Acmilangr2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μην γελάσετε. Αλλά όλα τα παιχνίδια με το XBOX ONE ELITE CONTROLLER τα παίζω (βέβαια δεν παίζω Online παιχνίδια εκτος απο FIFA)
Qless Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, firepc είπε στρατιγικης δεν παιζεις? Adventures δεν παιζεις? Γενικα οτι θελει πληκ/ντικι τι κανεις? Ποιός ακριβώς υπαγορεύει οτι ΔΕΝ μπορείς να παίξεις σε τηλεόραση 4Κ games με ποντίκι??????, Εγω στις 43 ίντσες παίζω μια χαρά shoot em up όπως Crysis 3, wildlans, κλπ, Αλλά στρατηγικής όμως ΠΟΤΕ όπως επίσης και adventures βαριέμαι του θανατά όμως το bench του Ashes μια χαρά τρέχει 1
Heybro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, firepc είπε δλδ απ το καναπε στα 3 μετρα παιζεις με ποντικη/πληκ στα γονατα? Σε γραφείο ρε συ θα βγάλω φωτογραφία να σας δείξω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλά όλα αυτά αλλά βαρεθήκαμε με τον Πασχάλη..Άντε να βγουν τα νέα φρούτα..
firepc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Σε γραφείο ρε συ θα βγάλω φωτογραφία να σας δείξω. Δεν χρειαζεται φιλε, σε πιστευω. Απλα καπου σε εχασα πριν 1
Qless Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Καλά όλα αυτά αλλά βαρεθήκαμε με τον Πασχάλη..Άντε να βγουν τα νέα φρούτα.. Ναι τους βλέπω να αγχώνονται μη πάρει και κανα 30% πάνω σε επιδόσεις το vega με νεο driver....... p.s. just trolling, δεν βλέπω κάτι μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον ελλείψη ανταγωνισμού
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ανακοίνωση τον Μάρτιο διαβάζω αλλά το βλέπω χλωμό. Το πιο πιθανό είναι να πάει για καλοκαίρι η ανακοίνωση.
firepc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Qless είπε Ποιός ακριβώς υπαγορεύει οτι ΔΕΝ μπορείς να παίξεις σε τηλεόραση 4Κ games με ποντίκι??????, Εγω στις 43 ίντσες παίζω μια χαρά shoot em up όπως Crysis 3, wildlans, κλπ, Αλλά στρατηγικής όμως ΠΟΤΕ όπως επίσης και adventures βαριέμαι του θανατά όμως το bench του Ashes μια χαρά τρέχει Αν παιζεις απο καναπε εννοουσα 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Οποιος δεν θελει να περιμενει υπαρχει για τωρα η 1080ti αν καταφερει να την βρει(κυριως απεξω)σε καλη τιμη.Ουτως ή αλλως κανενας μεγαλος τιτλος δεν κυκλοφορει για να υπαρχει και η αμεση αναγκη κυκλοφοριας τους και ο λογος που ακουστηκε για Μαρτιο μαλλον ειναι λογω του Final Fantasy XV(που κλασσικα θα διαφημισει καμποσο τις nvidia καρτες).
firepc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οποιος δεν θελει να περιμενει υπαρχει για τωρα η 1080ti αν καταφερει να την βρει(κυριως απεξω)σε καλη τιμη.Ουτως ή αλλως κανενας μεγαλος τιτλος δεν κυκλοφορει για να υπαρχει και η αμεση αναγκη κυκλοφοριας τους και ο λογος που ακουστηκε για Μαρτιο μαλλον ειναι λογω του Final Fantasy XV(που κλασσικα θα διαφημισει καμποσο τις nvidia καρτες). Και εξω την εχουν ανεβασει. Οταν βγηκαν κατι τιμες για τις vega 56/64 στα 800€/1000€, ειχα πει στο νημα της AMD οτι η nvidia θα ανεβασει τις τιμες στις premium καρτες της. Τοτε βεβαια καποιοι μου ειχαν πει οτι λεω χαζομαρες..
Chrysostomos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η όλη φάση είναι:Βγαίνει η σειρά 2ΧΧΧ αγοράζεις μια 1080Τi φτηνά και είσαι και πάλι μπροστά από τον ανταγωνισμό. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Chrysostomos 1
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 800 ευρώ την πήρα την ti Νομίζω καλή τιμή
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Zaknafein είπε @Psycho_Warhead Καλά κρασιά, θέλουμε 6-8 μήνες για αυτά τα panel και αν. Εγώ πήγαινα για AW3418DW αλλά δεν παίζει να συμμετάσχω στην IPS BLB λοτταρία, οπότε το σκέφτομαι πλέον για VA - είτε 32" 4Κ είτε 34 UW... αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμα κάτι για να πω 'shut up and take my money' Όλες οι ultrawide πάσχουν από τα συγκεκριμένα προβλήματα. blb, ips glow, flickering, scan lines, όχι σταθερό o.c. κ.ο.κ. Έλεγα να πάω στη dell. Στο overclock.net, όμως, διαβάζω στο οικείο νήμα ότι και αυτές έχουν ένα σωρό θέματα. Παιδί σε διπλανό forum που την έχει, είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Λοτταρία με λίγα λόγια. Συνεπώς, δεν θέλω να δώσω 1.000+ ευρώ και να παίξω στον τροχό της τύχης. Ας σοβαρευτούν οι εταιρίες με το q.c. και βλέπουμε. 2
Heybro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, firepc είπε Δεν χρειαζεται φιλε, σε πιστευω. Απλα καπου σε εχασα πριν Εδω είμαι 2
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Εδω είμαι Το τερμάτισες. Ωραίο αλλά ιδιαίτερο. Σαν να βλέπεις τη γη μέσα από παράθυρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα