Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε το θέμα, σαν πρώην κάτοχος της xtreme edition της παραπάνω κάρτας, έχω να πω ότι η G1 ήταν πολύ ποιο όμορφη.

Ίσως και θα συμφωνήσω μαζί σου, η ποιο όμορφη που έχω δει ποτέ.

32959_gigabyte%20gtx%20980ti%20xtreme%20

Υ.Γ: Δεν μου αρέσει ούτε το "X" ούτε και το RGB στο backplate. TOO MUCH.

+1

Για αυτό πάει στο αρχείο από εμένα και δεν παίζει πώληση η ti.......μπόμπα σε ομορφιά αλλά και σε overclockability πυρήνα!!!

Και κλασσικα τιμη απλησιαστη....

Εννοείται.....

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την πικρη αληθεια ποτε δεν ειχα θεμα με την ομορφια της καθε καρτας. Και ο απλος λογος οτι με το που εμπαινε η καρτα στο pc μετα δεν την ξανακοιταζα :P

Οι μονες καρτες που δεν μαρεσουν αισθητικα ειναι αυτες με το 1 φανακι.Για ολες τις υπολοιπες πραγματικα δεν εχω καποιο σοβαρο θεμα προτιμησης,ειδικα οταν ο σημαντικοτερος παραγοντας συνηθως ειναι ο χρηματικος.

• Like 3
Δημοσ.

Βασικά για μένα παίζει ρόλο η πρώτη εντύπωση....αν μου αρέσει θα μπεί η gpu στο κουτί μου....αν όχι πάμε σε άλλη.Εννοείται ότι από την ώρα που μπάινει στο κουτί η gpu και μπαίνει σε λειτουργία την ξεχνάω πως είναι και την ξαναθυμάμαι μόνο όταν την βγάζω για καθαρισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Τσιτωμένα τα γκάζια για την amp extreme με out of the box 1759mhz στο boost.... max real δηλαδή στα 2.0+ ghz χαλαρά.

https://www.caseking.de/en/zotac-geforce-gtx-1080-ti-amp-extreme-edition-11264-mb-gddr5x-gczt-093.html

Ότι και να λένε για το boost όλες πάνε στο 1900 με καλή ψύξη out of the box, αυτό που πρέπει να βρείς είναι πια έχει την καλύτερη ψύξη.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι και να λένε για το boost όλες πάνε στο 1900 με καλή ψύξη out of the box, αυτό που πρέπει να βρείς είναι πια έχει την καλύτερη ψύξη.

Συμφωνώ απολύτως!Όλες πάνω κάτω στα 2000 θα είναι,με ένα μικρό σπρώξιμο.

Δημοσ.

Το ''GV102'' θα είναι άνετο εντελώς για 4K πιστεύω. Το 1440P ξεφτιλίστηκε επιτέλους.

Εξαρτάται από το πόσο gimpworks θα πέσει στα games του 2018. :P

Δημοσ.

Asus και MSI είδαν τις φοβερές επιδόσεις που είχαν οι Gainward-palit με τις μεγάλες ψύκτρες τους στις 1080 και το εφάρμοσαν στις 1080ti τους. Μπράβο τους. Δυστυχώς δεν είδα το ίδιο από την EVGA.

Δημοσ.

Guys, θα γίνω πάλι κουραστικός, συγγνώμη :D

Αυτό το site το ξέρει κανείς; μπορώ να αγοράσω από εκεί και τι έξοδα αποστολής έχει;

https://www.caseking.de/en/gigabyte-geforce-gtx-1080-ti-aorus-xtreme-11g-11264-mb-gddr5x-gcgb-179.html

Έχω κάτι ερωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει.

Δεν αγοράζω από το εξωτερικό γιατί αγχώνομαι για το rma.

Σε σελίδες όπως η παραπάνω, ή κάποιο από τα Amazon ή γενικά από εξωτερικό, το rma πως πάει; πρέπει να τη στείλω με δικά μου έξοδα;

Και ένα ακόμα. Η Gigabyte δίνει τέσσερα χρόνια εγγύηση. Τρία από εκεί που θα το αγοράσεις και ένα με το register στη Gigabyte. Με ποιον τρόπο κάνω contact; Υπάρχει Gigabyte Hellas τηλέφωνο ή mail για υποστήριξη; Αλλιώς πάω με το global site τους (στο support.gigabyte.com μάλλον, ε; )

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Guys, θα γίνω πάλι κουραστικός, συγγνώμη :D

Αυτό το site το ξέρει κανείς; μπορώ να αγοράσω από εκεί και τι έξοδα αποστολής έχει;

https://www.caseking.de/en/gigabyte-geforce-gtx-1080-ti-aorus-xtreme-11g-11264-mb-gddr5x-gcgb-179.html

Έχω κάτι ερωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει.

Δεν αγοράζω από το εξωτερικό γιατί αγχώνομαι για το rma.

Σε σελίδες όπως η παραπάνω, ή κάποιο από τα Amazon ή γενικά από εξωτερικό, το rma πως πάει; πρέπει να τη στείλω με δικά μου έξοδα;

Και ένα ακόμα. Η Gigabyte δίνει τέσσερα χρόνια εγγύηση. Τρία από εκεί που θα το αγοράσεις και ένα με το register στη Gigabyte. Με ποιον τρόπο κάνω contact; Υπάρχει Gigabyte Hellas τηλέφωνο ή mail για υποστήριξη; Αλλιώς πάω με το global site τους (στο support.gigabyte.com μάλλον, ε; )

Ευχαριστώ!

Σχετικά με τα μεταφορικά

( προσωπικά προτιμώ ups γιατί εδώ στο νησί συνεργάζονται με Γενική που είναι δίπλα σπίτι μου , έχει όμως και DHL αν θέλεις)

Εχει και επιλογή paypal/ advanced payment κλπ 

post-376588-0-09852900-1491208489_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Θενξ μαν, είσαι κορυφή. Πρέπει να μάθω Γερμανικά αν Θέλω να συνεχίσω να αγοράζω hardware χωρίς να δίνω 100€ πάνω.. lol

Ευχαριστώ. Ναι, με βολεύει η UPS και εμένα.

Το site είναι καλό; Το ξέρει κανείς; Αν παραγγείλω, θα μου έρθει έτσι; Μην ψάχνω τα 1000€.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...