Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τωρα που χαζομαζεψα λεφτα για να τσιμπησω καμια 1080ti εχουν φτασει οι καρτες στο χιλιαρικο και ειχα μεινει με την ιδεα οτι κανουν κοντα 700-800.Τι στο καλο γινεται κ δεν εχουν διαθεσιμοτητα στην ελλαδα??Και οσα μαγαζια εχουν την καρτα εχει τιμη με τρελο καπελο.

Δημοσ.

Εγω τωρα που χαζομαζεψα λεφτα για να τσιμπησω καμια 1080ti εχουν φτασει οι καρτες στο χιλιαρικο και ειχα μεινει με την ιδεα οτι κανουν κοντα 700-800.Τι στο καλο γινεται κ δεν εχουν διαθεσιμοτητα στην ελλαδα??Και οσα μαγαζια εχουν την καρτα εχει τιμη με τρελο καπελο.

Όλα πανάκριβα είναι περίμενε κάνα 20ημερο όπως με συμβούλεψαν και μένα μπας και πέσουν λίγο οι τιμές.

Δημοσ.

Είδες από έξω αν οι υλοποιήσεις που σε ενδιαφέρουν υπάρχουν σε καλύτερες τιμές;
Δημοσ.

εξωτερικό είναι καλύτερες οι τιμές. δες caseking.de 

και εγω για 1080 είμαι αλλά περιμένω blackfriday που είναι τέλος Νοεμβρίου μπας και τσιμπήσω καμιά 1080ti η καμιά 1080 σε καλή τιμή.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι κοιταω κ εδω ελλαδα αλλα και https://geizhals.eu/ μερια...Που εκει οντως εχουν πιο καλες τιμες αλλα και δεν βγαζω ακρη με τα γερμανικα..Επισης ψιλοφοβαμαι να προβω σε τετοια αγορα απο εξω για το αν θα ερθει η καρτα σωα..Και ποσο μαλλον να βγαλω ακρη αν στελνουν ελλαδα.

Δημοσ.

Amazon / caseking / computeruniverse στέλνουν... νομίζω και alternate αν δεν έχει αλλάξει κάτι, το mindfactory σταμάτησε.

Πάντως και το 1ο mordor αν θυμάμαι καλά γονάτιζε τα πάντα τότε και τερμάτιζε τις 3αρες, να υποθέσω αυτό ξεπερνάει τα 6 γίγα με UHD textures@2K;

Δημοσ.

Στην aorus που κοιταω να παρω εχουν κοντα τιμες ελλαδας αν βαλεις κ τα μεταφορικα.Κριμα για το mindfactory γιατι την εχει 770.Ψυχολογικο ειναι το ολο θεμα κ μονο που βλεπω το καπελο 150-200ευρω πανω νευριαζω και δεν θελω να τα δωσω αλλιως τοσα θα δωσω στα 150-200 θα κολλησουμε..Τεσπα θα κανω υπομονη μπας και γινει καμια πτωση τιμων αλλιως με βλεπω να κανω περισσοτερο υπομονη και να παω κατευθειαν στην νεα γενια.Ξερω δεν ειναι τωρα συντομα να βγει αλλα και απο την αλλη δεν θελω να νιωθω οτι με πιασαν κοροιδο..

Δημοσ.

Κανε λιγη αναμονη 

1)γιατι περιμενουμε την 1070ti οπου να ναι,αρα θα αλλαξει τις τιμες στις υπαρχουσες καρτες(καινουργιες και μεταχειρισμενες).

2)υπαρχει και η επιλογη ακριβως λογω του πρωτου να τσιμπησεις καμια used 1070 και με τα ρεστα που θα γλυτωσεις να περιμενεις μια και καλη Volta.

3)Ολο και καποιο bundle με τις καρτες θα παιξει,οπως το προσφατο shadow of war.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ισχύει πάντως. Μέχρι πριν λίγο καιρό τις έβρισκες στα 8ΧΧ, τώρα είμαστε στα 950 και ανεβαίνουν... 

Γιατί έτσι; Οι miners φταίνε πάλι;

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή μια 1080ti (με 24/7/365 ρολόγια, δλδ underclocked+undervolted) ζήτημα να βγάζει 2,5€ / μέρα, καθαρά 1-1,5€ δλδ ανάλογα το κόστος του ρεύματος... best case scenario με τιμή κάρτας ~800€, θες 1.5 χρόνο μόνο για την απόσβεση της κάρτας, δεν συμφέρει, οπότε δεν νομίζω να είναι λόγω mining, μην ξεχνάς ότι έχει και 11GB VRAM που έχει ακριβίνει επίσης (αυτά κάνει το ολιγοπώλιο, βλ. https://www.forbes.com/sites/greatspeculations/2017/09/20/where-is-the-dram-market-headed/#5e20e6c95c61)

Δημοσ.

Φταιει το οτι σκασανε οι vega και συγκεκριμενα η vega 64 η οποια ειναι αισθητα κατωτερη της 1080ti αλλα κοστιζε σχεδον τα ιδια χρηματα.

Αρα επεσε μεγαλη ξενερα(ειδατε αντιδρασεις στο ιντερνετ τον πρωτο καιρο)και πηραν ολοι 1080ti..

Ειναι αυτο που λεγανε και καποιοι για το gsync. Ναι μεν ειναι ακριβοτερο απο το freesync,αλλα στο freesync περαν το οτι το βαζεις και στην aoc των 160ευρω με οτι να ναι ευρος hz,δεν εχεις σωστη υποστηριξη στις καρτες γραφικων ειδικα στα ακριβοτερα μοντελα.

• Like 2
Δημοσ.

Τί υποστήριξη ακριβώς δεν έχεις στο FS, και ειδικά στα "ακριβότερα μοντέλα"?

Επίσης, στην AOC των 160€ θα κοτσάρεις και την αντίστοιχη GPU, 580 και κάτω (ίσως <570), οπότε τί fps περιμένεις...120+?

Στα οριακά 50-70 που θα πιάνεις, μια χαρά είναι το FS range.

Δημοσ.

Τί υποστήριξη ακριβώς δεν έχεις στο FS, και ειδικά στα "ακριβότερα μοντέλα"?

Επίσης, στην AOC των 160€ θα κοτσάρεις και την αντίστοιχη GPU, 580 και κάτω (ίσως <570), οπότε τί fps περιμένεις...120+?

Στα οριακά 50-70 που θα πιάνεις, μια χαρά είναι το FS range.

Λεω οτι επειδη εχει η φθηνοτερη aoc freesync,ο αλλος νομιζεις οτι εχει monitor αντιστοιχο των 2πλασιων και 3πλασιων τιμων.

Επισης για πες μου πριν τις vega ποια καρτα ηταν για 1440p 165hz και 1440p uw 100hz απο την amd?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...