Spartan117 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 λογικο δεν εινε οταν τα εχουν ετοιμα..?? και δεν εχουν κουραστει στην ζωη τους?? Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Και αν θες GPU 800 και 1000 ευρώ βρές τρόπο να μπορείς να την αγοράσεις. Δουλειές που πληρώνουν υπάρχουν, ακόμα και στην Ελλάδα, και άτομα που δουλεύουν επίσης. Άμα ρίχνεις το φταίξιμο σε όλους τους άλλους γύρω σου τότε δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιωθείς ποτε, 100% guarantee. Είναι λίγο άδικο, αλλα έτσι είναι δυστυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 τι δουλιες υπαρχουν?? οταν ολοι οι μοισθοι εινε στα 600 και 200?? το 80 τις 100 δουλευει σε καφετεριες,.....,, σερβιτοροι,, και πωλητες κτλ κτλ οκ?>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τώρα σ' αυτό το νήμα θα σχολιάσουμε το αν υπάρχουν δουλειές ή κάτι σχετικό με το νήμα ; Ailuros, μήπως ξέρεις τι θα αποκαλύψουν οι πράσινοι ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Τώρα σ' αυτό το νήμα θα σχολιάσουμε το αν υπάρχουν δουλειές ή κάτι σχετικό με το νήμα ; Φαντάζομαι 1060 on steroids, μπορεί να την λένε 1060 ti. Μπορεί να είναι και το καινούργιο nvidia tablet με ΤΧ2 (Parker). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 θελω να πω οτι οταν υπαρχει ανεργια στο 80 τις 100 και οταν οι μισθοι εχουν φτασει στα 200 και 600 ευρω ολοι αγοραζουνε καρτες τον 1000 και 600 ευρω.. οταν υπαρχει ανεργια.. Το ότι έχουμε κρίση δεν σημαίνει ότι ΟΛΟΙ έχουν οικονομικό πρόβλημα, άλλοι αγοράζουν βίλες και πανάκριβα αμάξια λογικο δεν εινε οταν τα εχουν ετοιμα..?? και δεν εχουν κουραστει στην ζωη τους?? και αυτος που με ονομασε ποιητης θελω να του πω κατι στην ζωη ολοι εινε ποιητες με τον τροπο τους.. και με την κριτικηξ τους αυτο ειθελα να πω... ολα εινε μια ιδεα στο οτι κανουμε .. Η ανεργια και η κριση σιγουρα αλλαζει τα δεδομενα του καθενος... Και άλλος δινει 800-1000 και αγοραζει iPhone και S8... και άλλος δινει 1000 για ένα ταξιδι η 3 μερες all inclusive σε πενταστερο... Υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν δουλεψει 10-30-40+ χρονια και εχουν κουραστεί στη ζωη τους...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 θελω να πω οτι οταν υπαρχει ανεργια στο 80 τις 100 και οταν οι μισθοι εχουν φτασει στα 200 και 600 ευρω ολοι αγοραζουνε καρτες τον 1000 και 600 ευρω.. οταν υπαρχει ανεργια.. Η ανεργια στις καρτες γραφικων μας πειραξε ενω στα ποντικια των 70 και 80ευρω ολα μια χαρα http://www.insomnia.gr/topic/641776-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1/,αλλαειπαμε..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 εγω αγοραζω οταν εχω λεφτα στην ακρη και οχι καθε 3 και λιγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ε καλα δε νομιζω οι περισοτεροι να αλλαζουν τα iphone και τις 1080ti καθε 2 μηνες.... Αν και αν καταφερεις και ξαναπουλησεις συντομα η σε σωστο market timing δεν χανεις και πολλα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 εγω αγοραζω οταν εχω λεφτα στην ακρη και οχι καθε 3 και λιγο.. Δυνατά επιχειρήματα πάντως, είστε κολλητάρια με τον freestyoler93 και ξέρεις κάθε ποτε αγοράζει GPU? Anyway, ας μην κάνουμε derail το topic. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 θελω να πω οτι οταν υπαρχει ανεργια στο 80 τις 100 και οταν οι μισθοι εχουν φτασει στα 200 και 600 ευρω ολοι αγοραζουνε καρτες τον 1000 και 600 ευρω.. οταν υπαρχει ανεργια.. Το ότι έχουμε κρίση δεν σημαίνει ότι ΟΛΟΙ έχουν οικονομικό πρόβλημα, άλλοι αγοράζουν βίλες και πανάκριβα αμάξια λογικο δεν εινε οταν τα εχουν ετοιμα..?? και δεν εχουν κουραστει στην ζωη τους?? και αυτος που με ονομασε ποιητης θελω να του πω κατι στην ζωη ολοι εινε ποιητες με τον τροπο τους.. και με την κριτικηξ τους αυτο ειθελα να πω... ολα εινε μια ιδεα στο οτι κανουμε .. επειδη αναφερεσαι σε εμενα και λες για κριση πιστευω να εχεις παρατηρησει οτι η κριση ετσι οπως την παρουσιαζουν τηλεορασεις κλπ δεν ισχυει..μια βολτα στον εξω κοσμο θα σε πησει..επισης ειχα την 980ti την πουλησα και εβαλα και την διαφορα και την πηρα..το οτι ηρθες εδω μεσα να πεις αυτο το πραγμα παντως το βρισκω αλλοκοτο..πες το πρωτα σε αυτους που κλαιγονται οτι δεν εχουν να φανε και ειναι καθε σαββατο στα μπουζουκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 θελεις να μου πεις οτι ολοι περνουνε 1000 και 3000 τον μηνα ετσι>??> η οτι με τα 600 που περνουνε πανε καθε μερα στα μπουζουκια ετσΙ>>?? εχεις δει φιλε τι ανεργια υπαρχει?? δηλαδη οι πωλητες πωλητριες deliverades και αλλοι περνουνε 1000 και 2000 ?? εδω φιλε δινουνε 200 και 300 ,, εδω φιλε κλεινουνε τα παντα..... και αλλοι δεν εχουνε λεφτα για να συντηρισουν το παιδι τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 θελεις να μου πεις οτι ολοι περνουνε 1000 και 3000 τον μηνα ετσι>??> η οτι με τα 600 που περνουνε πανε καθε μερα στα μπουζουκια ετσΙ>>?? εχεις δει φιλε τι ανεργια υπαρχει?? δηλαδη οι πωλητες πωλητριες deliverades και αλλοι περνουνε 1000 και 2000 ?? πιστευω δεν ειναι εδω το μερος να το συζητησουμε αυτο..αλλα σου απαντησα και πιο πανω οτι οι περισσοτεροι που λενε οτι δεν εχουν πανε και τα σκανε σε κατι αχρειαστο η περιττο..και αυτη η υποκρισια ειναι που με τρελαινει ωρες ωρες..deliveras αναλογα που δουλευεις οπως και σερβιτορος..παντως οπως σου ειπα δεν ειναι εδω το μερος γι αυτη τη συζητηση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Γιατι ασχολειστε με το τρολλ αληθεια?Δε τον πηρατε χαμπαρι απο το αλλο θεμα? Μακαρι να βγαλει η nvidia στις 29 μια καρτα για μενα που εχω μεγαλα δαχτυλα και μεγαλες παλαμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyrax2034 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 οπου και να πας τωρα μεχρι 700 ευρω δινουνε τον μηνα... στο λεω φιλικα.,. φιλε δεν ειμε τρολ και να σου πω και κατι πατουσιαρη dante δεν σε εβρισα αλλα ουτε σε ειρωνευτηκα πατουσιαρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Cyrax πολυ απολυτος εισαι φιλε μου σιγουρα υπαρχουν οι καπιταλες να στο πω και ετσι.Αλλα ακομη και αυτος με τα 600 ευρω μισθο αν βαλει σαν προτεραιοτητα να παρει καρτα με 800 ευρω μπορει να το κανει.Τωρα αν εσενα σου ειναι δυσκολο να το κανεις για το χ ψ λογο δεν σου φταινε οι αλλοι. Πχ εγω δουλευω 6 μερες 10ωρα σε περιπτερο και βγαζω ενα 800αρι+ πανω κατω και δεν καπνιζω και γενικα δεν εχω ενα καρο υποχρεωσεις τι σημαινει πρεπει να κατσω να απολογηθω σε σενα η σε καποιον με παρομοια αποψη με την δικη σου γιατι θελω να παρω καρτα με 1000 ευρω και στο μεσοδιαστημα απλα να μην βγαινω εξω και γενικα να μην χαλασω λεφτα αλλου για κανα 3μηνο?Εγω εκει μου αρεσει να πεταω τα λεφτα που μου περισσευουν και στο αμαξι μου αλλοι τα πετανε σε ρουχα ταξιδια κινητα κοκ...Φιλικα στα λεω ο καθενας και τα γουστα του με λιγα λογια. Σορρυ κ για το δικο μου οφ αιλουρε. Επειδη εχω καιρο να διαβασω τι γινοταν στις προηγουμενες σελιδες τι διαφορες εχουμε απο FE vs Custom 1080ti Κανα λινκ προχειρο υπαρχει? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα