Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θενξ μαν, είσαι κορυφή. Πρέπει να μάθω Γερμανικά αν Θέλω να συνεχίσω να αγοράζω hardware χωρίς να δίνω 100€ πάνω.. 

Υπαρχει η απλη λυση της υπομονης να προσγειωθουν οι τιμες λογω διαθεσιμοτητας οπως παντα....

Δεν μπορω να πω οτι τα 900ευρω για 1080ti σε σχεση με τα 780 που ειχαν αναφερθει και πιο πισω ειναι και πολυ value αγορα σε γενικες γραμμες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει η απλη λυση της υπομονης να προσγειωθουν οι τιμες λογω διαθεσιμοτητας οπως παντα....

Δεν καίγομαι.. Δηλαδή καίγομαι αλλά τη παλεύω. Απλά ρωτάω γενικά να πάρω από εξωτερικό, να είμαι 100€ κάτω.. γιατί gpu στη Ελλάδα, είναι τσιμπημενες οι τιμές.

Θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα.

Εκτός από τις τιμές, με τον καιρό βγαίνουν και revision 2.0 κάρτες ή και παραπάνω. Αυτά τα updates, είναι αποκλειστικά bios updates σε μια κάρτα ή είναι και hardware; Ας πούμε αν αγοράσεις κάτι στο release, με τον καιρό διορθώνονται και μικροπροβλήματα που -σίγουρα- θα υπάρχουν. Αυτά, μπορώ να τα καλύψω στο μέλλον; Αν πχ Μετά από τρις τέσσερις μήνες η Gigabyte αποφασίσει να βγάζει τις κάρτες με rev. 2.0 εγώ θα μπορώ να έχω αυτό το φιξ;;

Θενξ!

Επεξ/σία από MSSB
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορεί κάλλιστα να είναι και hardware, αλλά η αβαταρική σου Gigabyte π.χ. σε μητρικές, έχει κάνει πολλές φορές cost cutting αλλάζοντας rev (άλλα IC/MOSFET κλπ), που ναι μεν δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα/συμβατότητα/προδιαγραφές του προϊόντος, αλλά το κάνει πιο φτηνό στην παραγωγή.

Στις κάρτες γραφικών είναι λίγο πιο απλά τα πράγματα, γιατί δεν βγαίνουν 150 bios updates με τον καιρό. :P

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός από τις τιμές, με τον καιρό βγαίνουν και revision 2.0 κάρτες ή και παραπάνω. Αυτά τα updates, είναι αποκλειστικά bios updates σε μια κάρτα ή είναι και hardware; Ας πούμε αν αγοράσεις κάτι στο release, με τον καιρό διορθώνονται και μικροπροβλήματα που -σίγουρα- θα υπάρχουν. Αυτά, μπορώ να τα καλύψω στο μέλλον; Αν πχ Μετά από τρις τέσσερις μήνες η Gigabyte αποφασίσει να βγάζει τις κάρτες με rev. 2.0 εγώ θα μπορώ να έχω αυτό το φιξ;;

Θενξ!

9 στις 10 φορές που δεν υπάρχει τρανταχτό πρόβλημα στο αρχικό προϊόν τα επόμενο revisions είναι καθαρά για λόγους κόστους και στοκ εξαρτημάτων στις αποθήκες. Πολλές φορές μπορεί να είναι και ελάχιστα υποδεέστερα από το πρώτο revision, μιας και το πρώτο revision είναι αυτό στο οποίο γίνονται τα reviews και καίει. Δεν αποκλείεται φυσικά και το ανάποδο.

• Like 3
Δημοσ.

το DHL της γερμανιας ειναι το απλο ταχυδρομειο...ή εστω ετσι ειναι στο computeruniverse.net

Με DHl είχα παραλάβει από την υπηρεσία Πόρτα Πόρτα, την κούριερ ας την πούμε των ΕΛΤΑ.

Θενξ μαν, είσαι κορυφή. Πρέπει να μάθω Γερμανικά αν Θέλω να συνεχίσω να αγοράζω hardware χωρίς να δίνω 100€ πάνω.. lol

Ευχαριστώ. Ναι, με βολεύει η UPS και εμένα.

Το site είναι καλό; Το ξέρει κανείς; Αν παραγγείλω, θα μου έρθει έτσι; Μην ψάχνω τα 1000€.. :P

Τις περισσότερες φορές σε εταιρείες που έχουν καλή εγγύηση αξίζει να κοιτάξεις από Ευρώπη. Πλέον Ελλάδα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μόνο από τα μεγάλα καταστήματα προσωπικά θα εμπιστευόμουν να αγοράσω. Και συνήθως αυτά έχουν τεράστιο καπέλο στις τιμές. Παίζει ρόλο κι επίσης αν μένεις επαρχία ή σε νησί. Εγώ μένω σε νησί, μου βγαίνει για αρκετούς λόγους πιο οικονομικά να αγοράσω από Γερμανία τις περισσότερες των περιπτώσεων. 

Δημοσ.

Εγώ κατέληξα στην 1080 ti MSI gaming X. Αλλα μου λέει ready for shipment για 21 Απρίλη. Ας ελπίσουμε να μην το λούσει η UPS, αν και δεν είχα αρνητική εμπειρία με αυτούς μέχρι τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...