Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα με τα πολλα με βλεπω να καταληγω εδω πραγματικα ειναι οτι πιο οικονομικο για Ελλαδα και gtx 1080, πιστευετε πως ειναι καλη αυτη η απλη υλοποιηση της gigabyte?

Παιζω αρκετα βαρια παιχνιδια, θα δω καποια ουσιαστικη διαφορα στα fps σε σχεση με τη 1070 armor που εχω τωρα?

Για να καταλάβουμε καλά,έχεις gtx 1070 και θες να πας σε 1080 για οθόνη 1080p 60hz?

Οταν παιζω witcher 3 και battlefield 1 με τη gpu και το συστημα της υπογραφης τα παντα ultra & 1080p, vsync off, fps cap στα 60 και ενεργοποιημενο το fast sync της nvidia, ανα σπανια χρονικα διαστηματα τρωω lag spikes-micro stutter και πεφτουν τα fps απο 60 στα 57-58 καπου εκει αλλα επανερχετε αμεσως ομως ειναι αισθητο, ειναι νορμαλ αυτο ή πρεπει να ΄''πειραξω'' κατι στα settings?

ναι είναι φυσιολογικό.
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να καταλάβουμε καλά,έχεις gtx 1070 και θες να πας σε 1080 για οθόνη 1080p 60hz?

Nαι και δεν σκοπευω να παω ουτε καν σε 2K αναλυση για αρκετο καιρο ακομα, καθαρα για ''ψυχολογικους λογους'', για future proof και για μελλοντικα τραγικα unoptimized games οπως ''watch dogs 2''

Πιστευεις πως δεν αξιζει η αναβαθμιση?

Δημοσ.

Nαι και δεν σκοπευω να παω ουτε καν σε 2K αναλυση για αρκετο καιρο ακομα, καθαρα για ''ψυχολογικους λογους'', για future proof και για μελλοντικα τραγικα unoptimized games οπως ''watch dogs 2''

Όχι φίλε μου δεν αξίζει. Και η 1070 σκέτη υπερβολή είναι ήδη στα 1080p@60hz. Δεν έχει νόημα αυτό που σκέφτεσαι εκτός αν αλλάξεις οθόνη σε κάποια 1080p@144hz ή 1440p. Κρίμα πάντως με τόσο δυνατό hw που έχεις να μην έχεις μια ανάλογων προδιαγραφών οθόνη.

Επίσης αν είναι σωστό το μοντέλο που γράφεις η οθόνη έχει freesync και εσύ nvidia.

Δημοσ.

Τι εννοείς futureproof και unoptimized παιχνίδια ?Αφού ήδη έδωσες την 390,πήρες την 1070 και σκέφτεσαι και για 1080....

Άσε που παίζει ήδη να έχεις δώσει κοντά 2000 για να παίζεις τα unoptimized παιχνίδια....

Προφανώς και δεν αξίζει όχι η 1080 αλλά και η 1070 που πήρες.

Δημοσ.

Τι εννοείς futureproof και unoptimized παιχνίδια ?Αφού ήδη έδωσες την 390,πήρες την 1070 και σκέφτεσαι και για 1080....

Άσε που παίζει ήδη να έχεις δώσει κοντά 2000 για να παίζεις τα unoptimized παιχνίδια....

Προφανώς και δεν αξίζει όχι η 1080 αλλά και η 1070 που πήρες.

Eχεις δει τα framedrops που τρωει το watch dogs 2 ακομη και στην gtx 1080 στα ultra σε 1080p? Ποσο μαλον με τη 1070, επισης μιλαω μονο για ultra settings, σιγουρα ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος με τη 1070 και εν μερη συμφωνω στο οτι μπορει να μην αξιζει παραπανω αναβαθμιση ειδικα για την αναλυση που παιζω και σιγουρα θα μπορω για αρκετο καιρο να παιζω στα high-ultra.

Οσο για τη 390 σαν last gen gpu εκει διαφωνω γιατι σε αρκετα παιχνιδια επεφταν δραματικα τα fps ακομα και στα high οριακα επιανε το 60αρι σε τιτλους σαν το witcher 3, bf1 κτλπ και με αρκετες υποχωρησεις στις ρυθμησεις των γραφικων. 

Eιναι χαοτικη η διαφορα.. ακομη και σε συγκριση με τη 390x

https://youtu.be/TdkcRhgsy3A

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ επειδή το watch dogs όπως λες έχει drops στην 1080 σε 1080p τι πάει να πει αυτό?

Πάντως έχω την εντύπωση ότι δεν ξέρεις τι πάει να πει console unoptimized παιχνίδια και απλά το λες επειδή βλέπεις να το γράφουν άλλοι.

Επίσης μαρεσει που λες 1080p ultra μόνο λες και παίζεις σε 4κ....

Σιγά την αναλυση/hz που έχει και monitor των 100ευρω για να πάρει κάποιος τόσο ακριβές κάρτες.

Όσο για την 1070ti ελπίζω να μην είναι μαντάτο καθυστέρησης volta..

• Like 1
Δημοσ.

Έβλεπα χθες βίντεο με 1080ti 7700k να πιάνει 30 fps στο gta 5 όλα full με γρασίδι. Τόσο unoptimized παιχνίδι είναι η πήγαν περίπατο τα fps λόγω advanced settings και msaa 8x? Για να πιάνει 30 η ti σε 1080p οι άλλες θα πιάνουν κάτω από 20.

Δημοσ.

Έβλεπα χθες βίντεο με 1080ti 7700k να πιάνει 30 fps στο gta 5 όλα full με γρασίδι. Τόσο unoptimized παιχνίδι είναι η πήγαν περίπατο τα fps λόγω advanced settings και msaa 8x? Για να πιάνει 30 η ti σε 1080p οι άλλες θα πιάνουν κάτω από 20.

Θες λίγο διάβασμα , δες τι κάνουν τέτοια φίλτρα πρώτα, δεν ειναι πασατεμπος κλικ κλικ βάλαμε τελειώσαμε.
  • Like 4
Δημοσ.

Θες λίγο διάβασμα , δες τι κάνουν τέτοια φίλτρα πρώτα, δεν ειναι πασατεμπος κλικ κλικ βάλαμε τελειώσαμε.

Μέσες άκρες γνωρίζω πχ το msaa αναβαθμίζει όλη την εικόνα σαν upscale είναι φίλτρο από όσο ξέρω. Το ultra grass και τα advances settings γονατιζουν επίσης την κάρτα. Μου φάνηκε παράλογο να γονατίζει το κορυφαίο σύστημα gaming με παιχνίδι του 2015 με όλα τα φίλτρα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις πάνω απο x4 MSAA.

Άδικα fps τρώει το 8x δηλαδή? Δεν γνωρίζω πάντα fxaa έβαζα χωρίς αντίκτυπο στα fps.

Δημοσ.

Άδικα fps τρώει το 8x δηλαδή? Δεν γνωρίζω πάντα fxaa έβαζα χωρίς αντίκτυπο στα fps.

Με τη 1070 και 8x msaa 60fps εχω και παλι ομως στα 4x παίζω, η διαφορα ειναι απειροελάχιστη και δεν υπαρχει λογος να γονατίζεις και τη κάρτα.

Το "καρκίνωμα" των fps στο gta v και το μονο 100% προβληματικό και unoptimized setting ειναι το "grass quality" οτι καρτα και αν εχεις, το πολυ μεχρι high και μια σκαλα κατω το teselation για να μη τρως framedrop, αυτο ειναι το "κολπο" τσεκαρισμένο.

• Like 2
Δημοσ.

Με τη 1070 και 8x msaa 60fps εχω και παλι ομως στα 4x παίζω, η διαφορα ειναι απειροελάχιστη και δεν υπαρχει λογος να γονατίζεις και τη κάρτα.

Το "καρκίνωμα" των fps στο gta v και το μονο 100% προβληματικό και unoptimized setting ειναι το "grass quality" οτι καρτα και αν εχεις, το πολυ μεχρι high και μια σκαλα κατω το teselation για να μη τρως framedrop, αυτο ειναι το "κολπο" τσεκαρισμένο.

Ευχαριστώ πολύ αναλυτικοτατος

Δημοσ.

Λογικό άμα βάζεις τέτοια settings, μονό με μια μικρή υποχώρηση στην ποιότητα το γραφικών μπορείς άνετα να πάρεις πενταπλάσια fps, εγώ θυμάμαι παλιά που έπαιζα gta 5 με μια ταπεινή 390 σε 2540x1440 (με σχεδόν ultra settings) και έπαιρνα 80-60fps για πλάκα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...