Matrix7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Ρε αδέρφια,τι θα γίνει με τις custom ti,θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 17 περισσότερες?Τόσο πολύ κάνανε και οι προηγούμενες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Τόσο πολύ κάνανε και οι προηγούμενες; Ναι. http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-1-directx-12-benchmark,5017-2.html Παίζει τελικά να μη περιορίζεται στο kepler. Και για το maxwell βλέπω περίεργα αποτελέσματα. Πχ η 960 (κάρτα 200€+) κάτω από την 7790 (γύρω στα 100€ έπαιζε αν θυμάμαι καλά) σε high και ultra. Δεν έχω κοιτάξει αναλυτικά ακόμα το άρθρο αλλά με μια πρώτη ματιά τα πράγματα είναι απογοητευτικά για την πράσινη. dx 12 δεν μου κανει εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σήμερα παρέλαβα την Gigabyte Aorus 1080 TI. Την έβαλα το μεσημέρι. Φυσικά μιλάμε για κάρτα κτήνος, τόσο εμφανισιακά όσο και σε δύναμη. Έχει ελάχιστο coil whine το οποίο με κλειστό το κουτί δεν ακούγεται. Οι ανεμιστήρες επίσης είναι αρκετά αθόρυβοι σε load. Σε idle σταματάνε εντελώς. Απο θερμοκρασίες με ανοικτό το κουτί έπαιζε γύρω στα 73C, με κλειστό στους 78C. H 970 που είχα πριν ήταν γύρω στους 80C. Κατέβασα και το Aorus Graphics engine, δεν μου βρήκε να θέλει αναβάθμιση bios αλλά δεν ξέρω κιόλας αν δουλεύει σωστά. Δοκίμασα και σε OC mode και δείχνει σταθερή. Έτρεξα το msi kombustor κάμποση ώρα και δεν είχε πρόβλημα. Τώρα σκέφτομαι να τσιμπήσω και έναν 7700Κ με Z270 γιατί φοβάμαι ότι ο 3450 ι5 δεν την αφήνει να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σήμερα παρέλαβα την Gigabyte Aorus 1080 TI. Την έβαλα το μεσημέρι. Φυσικά μιλάμε για κάρτα κτήνος, τόσο εμφανισιακά όσο και σε δύναμη. Έχει ελάχιστο coil whine το οποίο με κλειστό το κουτί δεν ακούγεται. Οι ανεμιστήρες επίσης είναι αρκετά αθόρυβοι σε load. Σε idle σταματάνε εντελώς. Απο θερμοκρασίες με ανοικτό το κουτί έπαιζε γύρω στα 73C, με κλειστό στους 78C. H 970 που είχα πριν ήταν γύρω στους 80C. Κατέβασα και το Aorus Graphics engine, δεν μου βρήκε να θέλει αναβάθμιση bios αλλά δεν ξέρω κιόλας αν δουλεύει σωστά. Δοκίμασα και σε OC mode και δείχνει σταθερή. Έτρεξα το msi kombustor κάμποση ώρα και δεν είχε πρόβλημα. Τώρα σκέφτομαι να τσιμπήσω και έναν 7700Κ με Z270 γιατί φοβάμαι ότι ο 3450 ι5 δεν την αφήνει να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. ωραιος φιλε..μεγιες...καλο θα ιεναι να φτιαξεις εσυ τα φουρφουρια να την κρατανε μαχ 65 βαθμους.. Οσο για τον ι5................παιζει να μην βαρεσει ουτε 70% η gpu.. θες να αλλαξουμε καρτες μεχρι να παρεις καποιο αλλο cpu??κριμα ειναι να καθεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σήμερα παρέλαβα την Gigabyte Aorus 1080 TI. Την έβαλα το μεσημέρι. Φυσικά μιλάμε για κάρτα κτήνος, τόσο εμφανισιακά όσο και σε δύναμη. Έχει ελάχιστο coil whine το οποίο με κλειστό το κουτί δεν ακούγεται. Οι ανεμιστήρες επίσης είναι αρκετά αθόρυβοι σε load. Σε idle σταματάνε εντελώς. Απο θερμοκρασίες με ανοικτό το κουτί έπαιζε γύρω στα 73C, με κλειστό στους 78C. H 970 που είχα πριν ήταν γύρω στους 80C. Κατέβασα και το Aorus Graphics engine, δεν μου βρήκε να θέλει αναβάθμιση bios αλλά δεν ξέρω κιόλας αν δουλεύει σωστά. Δοκίμασα και σε OC mode και δείχνει σταθερή. Έτρεξα το msi kombustor κάμποση ώρα και δεν είχε πρόβλημα. Τώρα σκέφτομαι να τσιμπήσω και έναν 7700Κ με Z270 γιατί φοβάμαι ότι ο 3450 ι5 δεν την αφήνει να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Καλορίζικο το καρτόνι....από temps είσαι κάπως ψηλά στην κάρτα (stock fan profile ή custom?).Τι κουτί έχεις?Μία ανανέωση στον cpu την χρειάζεσαι για να δεις τις αρετές του καρτονιού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Λατρευω παντως να διαβαζω καθε φορα που βγαινει νεα καρτα να γραφονται τα κλασσικα σχολια τυπου'' μιλαμε για καρτα κτηνος'',''τερας η καρτα'',''δεν μασαει πουθενα'' 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δεν σκοπεύω να τρέχω συνεχώς to afterburner απο πίσω για να ρυθμίζει τους ανεμιστήρες, γιατί επηρρεάζει κάποιες εφαρμογές VR. Έχω Fractal design Arc Midi R2 http://www.fractal-design.com/home/product/cases/arc-series/arc-midi-r2 με 3 ανεμιστήρες. Οι θερμοκρασίες που είπα είναι με 99% χρήση με το msi kombustor. Το βράδυ θα τρέξω και το heaven benchmark να δω τι παίζει. Να δοκιμάσω και χειροκίνητο OC; Λατρευω παντως να διαβαζω καθε φορα που βγαινει νεα καρτα να γραφονται τα κλασσικα σχολια τυπου'' μιλαμε για καρτα κτηνος'',''τερας η καρτα'',''δεν μασαει πουθενα'' Χεχε, ναι σωστά, κάθε φορά τα ίδια και μετά 1-2 χρόνια χαλαρώνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 80βαθμους θερμοκρασια η 970 ηταν πολυ παντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Λατρευω παντως να διαβαζω καθε φορα που βγαινει νεα καρτα να γραφονται τα κλασσικα σχολια τυπου'' μιλαμε για καρτα κτηνος'',''τερας η καρτα'',''δεν μασαει πουθενα''Ισχύει αυτό!Αλλά και τι να πεις,αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να πλακώσει! Babis ts γράψε ότι σκέφτεσαι να πάρεις 7700κ στο thread με τους ryzen,σέχουν στείλει για εξορκισμό στα καπάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Τώρα σκέφτομαι να τσιμπήσω και έναν 7700Κ με Z270 γιατί φοβάμαι ότι ο 3450 ι5 δεν την αφήνει να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Προσωπικά θα πήγαινα θα πήγαινα σε ryzen, αλλά δικά σου τα λεφτά. Πάντως το ότι ο 3450 δεν την αφήνει να ξεδιπλώσει το ταλέντο της είναι σίγουρο. Επίσης ψηλές οι θερμοκρασίες σου και στην παλιά 970 και τώρα, αν και έχω διαβάσει στο reddit ότι η aorus είναι ζεστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σήμερα παρέλαβα την Gigabyte Aorus 1080 TI. Την έβαλα το μεσημέρι. Φυσικά μιλάμε για κάρτα κτήνος, τόσο εμφανισιακά όσο και σε δύναμη. Έχει ελάχιστο coil whine το οποίο με κλειστό το κουτί δεν ακούγεται. Οι ανεμιστήρες επίσης είναι αρκετά αθόρυβοι σε load. Σε idle σταματάνε εντελώς. Απο θερμοκρασίες με ανοικτό το κουτί έπαιζε γύρω στα 73C, με κλειστό στους 78C. H 970 που είχα πριν ήταν γύρω στους 80C. Κατέβασα και το Aorus Graphics engine, δεν μου βρήκε να θέλει αναβάθμιση bios αλλά δεν ξέρω κιόλας αν δουλεύει σωστά. Δοκίμασα και σε OC mode και δείχνει σταθερή. Έτρεξα το msi kombustor κάμποση ώρα και δεν είχε πρόβλημα. Τώρα σκέφτομαι να τσιμπήσω και έναν 7700Κ με Z270 γιατί φοβάμαι ότι ο 3450 ι5 δεν την αφήνει να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Μεγια φιλε..μου φαινονται λιγο ψηλες οι θερμοκρασιες σου..για βαλε κανα heaven ενα μισαωρο και πες μας temps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Έβαλα το heaven και με τους ανεμιστήρες του κουτιού στο μεσαίο η θερμοκρασία πέφτει στους 72-74C. Δοκίμασα και το 3dmark και το vrmark. Τα σκορ μου μοιάζουν με αυτού του review http://hothardware.com/reviews/gigabyte-aorus-geforce-gtx-1080-ti-11gb-review?page=2 Πιθανώς γιατί ε΄χουν χρησιμοποιήσει επεξεργαστή στα 3.2GHz, οπως και ο δικός μου. Αντίθετα σε αυτό το review έχει μεγαλύτερα score αλλά τρέχει στα 4.5GHz https://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2017/04/13/aorus-geforce-gtx-1080-ti-review/2 Επίσης χωρίς να πειράξω τίποτα, με το aorus graphics engine στο OC mode, το GPU clock είναι λεει 1949ΜΗz στο διάγραμμα, ενώ σύμφωνα με την εταιρία είναι 1708MHz. Τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Boost clock φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Babis ts γράψε ότι σκέφτεσαι να πάρεις 7700κ στο thread με τους ryzen,σέχουν στείλει για εξορκισμό στα καπάκια! Όπως θα δεις παραπάνω ανέφερα για φρεσκάρισμα cpu .....δεν μίλησα αποκλειστικά για αναβάθμιση σε 7700Κ.....Ο καθένας κάνει τις επιλογές που θέλει είτε είναι intel είτε είναι amd.....προσωπικά μία 1080ti για να αναδείξει τις αρετές τις θέλει έναν 7700Κ το λιγότερο από intel ή έναν r5 1600X ryzen το λιγότερο από amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Βγηκε κανενα καινουργιο bundle απο nvidia? Στο Πλαισιο βλεπω σε επιλεγμενες gtx 1080 δωρο ενα xbox one controller(βεβαια με τετοια τιμη στην πραξη μονο δωρεαν δεν το παιρνεις αλλα τεσπα) http://www.plaisio.gr/search.aspx?query=gtx+1080&catalogue=all&mode=searchlist&CategoryDisplayName=%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82%20%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD%20(VGA) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα