Heybro Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Νομίζω όχι. Το είδα είχα μια ελπίδα. Στο μεταξύ η cerberus 540 έχει skroutz με 2 ανεμιστήρες είναι δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κουμπώνει και σε strix μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 ρώτησε τους για σιγουριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Chrysostomos είπε ρώτησε τους για σιγουριά. Ναι θα στείλω μήνυμα στην εταιρεία αν είναι με 40 ευρώ να την βάλω νεράκι δεν λέω όχι να μην έχω καθόλου θόρυβο συν τις χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 εβαλες custom loop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Ναι θα στείλω μήνυμα στην εταιρεία αν είναι με 40 ευρώ να την βάλω νεράκι δεν λέω όχι να μην έχω καθόλου θόρυβο συν τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ποια 40€, τόσο έχει το backplate. To block είναι 116€, μετά θες και ψυγείο + αντλία + ρεζερβουάρ + σωληνώσεις... καλά 300€ δλδ. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Zaknafein 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε εβαλες custom loop? Όχι δεν γίνεται να κουμπώσει ξεχωριστή ψύκτρα? Αν θέλει υποχρεωτικά custom loop το ξεχναω. Μόλις τώρα, Zaknafein είπε Ποια 40€, τόσο έχει το backplate. To block είναι 116€, μετά θες και ψυγείο + αντλία + ρεζρεβουάρ + σωληνώσεις... καλά 300€ δλδ. Καλα κρασιά δηλαδή. Δεν το ήξερα συμφέρει καμία έτοιμη υδροψυκτη δηλαδή παρά το παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Όχι δεν γίνεται να κουμπώσει ξεχωριστή ψύκτρα? Αν θέλει υποχρεωτικά custom loop το ξεχναω. 2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Ποια 40€, τόσο έχει το backplate. To block είναι 116€, μετά θες και ψυγείο + αντλία + ρεζερβουάρ + σωληνώσεις... καλά 300€ δλδ. θα ήταν η επόμενη απάντηση μου. Αν ήταν έτσι,όλοι σε νεράκι τις τρέχαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Κρίμα δεν πειράζει ακριβό σπορ συμφέρει σίγουρα έτοιμη υδροψυκτη να μην μπλέκεις με τα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Όχι δεν γίνεται να κουμπώσει ξεχωριστή ψύκτρα? Αν θέλει υποχρεωτικά custom loop το ξεχναω. Καλα κρασιά δηλαδή. Δεν το ήξερα συμφέρει καμία έτοιμη υδροψυκτη δηλαδή παρά το παραπανω. Το γεγονος οτι ανοιξεις την καρτα για να κανεις επεμβαση στο συστημα ψυξης βγαινεις εκτος εγγυησης και οτι δεν αφηνουν ολες οι εταιρειες αυτο το πραγμα το εψαξες? Δεν εχω ψαξει να δω αν η Asus επιτρεπει ή οχι βεβαια,απλα το αναφερω μαζι με το συνολικο κοστος που αναφερθηκε παραπανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εκτός των άλλων που αναφέρθηκαν,το βασικό είναι πως δεν έχει και κανένα απολύτως νόημα σε αυτήν την κάρτα που ήδη είναι "ψυγείο" . Πιο πεταμένα λεφτά πεθαίνεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Το γεγονος οτι ανοιξεις την καρτα για να κανεις επεμβαση στο συστημα ψυξης βγαινεις εκτος εγγυησης και οτι δεν αφηνουν ολες οι εταιρειες αυτο το πραγμα το εψαξες? Δεν εχω ψαξει να δω αν η Asus επιτρεπει ή οχι βεβαια,απλα το αναφερω μαζι με το συνολικο κοστος που αναφερθηκε παραπανω. 4 ώρες πριν, mcrae13 είπε Εκτός των άλλων που αναφέρθηκαν,το βασικό είναι πως δεν έχει και κανένα απολύτως νόημα σε αυτήν την κάρτα που ήδη είναι "ψυγείο" . Πιο πεταμένα λεφτά πεθαίνεις Τίποτα δεν έψαξα παιδιά είδα το ek και ρώτησα να μου πείτε τι γίνετε. Η κάρτα είναι ψυγείο απλά το είπα από άποψη να φύγει τελείως ο θόρυβος. Εφόσον πάμε στο 300αρι το ξεχναω προφανώς. Και αν χάνετε και η εγγύηση ένας λόγος παραπάνω σε μελλοντική πώληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Ακόμα με την 1070Ti ασχολείσαι ; Άστην όπως είναι και ετοίμασε κουμπαρά να τα σκάσεις σε νέο GTX..Τα τωρινά σαπάκια δεν κάνουν, ούτε RTX δεν υποστηρίζουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Τίποτα δεν έψαξα παιδιά είδα το ek και ρώτησα να μου πείτε τι γίνετε. Η κάρτα είναι ψυγείο απλά το είπα από άποψη να φύγει τελείως ο θόρυβος. Εφόσον πάμε στο 300αρι το ξεχναω προφανώς. Και αν χάνετε και η εγγύηση ένας λόγος παραπάνω σε μελλοντική πώληση. Προφανως και ισχυει αυτο που σου λεω.Κλασσικοτερο παραδειγμα βεβαια με τις reference καρτες που οπως καταλαβαινεις αρκετοι αλλαζαν το συστημα ψυξης με ενα αλλο. Αν θυμαμαι καλα πιο παλια ειχε αναφερθει νομιζω η Msi οτι αφηνε και ισως και η evga?Δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ ομως γιαυτο και το ανεφερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Προφανως και ισχυει αυτο που σου λεω.Κλασσικοτερο παραδειγμα βεβαια με τις reference καρτες που οπως καταλαβαινεις αρκετοι αλλαζαν το συστημα ψυξης με ενα αλλο. Αν θυμαμαι καλα πιο παλια ειχε αναφερθει νομιζω η Msi οτι αφηνε και ισως και η evga?Δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ ομως γιαυτο και το ανεφερα. Και να μην χάνετε φίλε μου αν θες 300αρι είναι no go από μένα. Αξίζει γενικά μόνο για όσους έχουν ήδη custom loop που θα κουμπώσουν και τέλος. 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ακόμα με την 1070Ti ασχολείσαι ; Άστην όπως είναι και ετοίμασε κουμπαρά να τα σκάσεις σε νέο GTX..Τα τωρινά σαπάκια δεν κάνουν, ούτε RTX δεν υποστηρίζουν.. Να δούμε τιμές πρώτα. Δεν έχω παράπονο εντάξει έχω αρκετά παιχνίδια να παίξω ακόμα ας βγουν με το καλό παιχνίδια που να ζορίζεται και οι καινούργιες να δούμε τιμές και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Και να μην χάνετε φίλε μου αν θες 300αρι είναι no go από μένα. Αξίζει γενικά μόνο για όσους έχουν ήδη custom loop που θα κουμπώσουν και τέλος. Αξιζει μονο οταν βγει η 1180 και την αγορασεις reference. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα