Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα δώσεις 100 ευρώ λιγότερα και θα πάρεις μεταχειρισμένη κάρτα, 15% πιο αργή, με παλιά αρχιτεκτονική, παλιά λιθογραφία, μεγαλύτερη κατανάλωση.

Το να πάρεις Turbo X φαίνεται καλύτερο deal :P

300ευρο είναι το max που θα έδινα για 980ti(με κάλο cooler), άπλα αυτό με την καταναλώσει είναι λίγο άκυρο, έκτος φυσικά αν δεν σε φτάνει το PSU.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ρεύμα είναι ακριβό στην Ελλάδα. :P

κάποτε είχε κάνει ένας θυμάμαι την διάφορα τιμής από την καταναλώσεις μιας high-end GPU με μια mid rang GPU (σε λογικά πλαίσια χρίσης) και η διάφορα ήταν περίπου 5 ευρο παραπάνω τον χρόνο κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι κάλα κιόλας. :P

Βλέπω κάποιοι θέλουν να πάρουν τις GTX 900 κοψοχρονιά. Αν είχα μία 980ti δεν θα την πουλούσα κάτω απο 400 αυτή την στιγμή, όμως δεν έχω ,ουτε 980 / 970 έχω. Οπότε συμφωνώ μαζί τους. Απο αύριο θέλω να βλέπω τέτοιες τιμές στις αγγελίες:

GTX 980ti --->  269 € 

GTX 980 --->   199 € 

GTX 970 --->   149 €

GTX 960 --->    0 €  ( Ε, να μην πάρουμε και τίποτα τσάμπα :P )

• Like 2

Εν τω μεταξύ, ύποπτη η σιωπή του resident mod...

Ή σε κανένα πάτωμα απο΄τα γέλια με τις π@παριές που γράφουμε εδώ μέσα είναι ή κάτι ετοιμάζει για να μας (προσ)γειώσει όλους.

• Like 1

Φίλε Thor καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά σκέψου και σαν αγοραστής..όχι μόνο σαν πωλητής. Πες μου ένα λόγο που κάποιος θα έδινε 400 ευρώ για να πάρει μεταχειρισμένη κάρτα και να μην δώσει πχ ακόμα 50-70 για να πάρει μια ανώτερη σε επιδόσεις, με λιγότερη κατανάλωση και φυσικά κουτάτη. Γιατί αν κάποιος σκέφτεται να δώσει 400 ευρώ, δε νομίζω να έχει πρόβλημα να δώσει λίγα παραπάνω.

Εξαρτάται και πότε θα την πουλήσεις την κάρτα έτσι..Η 1070 θα κυκλοφορήσει επίσημα 10 Ιουνίου, τώρα πότε θα έχουν διαθεσιμότητα τα μαγαζιά εδώ θα δείξει.

Βλέπω κάποιοι θέλουν να πάρουν τις GTX 900 κοψοχρονιά. Αν είχα μία 980ti δεν θα την πουλούσα κάτω απο 400 αυτή την στιγμή, όμως δεν έχω ,ουτε 980 / 970 έχω. Οπότε συμφωνώ μαζί τους. Απο αύριο θέλω να βλέπω τέτοιες τιμές στις αγγελίες:

GTX 980ti --->  269 € 

GTX 980 --->   199 € 

GTX 970 --->   149 €

GTX 960 --->    0 €  ( Ε, να μην πάρουμε και τίποτα τσάμπα :P )

θα έπαιρνα δυο GTX 980ti

Αν είχες 980ti θα την κρατούσες ενθύμιο στο ντουλάπι σου λοιπόν :P

Μπορεί αλλά δεν νομίζω. Στο σκρουτζ αυτή την στιγμή ξεκινάει στα 650 και ακόμα δεν εχει βγεί η gtx 1070 η οποία οταν βγει μεσα Ιουνιου (εδώ θα έρθει αρχές Ιουλίου) θα κοστίζει τουλάχιστον στην αρχή 500 μεσα στο νερό. Απο Σεπτέμβρη μπορεί να πουλούσα την 980ti στα 330. Εδώ αμα δεις στις αγγελίες πουλάνε την 780ti στα 300+ και την 280Χ στα 200 χωρίς εγγύηση.....

Εξαρτάται και πότε θα την πουλήσεις την κάρτα έτσι..Η 1070 θα κυκλοφορήσει επίσημα 10 Ιουνίου, τώρα πότε θα έχουν διαθεσιμότητα τα μαγαζιά εδώ θα δείξει.

Εδώ φαντάζομαι θα υπάρξει μία χρονοκαθυστέρηση. Στο Amazon όμως;

Αυτό ισχύ ότι για να φτάσει στα χεργιαμας η GTX 1070 θα περάσουν σχεδόν 2 μήνες, και άπλα δεν αξίζει να μεινω με την APU του 6700Κ για τόσο καιρό χωρίς να παίζω games ακόμα και αν είναι να πουλήσω αρκετά παραπάνω την R9 390 που έχω τώρα από ότι θα την πούλαγα σε δύο μήνες από τώρα.

Περιμένουν τα κοράκια στις αγγελίες  :P

Και περιμενουν και με 300.. χαχαχ ρε γελια στο ινσομνια.. 

Εγω λέω να δώσω την 980ti κανα 150αρι και κουπόνια για το Σκλαβενίτη ειναι καλα;

Ετσι :D

Βεβαια δεν εχουμε δει ακομη actual benches, τιμολογησεις των νεων στην Ελλαδα και οι αλλοι εβγαλαν και ταριφα σαν expert κιολας.. Θα πεσει πολυ γελιο με τις αγγελιες..

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...