Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To site ξέρεις ποιο είναι απλά θες να το παίξεις έξυπνος ως συνήθως.

Δεν ειναι σωστο να ανεβαζεις εικονα απο εκει χωρις το link....επισης το screen δεν μου λεει κατι....ή το εχω ξεχασει με τοσα για το ποιο απο ολα τα ρωσικα ειναι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορει καποιος να μου λυσει την απορια γιατι εχουν ανεβει τοσο πολυ οι τιμες και αν κοιταξω γερμανια μερια ειδικα στην 1080τι οι διαφορα με τα καταστηματα ελλαδος ειναι χαωδης..

To optimization είναι χάλια από ότι φαίνεται. Για 4Κ η Nvidia προτείνει 1080 Ti SLI  

https://www.geforce.com/whats-new/articles/total-war-warhammer-ii-geforce-gtx-recommended-gpus

Όσοι έχουν κάτω από 1070 δύσκολα τα πράγματα ακόμα και σε 1080p

Αυτη εδω η καρτουλα τι λεει? Αξιζει να τη παραγγειλω?

Μόνο με επαγγελματικό ΑΦΜ στέλνει πλέον το mindfactory.

Η μονή καλή, φθηνή σχετικά και ποιοτική από άποψη υλοποίησης κάρτα, δες από caseking.de την EVGA GTX 1080 SC

• Like 1

Δεν ειναι σωστο να ανεβαζεις εικονα απο εκει χωρις το link....επισης το screen δεν μου λεει κατι....ή το εχω ξεχασει με τοσα για το ποιο απο ολα τα ρωσικα ειναι....

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Η μονή καλή, φθηνή σχετικά και ποιοτική από άποψη υλοποίησης κάρτα, δες από caseking.de την EVGA GTX 1080 SC

Καπου αλλου οπου θα μπορουσα να παραγγειλω τη συγκεκριμενη απο Ευρωπη να μην εχει τελωνεια κτλπ?

Ψαχνω κατι μεχρι 500 το πολυ και την EVGA την εχει 549 στο caseking

Πότε πρόλαβε και άλλαξε αυτό?

Αν αρχίσουν να μας ρίχνουν άκυρο και απέξω ,σκούρα τα πράγματα.

Πιστόλι στις επιδόσεις των maxwell και βλέπω πάλι απουσία sli από το cod...

Βέβαια στην τελική έφαγε τόσο κράξιμο γενικά στην beta που δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολλούς.

Τελικα με τα πολλα με βλεπω να καταληγω εδω πραγματικα ειναι οτι πιο οικονομικο για Ελλαδα και gtx 1080, πιστευετε πως ειναι καλη αυτη η απλη υλοποιηση της gigabyte? 

Παιζω αρκετα βαρια παιχνιδια, θα δω καποια ουσιαστικη διαφορα στα fps σε σχεση με τη 1070 armor που εχω τωρα?

Τελικα με τα πολλα με βλεπω να καταληγω εδω πραγματικα ειναι οτι πιο οικονομικο για Ελλαδα και gtx 1080, πιστευετε πως ειναι καλη αυτη η απλη υλοποιηση της gigabyte?

Παιζω αρκετα βαρια παιχνιδια, θα δω καποια ουσιαστικη διαφορα στα fps σε σχεση με τη 1070 armor που εχω τωρα?

Από 1070 εγώ προσωπικά θα πήγαινα μόνο για 1080ti,τώρα για 10-15% παραπάνω απόδοση της 1080 δεν νομίζω ότι αξίζει

Τελικα με τα πολλα με βλεπω να καταληγω εδω πραγματικα ειναι οτι πιο οικονομικο για Ελλαδα και gtx 1080, πιστευετε πως ειναι καλη αυτη η απλη υλοποιηση της gigabyte?

ΜΑΚΡΙΑ από αυτή την υλοποίηση.

Περί EVGA 1080.

Δυστυχώς ανέβηκε η τιμη της. Πριν μισό μήνα κόστιζε 539 με τα μεταφορικά να συμπεριλαμβάνονται στη τιμη.

Από Γερμανία ( Ευρωπη )δεν υπάρχουν τελωνεία. Ότι έρχεται εκτός Ε.Ε υπάρχει τελωνείο.

Πότε πρόλαβε και άλλαξε αυτό?

Αν αρχίσουν να μας ρίχνουν άκυρο και απέξω ,σκούρα τα πράγματα.

Πιστόλι στις επιδόσεις των maxwell και βλέπω πάλι απουσία sli από το cod...

Βέβαια στην τελική έφαγε τόσο κράξιμο γενικά στην beta που δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολλούς.

Νομίζω γενικά και σε αλλες χώρες ισχύει. Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές όπως το caseking.de, amazon, computeruniverse ...

με εξίσου καλές τιμές.

Οταν παιζω witcher 3 και battlefield 1 με τη gpu και το συστημα της υπογραφης τα παντα ultra & 1080p, vsync off, fps cap στα 60 και ενεργοποιημενο το fast sync της nvidia, ανα σπανια χρονικα διαστηματα τρωω lag spikes-micro stutter και πεφτουν τα fps απο 60 στα 57-58 καπου εκει αλλα επανερχετε αμεσως ομως ειναι αισθητο, ειναι νορμαλ αυτο ή πρεπει να ΄''πειραξω'' κατι στα settings?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...