Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αξιζει μονο οταν βγει η 1180 και την αγορασεις reference.

Λόγω της χαλιας ψυξης σωστά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Λόγω της χαλιας ψυξης σωστά? 

Ψυξη και θορυβος.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αρκετά με το 2016 performance..Θέλουμε 2018-2019 performance :P

Έλα ρε και εσυ 2016 τι δεν παίζεις με κάρτα μέχρι 1080? Ότι νέο βγήκε μέχρι στιγμής το πάω άνετα. Τώρα για Ray tracing κάτσε να βγουν 1 2 παιχνίδια να δούμε performance hit και βλεπουμε. 

Δημοσ.

Δεν παίζω σε 1080P, είμαι 1440P/144Hz αλλά θέλω και κάρτα ικανή για 4K/60. Ακόμα και η 1080Ti δεν μπορεί στα τελευταία, θέλω ανώτερη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Heybro είπε

Τίποτα δεν έψαξα παιδιά είδα το ek και ρώτησα να μου πείτε τι γίνετε. Η κάρτα είναι ψυγείο απλά το είπα από άποψη να φύγει τελείως ο θόρυβος. Εφόσον πάμε στο 300αρι το ξεχναω προφανώς. Και αν χάνετε και η εγγύηση ένας λόγος παραπάνω σε μελλοντική πώληση. 

Μα με την κάρτα που έχεις,το να τη βάλεις σε νερό θα σου δώσει καμια 10ρια βαθμούς πιο κάτω και σχετικά αθόρυβα.Το ίδιο αθόρυβα όμως μπορείς να παίζεις και τώρα αν την αφήνεις και παίζει σε default λειτουργία στα fans.

Η κάρτα σου δεν θα ανεβάσει πάνω από 70-74 βαθμούς όσο αθόρυβα και να την βάλεις ,το οπόιο θεωρείται safe. Οπότε το ίδιο αθόρυβα μπορείς να παίξεις και τώρα χωρίς να δώσεις φράγκο.

It's up to you που λένε.Ψυχολογικό είναι,και εγώ με θόρυβο την δουλεύω για να είμαι κοντά στους 60,δεν πάει να πει οτι στους 70 θα χαλάσει.

Σκέψου το για την επόμενη,ή να πάρεις hydro,ή να παίξεις με custom loop για cpu & gpu πακέτο ;) 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Δεν παίζω σε 1080P, είμαι 1440P/144Hz αλλά θέλω και κάρτα ικανή για 4K/60. Ακόμα και η 1080Ti δεν μπορεί στα τελευταία, θέλω ανώτερη.

Πήγες στα ζόρια φίλε για αυτό βιάζεσαι για κάρτες. Παίζω με 33% πάνω από 1080p σε full έχω παντού 100fps άνετα. Θα σου φτάσει και η 1180 για 144?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Και με 1440p καλά είσαι. Δεν είναι ανάγκη να πας για 4k. Αν όμως θες τόσο πολύ, θα πληρώσεις και ανάλογα για οθόνη και κάρτα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Μα με την κάρτα που έχεις,το να τη βάλεις σε νερό θα σου δώσει καμια 10ρια βαθμούς πιο κάτω και σχετικά αθόρυβα.Το ίδιο αθόρυβα όμως μπορείς να παίζεις και τώρα αν την αφήνεις και παίζει σε default λειτουργία στα fans.

Η κάρτα σου δεν θα ανεβάσει πάνω από 70-74 βαθμούς όσο αθόρυβα και να την βάλεις ,το οπόιο θεωρείται safe. Οπότε το ίδιο αθόρυβα μπορείς να παίξεις και τώρα χωρίς να δώσεις φράγκο.

It's up to you που λένε.Ψυχολογικό είναι,και εγώ με θόρυβο την δουλεύω για να είμαι κοντά στους 60,δεν πάει να πει οτι στους 70 θα χαλάσει.

Σκέψου το για την επόμενη,ή να πάρεις hydro,ή να παίξεις με custom loop για cpu & gpu πακέτο ;) 

Αδεφε είναι που θέλω να παίζω συνέχεια κάτω από 55 βαθμούς. Σκέψου παίζω 7ωρα σε πολύ βαριά παιχνίδια και η κάρτα δεν πάει πάνω από 55 βαθμούς. Σε 55% ανεμιστήρες. Σε 37% που είναι αθόρυβη θα είχα 63 λογικά. Καθαρά ψυχολογικό όπως είπες. Hydro σειρά θα το σκεφτώ σοβαρά για την επομενη και μαζί με ένα nvme συν τον ssd που έχω να φύγει ο hdd να έχω πλήρως αθόρυβο σύστημα ακόμα και σε gaming. Custom loop αν βρω κάποιον Θεσσαλονίκη που κάνει θα το σκεφτώ πουλώντας την x62. Μόνος μου να κάνω με τίποτα δεν έχω καμία εμπειρία. Πρέπει να μάθω να ζω και με 65 βαθμούς στην gpu σε mining τους 50 δεν τους περνάω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, _Theo_ said:

Και με 1440p καλά είσαι. Δεν είναι ανάγκη να πας για 4k. Αν όμως θες τόσο πολύ, θα πληρώσεις και ανάλογα για οθόνη και κάρτα.

To 4Κ το έχω ήδη στο σαλόνι(4Κ TV). Για 1440P η 1070 ήδη στο FC5, AC: Origins κλπ πέφτει κάτω από 60FPS και έχω 144άρι μόνιτορ, so....

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

To 4Κ το έχω ήδη στο σαλόνι(4Κ TV). Για 1440P η 1070 ήδη στο FC5, AC: Origins κλπ πέφτει κάτω από 60FPS και έχω 144άρι μόνιτορ, so....

Καλά και πως θα παίζεις από τόσο μακριά; Εμένα δεν θα με βόλευε καθόλου. Πιστεύω έχει νόημα η αγορά 4k 27" οθόνης το ανώτερο μιας και και με αυτές μπορείς να ασχολείσαι έχοντας φυσιολογική απόσταση (>1m). Όμως αυτού του είδους οι οθόνες (4k 27") είναι το λιγότερο ακριβές...

Δημοσ.
5 minutes ago, Heybro said:

Αδεφε είναι που θέλω να παίζω συνέχεια κάτω από 55 βαθμούς. Σκέψου παίζω 7ωρα σε πολύ βαριά παιχνίδια και η κάρτα δεν πάει πάνω από 55 βαθμούς. Σε 55% ανεμιστήρες. Σε 37% που είναι αθόρυβη θα είχα 63 λογικά. Καθαρά ψυχολογικό όπως είπες. Hydro σειρά θα το σκεφτώ σοβαρά για την επομενη και μαζί με ένα nvme συν τον ssd που έχω να φύγει ο hdd να έχω πλήρως αθόρυβο σύστημα ακόμα και σε gaming. Custom loop αν βρω κάποιον Θεσσαλονίκη που κάνει θα το σκεφτώ πουλώντας την x62. Μόνος μου να κάνω με τίποτα δεν έχω καμία εμπειρία. Πρέπει να μάθω να ζω και με 65 βαθμούς στην gpu σε mining τους 50 δεν τους περνάω. 

Κάρτα γραφικών είναι δεν παθαίνει τίποτα, η GTX480 που είχα έπαιζε συνέχεια με 90-92C.

Just now, _Theo_ said:

Καλά και πως θα παίζεις από τόσο μακριά; Εμένα δεν θα με βόλευε καθόλου. Πιστεύω έχει νόημα η αγορά 4k 27" οθόνης το ανώτερο μιας και και με αυτές μπορείς να ασχολείσαι έχοντας φυσιολογική απόσταση (>1m). Όμως αυτού του είδους οι οθόνες (4k 27") είναι το λιγότερο ακριβές...

Με controller είναι απόλαυση τα third-person.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάρτα γραφικών είναι δεν παθαίνει τίποτα, η GTX480 που είχα έπαιζε συνέχεια με 90-92C.

Μόνο τα 3rd person και τα αθλητικά. Γιατί τα άλλα, μάλλον όχι (πχ fps). Εγώ προσωπικά πάντως δεν τα γουστάρω τα 3rd person.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Το ξέρω ρε συ καθαρά ψυχολογικό είναι στο μυαλό είναι όλα. Θα μπορούσα να παίζω τελείως αθόρυβα με 65 max με 37% ανεμιστήρες αλλά δεν μπορώ να βλέπω πάνω από 55. Θα μου περάσει. 

Η 1070 για 2k τρώει ζόρια σίγουρα. Παίζω σταθερά 75 στο far cry 5 σε 1.5k παράπονο δεν έχω. Το 2k θέλει 1080 και πάνω για 60αρι καθαρό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Heybro είπε

Το ξέρω ρε συ καθαρά ψυχολογικό είναι στο μυαλό είναι όλα. Θα μπορούσα να παίζω τελείως αθόρυβα με 65 max με 37% ανεμιστήρες αλλά δεν μπορώ να βλέπω πάνω από 55. Θα μου περάσει. 

55 είναι υπερβολή,ανέβα καμια 10ρια. Στους 65 είναι καρα-safe για gpu και ο θόρυβος θα μειωθεί αρκετά.

Όπως είπε και ο ψυχάκιας,και εγώ με την gtx580 πάλευα να την κρατήσω κάτω από 85 με δυσκολία. Μην το παρακάνουμε κιολας.Μια χαρά θεωρώ τους κάτω από 70 για μακροζωϊα της gpu και για να είσαι ψυχολογικά οκ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...