jmirko15 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 επειδη αναφερεσαι σε εμενα και λες για κριση πιστευω να εχεις παρατηρησει οτι η κριση ετσι οπως την παρουσιαζουν τηλεορασεις κλπ δεν ισχυει..μια βολτα στον εξω κοσμο θα σε πησει..επισης ειχα την 980ti την πουλησα και εβαλα και την διαφορα και την πηρα..το οτι ηρθες εδω μεσα να πεις αυτο το πραγμα παντως το βρισκω αλλοκοτο..πες το πρωτα σε αυτους που κλαιγονται οτι δεν εχουν να φανε και ειναι καθε σαββατο στα μπουζουκια. Ρε φίλε τι κάθεσαι και του εξηγείς που βρήκες τα λεφτά ή πως πήρες την κάρτα; Θα τρελαθούμε εδώ μέσα με όλους τους περίεργους που προσπαθούν να κάνουν κουμάντο στα πορτοφόλια των άλλων. 7
freestyoler93 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ρε φίλε τι κάθεσαι και του εξηγείς που βρήκες τα λεφτά ή πως πήρες την κάρτα; Θα τρελαθούμε εδώ μέσα με όλους τους περίεργους που προσπαθούν να κάνουν κουμάντο στα πορτοφόλια των άλλων. Ισχυει δεν επρεπε λαθος μου..αλλα απορω με καποιους που ντε και καλα πρεπει να κραξουν σε οτι κι αν δουν..
MSSB Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μόλις παρέλαβα! Σκέτη συγκίνηση. Από κοντά δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες ή τα βίντεο. Είναι πραγματικά, υπέροχη!!! 7
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ειναι η ιδεα μου ή το σημα στην παραπανω σχεδιαστικα ειναι χαλια? Μισο κεφαλι γερακιου/αετου και το αλλο μισο ουτε που καταλαβαινεις τι....
Matrix7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ε μα και συ,αυτό βρήκες να πεις;Κεραία είναι,φαίνεται καθαρά!ΜSSB πλάκα κάνω,τι γίνεται κάτω από το καπό πες μας 1
freestyoler93 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μόλις παρέλαβα! Σκέτη συγκίνηση. Από κοντά δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες ή τα βίντεο. Είναι πραγματικά, υπέροχη!!! Καλοριζικη φιλε μου να τη χαιρεσαι! Περιμενουμε temps Και bench Να απολαυσουμε!
MSSB Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να 'στε καλά. Από αύριο, μεθαύριο, ανάμεσα στη δουλειά, θέλω να κάνω και ένα format -ευκαιρία είναι που έχω δυο χρόνια- και να κάνω τα bench με την την ησυχία μου. Πάντως ένα γρήγορο εδώ και δυο ώρες OC που έκανα, φαίνεται stable σε κάτι λιγότερο 2100 περίπου MHz boost χωρίς να φεύγω πάνω από 76 βαθμούς (ρεύμα στο 130% όχι 150). 2
Federacion Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αγαπητοί φίλοι μήπως ισχύει αυτή η ιστορία σκάνδαλο για τους οδηγούς της nvidia που δεν συνεργάζονται σωστά με τους ryzen; Μήπως ισχύει και για τους παλαιότερους fx;
Sheogorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ειναι η ιδεα μου ή το σημα στην παραπανω σχεδιαστικα ειναι χαλια? Μισο κεφαλι γερακιου/αετου και το αλλο μισο ουτε που καταλαβαινεις τι.... Λογικά το δεξί φτερό είναι, ο αετός-γεράκι κάνει εφόρμηση απο ψηλά, κάτι τέτοιο. Λιγο αμερικανιά αλλά anyway.
Matrix7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αγαπητοί φίλοι μήπως ισχύει αυτή η ιστορία σκάνδαλο για τους οδηγούς της nvidia που δεν συνεργάζονται σωστά με τους ryzen; Μήπως ισχύει και για τους παλαιότερους fx; Εγώ και Athlon 3800x που τον δοκίμασα χθες με 1080 ti σερνότανε.Είπα μπα,δε μπορεί και της κοπάνησα έναν Κ3.Μάπα τ καρπούζι,ενώ πάνω στον πέντιουμ 4 σπέρνει.Τα συμπεράσματα δικά σας 1
veider Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εγώ και Athlon 3800x που τον δοκίμασα χθες με 1080 ti σερνότανε.Είπα μπα,δε μπορεί και της κοπάνησα έναν Κ3.Μάπα τ καρπούζι,ενώ πάνω στον πέντιουμ 4 σπέρνει.Τα συμπεράσματα δικά σας Mε Ρ4 και να σπερνει ειναι δυσκολο, θα τρωει τρελο μπουκαλι 2
Matrix7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Σώπα μωρέ,με 256 ραμ τρέχει baldurs gate sta 40 fps,σπέρνει σου λέω! 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αυτή είναι η κάρτα https://www.zotac.com/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1080-ti-amp-extreme#spec 2
freestyoler93 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δοκιμασα το καινουργιο bench της Unigine το Superposition και μπορω να πω οτι εμεινα εκπληκτος με τα γραφικα..σε 1080p extreme preset ταπεινωνει τελειως την καρτα..Ανεβασα και βιντεακι yt για οποιον θελει να δει https://www.youtube.com/watch?v=v4XWMKOpYsk&feature=youtu.be 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Σιγά τα γραφικά, να βάλω δίπλα την σκηνή που κάθεται ο Drake στο Uncharted 4 στο γραφείο του ; Τρέχει σε μηχανάκι της πλάκας και δείχνει κατά πολύ καλύτερο και μιλάμε και για actual in-game scene, όχι benchmark. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα