BabisTs Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μιας και πιάσαμε το θέμα, σαν πρώην κάτοχος της xtreme edition της παραπάνω κάρτας, έχω να πω ότι η G1 ήταν πολύ ποιο όμορφη. Ίσως και θα συμφωνήσω μαζί σου, η ποιο όμορφη που έχω δει ποτέ. Υ.Γ: Δεν μου αρέσει ούτε το "X" ούτε και το RGB στο backplate. TOO MUCH. +1 Για αυτό πάει στο αρχείο από εμένα και δεν παίζει πώληση η ti.......μπόμπα σε ομορφιά αλλά και σε overclockability πυρήνα!!! Και κλασσικα τιμη απλησιαστη.... Εννοείται..... 1
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Να πω την πικρη αληθεια ποτε δεν ειχα θεμα με την ομορφια της καθε καρτας. Και ο απλος λογος οτι με το που εμπαινε η καρτα στο pc μετα δεν την ξανακοιταζα Οι μονες καρτες που δεν μαρεσουν αισθητικα ειναι αυτες με το 1 φανακι.Για ολες τις υπολοιπες πραγματικα δεν εχω καποιο σοβαρο θεμα προτιμησης,ειδικα οταν ο σημαντικοτερος παραγοντας συνηθως ειναι ο χρηματικος. 3
BabisTs Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Βασικά για μένα παίζει ρόλο η πρώτη εντύπωση....αν μου αρέσει θα μπεί η gpu στο κουτί μου....αν όχι πάμε σε άλλη.Εννοείται ότι από την ώρα που μπάινει στο κουτί η gpu και μπαίνει σε λειτουργία την ξεχνάω πως είναι και την ξαναθυμάμαι μόνο όταν την βγάζω για καθαρισμό. 1
HyperionX Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Βγάζει μάτια η poseidon ....μπόμπα το καρτόνι σε ομορφιά https://videocardz.com/67778/asus-unveils-gtx-1080-ti-rog-poseidon Σε ομορφια μόνο... σε όλα τα άλλα είναι αχταρμας...
BabisTs Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Τσιτωμένα τα γκάζια για την amp extreme με out of the box 1759mhz στο boost.... max real δηλαδή στα 2.0+ ghz χαλαρά. https://www.caseking.de/en/zotac-geforce-gtx-1080-ti-amp-extreme-edition-11264-mb-gddr5x-gczt-093.html 3
Spartan117 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Τσιτωμένα τα γκάζια για την amp extreme με out of the box 1759mhz στο boost.... max real δηλαδή στα 2.0+ ghz χαλαρά. https://www.caseking.de/en/zotac-geforce-gtx-1080-ti-amp-extreme-edition-11264-mb-gddr5x-gczt-093.html Ότι και να λένε για το boost όλες πάνε στο 1900 με καλή ψύξη out of the box, αυτό που πρέπει να βρείς είναι πια έχει την καλύτερη ψύξη. 1
Matrix7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ότι και να λένε για το boost όλες πάνε στο 1900 με καλή ψύξη out of the box, αυτό που πρέπει να βρείς είναι πια έχει την καλύτερη ψύξη. Συμφωνώ απολύτως!Όλες πάνω κάτω στα 2000 θα είναι,με ένα μικρό σπρώξιμο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το ''GV102'' θα είναι άνετο εντελώς για 4K πιστεύω. Το 1440P ξεφτιλίστηκε επιτέλους.
Spartan117 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 MSI Gaming X 980 Ti vs 1080 Ti απο το reddit:
michael92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το ''GV102'' θα είναι άνετο εντελώς για 4K πιστεύω. Το 1440P ξεφτιλίστηκε επιτέλους. Εξαρτάται από το πόσο gimpworks θα πέσει στα games του 2018.
CarbonFibre Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Asus και MSI είδαν τις φοβερές επιδόσεις που είχαν οι Gainward-palit με τις μεγάλες ψύκτρες τους στις 1080 και το εφάρμοσαν στις 1080ti τους. Μπράβο τους. Δυστυχώς δεν είδα το ίδιο από την EVGA.
MSSB Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Guys, θα γίνω πάλι κουραστικός, συγγνώμη Αυτό το site το ξέρει κανείς; μπορώ να αγοράσω από εκεί και τι έξοδα αποστολής έχει; https://www.caseking.de/en/gigabyte-geforce-gtx-1080-ti-aorus-xtreme-11g-11264-mb-gddr5x-gcgb-179.html Έχω κάτι ερωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Δεν αγοράζω από το εξωτερικό γιατί αγχώνομαι για το rma. Σε σελίδες όπως η παραπάνω, ή κάποιο από τα Amazon ή γενικά από εξωτερικό, το rma πως πάει; πρέπει να τη στείλω με δικά μου έξοδα; Και ένα ακόμα. Η Gigabyte δίνει τέσσερα χρόνια εγγύηση. Τρία από εκεί που θα το αγοράσεις και ένα με το register στη Gigabyte. Με ποιον τρόπο κάνω contact; Υπάρχει Gigabyte Hellas τηλέφωνο ή mail για υποστήριξη; Αλλιώς πάω με το global site τους (στο support.gigabyte.com μάλλον, ε; ) Ευχαριστώ!
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Guys, θα γίνω πάλι κουραστικός, συγγνώμη Αυτό το site το ξέρει κανείς; μπορώ να αγοράσω από εκεί και τι έξοδα αποστολής έχει; https://www.caseking.de/en/gigabyte-geforce-gtx-1080-ti-aorus-xtreme-11g-11264-mb-gddr5x-gcgb-179.html Έχω κάτι ερωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Δεν αγοράζω από το εξωτερικό γιατί αγχώνομαι για το rma. Σε σελίδες όπως η παραπάνω, ή κάποιο από τα Amazon ή γενικά από εξωτερικό, το rma πως πάει; πρέπει να τη στείλω με δικά μου έξοδα; Και ένα ακόμα. Η Gigabyte δίνει τέσσερα χρόνια εγγύηση. Τρία από εκεί που θα το αγοράσεις και ένα με το register στη Gigabyte. Με ποιον τρόπο κάνω contact; Υπάρχει Gigabyte Hellas τηλέφωνο ή mail για υποστήριξη; Αλλιώς πάω με το global site τους (στο support.gigabyte.com μάλλον, ε; ) Ευχαριστώ! Σχετικά με τα μεταφορικά ( προσωπικά προτιμώ ups γιατί εδώ στο νησί συνεργάζονται με Γενική που είναι δίπλα σπίτι μου , έχει όμως και DHL αν θέλεις) Εχει και επιλογή paypal/ advanced payment κλπ 1
MSSB Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Θενξ μαν, είσαι κορυφή. Πρέπει να μάθω Γερμανικά αν Θέλω να συνεχίσω να αγοράζω hardware χωρίς να δίνω 100€ πάνω.. lol Ευχαριστώ. Ναι, με βολεύει η UPS και εμένα. Το site είναι καλό; Το ξέρει κανείς; Αν παραγγείλω, θα μου έρθει έτσι; Μην ψάχνω τα 1000€..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα