Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λατρευω παντως να διαβαζω καθε φορα που βγαινει νεα καρτα να γραφονται τα κλασσικα σχολια τυπου'' μιλαμε για καρτα κτηνος'',''τερας η καρτα'',''δεν μασαει πουθενα''

κ σενα σε πειραξε π o αλλος ειπε τι θυριο καρτα ειναι  :P εδω ο αλλος κατουρηθηκε πανω του..

post-360690-0-84828000-1492548710_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειναι κατανοητο και λογικο να υπαρχει ενας μικρο ενθουσιασμος στην αγορα νεας και ακριβης καρτας.Το θεμα ειναι να μην εχουμε υπερβολικες αντιδρασεις οπως το παραπανω που αναφερεις απο το αλλο θεμα.

Ενας κατοχος gtx 1080 απο μεγαλη αλυσιδα για να κανει την μεταβαση σε 1080ti χανει περιπου 200-280ευρω ευρω απο την πωληση της 1080(σε σχεση με οσο την αγορασε)και πρεπει να βαλει και απο την τσεπη του αλλα 320-400ευρω για την 1080ti μιας και μιλαμε για day one.

Δηλαδη μιλαμε για χρηματικη διαφορα 500+ευρω ,και οταν σκεφτουμε οτι η 1080 πλεον παιζει στα 500-520ευρω σε Ελλαδα και εξωτερικο,ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσο

• Like 4

Όπως θα δεις παραπάνω ανέφερα για φρεσκάρισμα cpu .....δεν μίλησα αποκλειστικά για αναβάθμιση σε 7700Κ.....Ο καθένας κάνει τις επιλογές που θέλει είτε είναι intel είτε είναι amd.....προσωπικά μία 1080ti για να αναδείξει τις αρετές τις θέλει έναν 7700Κ το λιγότερο από intel ή έναν r5 1600X ryzen το λιγότερο από amd.

Θα διαφωνησω..με i7 4790k στα 4.4 η καρτα εχει 3-4 fps διαφορα απο τον 7700κ..οποτε και με εναν 4790 μια χαρα εισαι.

Ειναι κατανοητο και λογικο να υπαρχει ενας μικρο ενθουσιασμος στην αγορα νεας και ακριβης καρτας.Το θεμα ειναι να μην εχουμε υπερβολικες αντιδρασεις οπως το παραπανω που αναφερεις απο το αλλο θεμα.

Ενας κατοχος gtx 1080 απο μεγαλη αλυσιδα για να κανει την μεταβαση σε 1080ti χανει περιπου 200-280ευρω ευρω απο την πωληση της 1080(σε σχεση με οσο την αγορασε)και πρεπει να βαλει και απο την τσεπη του αλλα 320-400ευρω για την 1080ti μιας και μιλαμε για day one.

Δηλαδη μιλαμε για χρηματικη διαφορα 500+ευρω ,και οταν σκεφτουμε οτι η 1080 πλεον παιζει στα 500-520ευρω σε Ελλαδα και εξωτερικο,ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσο

Προς το παρών οποίος έχει 1080 δεν χρειάζεται την ti , εφόσον δεν θέλει 4κ gaming σε ανεκτά επίπεδα.

Ένας  i7 3770Κ στα 3.5 που έχω βρει στα 160Ε θα κάνει διαφορά; Αυτή την στιγμή είμαι με i5 3470 3.2. 

εαν τον κλοκαρεις στα 4.5 θα εχεις ανετα ενα +40% και αναλογα την εφαμογη απο 0-30% επειδη εχει HT.

• Like 1

Ένας i7 3770Κ στα 3.5 που έχω βρει στα 160Ε θα κάνει διαφορά; Αυτή την στιγμή είμαι με i5 3470 3.2.

Ήθελα να τον πάρω κ εγώ αλλά δεν στέλνει εκτός Αθηνών

Half evil μία 1080 που είχα μία χαρά ήταν για 4κ,ήμουνα πολύ ικανοποιημένος.Όλα ultra,antialiasing δεν έβαζα,σε τέτοια ανάλυση τα περισσότερα παιχνίδια δεν είδα να το χρειάζονται

Ουτε σε αυτον θα το στειλει τοτε :P ειναι Πάτρα :(

Δίνει ένα παιδί στα 190 αν ψαχτείς αλλά δεν σκοπεύω να δώσω τόσα χρήματα για επεξεργαστή 4ετίας κ βάλε.Έχουμε κ gοlden sample στα 230,ότι να ναι

Δίνει ένα παιδί στα 190 αν ψαχτείς αλλά δεν σκοπεύω να δώσω τόσα χρήματα για επεξεργαστή 4ετίας κ βάλε

Δεν ενδιαφερομαι και εγω, ο kgian ενδιαφερεται :P

Παντως για κλοκι εκει κοντα στα 4.5  και αυτος http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/878679-i5-3570k/ μια χαρα ειναι σε ενδιαφερουσα τιμη... βεβαια δεν εχει ΗΤ που σε καποια games βοηθαει αρκετα.

Δεν ενδιαφερομαι και εγω, ο kgian ενδιαφερεται :P

Παντως για κλοκι εκει κοντα στα 4.5 και αυτος http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/878679-i5-3570k/ μια χαρα ειναι σε ενδιαφερουσα τιμη... βεβαια δεν εχει ΗΤ που σε καποια games βοηθαει αρκετα.

Για αλλαγή 2500κ τον θέλω,οπότε δεν νομίζω ότι θα πήγαινα σε i5..Αν έβρισκα μητρική χ79 πάντως θα πήγαινα σε 4820κ,ίδιες επιδόσεις με 3770κ,απείρως καλύτερη τιμή
  • Like 1

gtx 1080@4K

witcher3_3840_2160.png

rottr_3840_2160.png

bf1_3840_2160.png

hitman_3840_2160.png

gtav_3840_2160.png

Οι παραπάνω εκδοχές είναι με μαξαρισμένα settings οπότε ακόμα και οι πιο απαιτητικοί τίτλοι είναι κάτι παραπάνω από playable, στους υπόλοιπους τα νούμερα είναι και υψηλότερα συνεπώς παίζει 4Κ και αν ρίξουμε κάπου settings πάμε κοντά στα 60 fps average που είναι το νέο gimmick, φυσικά και η εκδοχή της 1080ti το 4Κ το κάνει πολύ καλύτερα από εκεί και πέρα μυαλό έχει ο καθένας και κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του

• Like 1

gtx 1080@4K

Οι παραπάνω εκδοχές είναι με μαξαρισμένα settings οπότε ακόμα και οι πιο απαιτητικοί τίτλοι είναι κάτι παραπάνω από playable, στους υπόλοιπους τα νούμερα είναι και υψηλότερα συνεπώς παίζει 4Κ και αν ρίξουμε κάπου settings πάμε κοντά στα 60 fps average που είναι το νέο gimmick, φυσικά και η εκδοχή της 1080ti το 4Κ το κάνει πολύ καλύτερα από εκεί και πέρα μυαλό έχει ο καθένας και κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του

Δηλαδή θες να πεις ότι είναι το ίδιο 30fps με το "gimmick" 60/100+ fps?

Βασικα το τι upgrade θα κανεις για εμενα προσωπικα παει με την καρτα που εχεις τωρα..π.χ. αμα εχεις 980 ti καλυτερα να πας σε 1080 ti Και αμα εχεις 1080 καλυτερα να περιμενεις την επομενη γενια.

• Like 1

Θέλω να πώ οτι πάνω από 45 fps σε 2Κ που παίζω με τα δικά μου μάτια διαφορά δεν καταλαβαίνω, ενας τρόπος να το κρίνεις είναι να τρέξεις ένα παιχνίδι χωρίς fps counter και όχι να τρέχεις το παιχνίδι βλέποντας το counter και παθαίνοντας ψυχολογικό αν  δείς κάπου 44 σε όλη την πίστα, επίσης επειδή είδα με τα μάτια μου σε φίλο 1080 144Hz που μου έλεγε θα πάθω θα τα δώ όλα και και, μπορώ να σου πώ ότι και το 1080 60Hz μια χαρά είναι και δεν έχω πρόβλημα μυωπίας ευτυχώς.

Γενικά μπορείς να απολαύσεις ενα game ή απλά να κοιτάς τις επιδόσεις του hardware που διαθέτεις, προτιμώ να παίζω πάντως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...