144hz οθόνη αξιοποιείται και σε χαμηλότερα hz όπως για παράδειγμα στα 100 ή στα 120. Παίζω bf1 στα 120 και η διαφορά με τα 144 είναι ανύπαρκτη τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.Και γενικώς τα online games,εκεί που χρειάζονται και τα πολλά fps,δεν είναι τόσο απαιτητικά όσο ένα ΑΑΑ που εκεί δεν σε πολυνοιάζει. Επίσης οι οθόνες δεν πέφτουν έτσι εύκολα στην μισή τιμή όπως λες.Πόσο έχει πέσει η οθόνη του Psycho? Με μια 1180 πχ,θα την αξιοποιήσει πλήρως και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλές καινούριες.Συν του οτι την έχει χαρεί και τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα ο καθένας αγοράζει σκεπτόμενος τις απαιτήσεις και εν μέρει τα μελλοντικά του πλάνα όσον αφορά τις αναβαθμίσεις που θα κάνει.Αν ξέρεις οτι θα αγοράζεις mid range gpus δεν έχει νόημα τέτοια οθόνη. Ο φίλος έχει δικιο,ιστορικά πάντα κυνηγούσαμε τις οθόνες.Και οι 1080p/60hz όταν πρωτοβγήκαν,δύσκολα τις αξιοποιούσαμε Δεν ξέρω ρε συ αν έδινα τώρα 800 ευρώ για 2k144hz και επαιζα στα 60 θα ένιωθα λίγο κορόιδο γιατί έδωσα 800 και δουλεύω την οθόνη σαν οθόνη 300 ευρώ. Έτσι το σκέφτομαι εγώ τίποτα δεν είναι future proof όταν κάποια στιγμή πάρω κάρτα που βγάζει άνετα την ανάλυση και hertz μιας οθόνης 700 800 ευρώ θα πουλήσω αυτή που έχω και θα πάω εκεί. Την οθόνη που πήρα την αξιοποιώ 100% αυτή τη στιγμή παντού νιώθω ότι έπιασαν τόπο τα χρήματα μου αν έδινα 700 για 2k ultrawide 144hz θα έτρωγε άπειρο ζορι η 1070ti και η θα έριχνα όλα low για να την αξιοποίησω η θα επαιζα βαριά βαριά στα 60hertz. Καθαρά γνώμη μου και πως το βλέπω σεβαστές όλες οι απόψεις πάντα. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα