Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι ασχολειστε με το τρολλ αληθεια?Δε τον πηρατε χαμπαρι απο το αλλο θεμα?

Μακαρι να βγαλει η nvidia στις 29 μια καρτα για μενα που εχω μεγαλα δαχτυλα και μεγαλες παλαμες.

χαχαχ η αληθεια ειναι οτι συνεχεια βγαζει τον τελευταιο καιρο..αν και μαντευω κατι σε shield η καποια καλυτερη 1060-1070..θα δειξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Cyrax πολυ απολυτος εισαι φιλε μου σιγουρα υπαρχουν οι καπιταλες να στο πω και ετσι.Αλλα ακομη και αυτος με τα 600 ευρω μισθο αν βαλει σαν προτεραιοτητα να παρει καρτα με 800 ευρω μπορει να το κανει.Τωρα αν εσενα σου ειναι δυσκολο να το κανεις για το χ ψ λογο δεν σου φταινε οι αλλοι.

Πχ εγω δουλευω 6 μερες 10ωρα σε περιπτερο και βγαζω ενα 800αρι+ πανω κατω και δεν καπνιζω και γενικα δεν εχω ενα καρο υποχρεωσεις τι σημαινει πρεπει να κατσω να απολογηθω σε σενα η σε καποιον με παρομοια αποψη με την δικη σου γιατι θελω να παρω καρτα με 1000 ευρω και στο μεσοδιαστημα απλα να μην βγαινω εξω και γενικα να μην χαλασω λεφτα αλλου για κανα 3μηνο?Εγω εκει μου αρεσει να πεταω τα λεφτα που μου περισσευουν και στο αμαξι μου αλλοι τα πετανε σε ρουχα ταξιδια κινητα κοκ...Φιλικα στα λεω ο καθενας και τα γουστα του με λιγα λογια.

Σορρυ κ για το δικο μου οφ αιλουρε.

Επειδη εχω καιρο να διαβασω τι γινοταν στις προηγουμενες σελιδες τι διαφορες εχουμε απο FE vs Custom 1080ti Κανα λινκ προχειρο υπαρχει?

τσεκαρε στο guru3d Και σε αλλα site εχει πολλα review me custom και fe

• Like 1

κτιζεις  σπιτι>>>????  εχεις  οικογενεια>> παιδια??????   οταν  θα τα κανεις  ολα  αυτα να δεις  ουτε τα  800 δεν  θα μενουνε..

γιατι  νομιζεις οτι  ολοι  βγαζουνε  1000 και  800 καθε μηνα>?>  και  αγοραζουνε ρουχα και τα  πινουνε?? και πανε διακοπες??

Επειδη εχω καιρο να διαβασω τι γινοταν στις προηγουμενες σελιδες τι διαφορες εχουμε απο FE vs Custom 1080ti Κανα λινκ προχειρο υπαρχει?

Το cooler ακόμα gtp είναι στις FE αν σκέφτεσαι για overclock (84-85 C stock). Το καλο είναι ότι βγάλανε το καπέλο από τις founders οποτε μπορείς να βρείς custom και με +30 ευρώ από MSRP.

Το cooler ακόμα gtp είναι στις FE αν σκέφτεσαι για overclock (84-85 C stock). Το καλο είναι ότι βγάλανε το καπέλο από τις founders οποτε μπορείς να βρείς custom και με +30 ευρώ από MSRP.

το καλυτερο αμα εχεις fe ειναι το hybrid kit της evga..αλλα καλυτερα μια custom καρτα απτην αρχη αν δεν σκοπευεις να την βαλεις σε νερο

δηλαδη  ολοι περνουνε 800 και 1000  τον μηνα>>??

πριβε μηνυμα μην βγω παλι οφ.

Οριστε και καποιες φωτος απτην καρτα 

με γεια φιλος καλο καψιμο

Ναι αυτο θελω να συγκρινω απο θερμοκρασιες/τιμη κτλ αλλα δυσκολο να μπω στην διαδικασια να αγορασω καποιο κιτ για FE.Περιμενω να πεσουν οι τιμες και μην εχουν το τρελο καπελο που ολοι ξερουμε οτι βαζουν στην αρχη.Ουτως η αλλως δεν ειμαι σιγουρος αν θα πανε εκει τα λεφτα που μαζευω και δε καταληξω με καμια μεταχειρισμενη 1080 1070 ειδομεν ακομη ειμαι διχασμενος.

• Like 1

Ναι αυτο θελω να συγκρινω απο θερμοκρασιες/τιμη κτλ αλλα δυσκολο να μπω στην διαδικασια να αγορασω καποιο κιτ για FE.Περιμενω να πεσουν οι τιμες και μην εχουν το τρελο καπελο που ολοι ξερουμε οτι βαζουν στην αρχη.Ουτως η αλλως δεν ειμαι σιγουρος αν θα πανε εκει τα λεφτα που μαζευω και δε καταληξω με καμια μεταχειρισμενη 1080 1070 ειδομεν ακομη ειμαι διχασμενος.

Καλά μην φανταστείς, και εγώ για custom 1080 πήγαινα, απλά βρήκα την MSI Gaming 1080 ti σε καλή τιμή και γι' αυτό την πήρα. Στα 900 που ζητάνε τώρα δεν θα τα έδινα εγώ, αλλα δεν κρίνω και κανένα που θέλει να το κάνει. Στην Γερμανία είναι πολύ πιο χαμηλά απο εδώ οι τιμές πάντως, παίζουν συχνά FE στα 750.

πριβε μηνυμα μην βγω παλι οφ.

με γεια φιλος καλο καψιμο

Η απαντηση στην ερωτηση σου παει καπως ετσι..θες να βαλεις την καρτα σε νερο η σε καποιο aio kit π.χ. evga hybrid? περνεις την fe..αν οχι περνεις μια custom και εχεις out of the box καλα temps και καλο boost(1850-1950 αναλογα το τσιπακι που θα τυχεις)..εσυ επιλεγεις.

• Like 1

Η νυχτα προβλεπεται μεγαλη! Η MSI GAMING X 1080 TI βρισκεται επιτελους στα χερια μου!!!!

Καλοριζικη φιλε..αν μπορεις πες μας temps και boost clock σε stock settings!

Η νυχτα προβλεπεται μεγαλη! Η MSI GAMING X 1080 TI βρισκεται επιτελους στα χερια μου!!!!

Ρε παιδιά κόψτε το επιτέλους,υπάρχει κ κόσμος π περιμένει τόσο καιρό κ φως τίποτα ακόμα!Άντε,τι να πω,καλοδούλευτη κ σε σένα!Μη σε ρωτήσω πόσο κ από πού κ αρχίσουμε πάλι τα ίδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...