Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα vrm ψηνονται στην ασους

στην 970 που ειχα χτυπουσανε 100αρια σε στοκ και 125 σε φουλ oc

την εβαλα σε νερο και ειχα max 45-47 στα vrm

Μιας και μαρεσει να κανω κατι σαν γκαλοπ οταν προκειται για τοσο ακριβες αγορες, η 1080ti που θα παρει την θεση της 1070 σου ειναι για την οθονη της υπογραφης,ή θα μπεις και εσυ σε παραπανω εξοδα? :P

Εκτως αν ειναι για επαγγελματικη χρηση αρα πασο.

• Like 1
  • Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προς το παρών θα μείνω στα 2κ... από Σεπτέμβρη μάλλον θα πάω 4κ και λίγο παραπάνω σε ιντσες

Ε τοτε ναι καλα κανεις και κοιτας σε 1080ti με μικρες επιφυλαξεις παντα για την αναλυση αυτη λογω console ports.

Πολυ ωραιο σχεδιαστικα το στικακι.

Δημοσ.

Καλό μήνα μερικές ώρες νωρίτερα? Τσκ τσκ τσκ...

Πολύ λογικότερο. Εξάλλου σε flashάκι με μαξ 5watt (1A@5V) δεν χωράει τίποτα αξιόλογο για "deep learning" bot.

Δημοσ.

Άσε τα πολύ λογικοτερα και τα 5watt (1A@5V) sheo, δεν το σώζεις. Καλη τρολια από nvidia, για να τσιμπησαν και τόσο δυνατά κομμάτια :-P

Δημοσ.

Άσε τα πολύ λογικοτερα και τα 5watt (1A@5V) sheo, δεν το σώζεις. Καλη τρολια από nvidia, για να τσιμπησαν και τόσο δυνατά κομμάτια :-P

Δεν το πίστεψα ούτε στιγμή, αλλά μου θύμισε το wallhack/see through textures που είχαν κάτι drivers επι εποχές 2000 που φάγανε γερή κριτική και προφανώς το σταματήσανε.

Πιθανόν κάποιο password μέσα στο φλασάκι, hardware embedded να το επέτρεπε αυτό σε συνδιασμό με πρόγραμμα μέσα στο μηχάνημα/pc. Αλλά όχι αποκλειστική επεξεργασία μέσα στο thump drive.

Συγνώμη φιλαράκι αλλά ανθρώπους που κάνουνε πλάκα τους βρίσκω ανταποδοτικούς και ανόητους, δεν έχω μάθει να "γιορτάζω" την 1η Απριλίου, και ναι, δεν ήταν η πρώτη σκέψη μου μόλις το είδα. 

Δεν είναι προσωπική επίθεση αυτό στο πρόσωπό σου, όσο δεν είναι και το δικό σου ποστ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το πίστεψα ούτε στιγμή, αλλά μου θύμισε το wallhack/see through textures που είχαν κάτι drivers επι εποχές 2000 που φάγανε γερή κριτική και προφανώς το σταματήσανε.

Πιθανόν κάποιο password μέσα στο φλασάκι, hardware embedded να το επέτρεπε αυτό σε συνδιασμό με πρόγραμμα μέσα στο μηχάνημα/pc. Αλλά όχι αποκλειστική επεξεργασία μέσα στο thump drive.

Συγνώμη φιλαράκι αλλά ανθρώπους που κάνουνε πλάκα τους βρίσκω ανταποδοτικούς και ανόητους, δεν έχω μάθει να "γιορτάζω" την 1η Απριλίου, και ναι, δεν ήταν η πρώτη σκέψη μου μόλις το είδα. 

Δεν είναι προσωπική επίθεση αυτό στο πρόσωπό σου, όσο δεν είναι και το δικό σου ποστ.

Εντάξει φιλαράκι δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι, είναι και καλό τρολλ ο τζεν-σουν χουανγκ. Δεκτή και η συγγνώμη σου, μέρες που είναι.

Δημοσ.

Εντάξει φιλαράκι δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι, είναι και καλό τρολλ ο τζεν-σουν χουανγκ. Δεκτή και η συγγνώμη σου, μέρες που είναι.

Με παρεξήγησες, δεν ζήτησα καμία συγνώμη για την πράξη μου, αλλά για να μην παρεξηγηθείς απο τα πιστεύω μου  :)

• Like 1
Δημοσ.

OC με voltage curve φτάνουν αρκετοί 2100+ core clock σε 1080ti (15+ tflops), όσοι έχετε 1080/1070/1060 δοκιμάστε να δείτε αν φτάνετε υψηλότερα clocks:

V8th5pF.png

Οδηγίες: https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/62r2nc/hes_reached_2100_mhz_oc_on_the_1080_ti_find_out/

Ουσιαστικά είναι αυτό που έκανα εγώ με την 970 με bios flash πριν 1-2 χρονια, απλά σε software. Επειδή κρατάει σταθερή την τάση και τους χρονισμούς έχεις πιο σταθερό OC σε load, και ταυτόχρονα κατεβάζεις και το voltage που δίνεις στην κάρτα, που σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση/θερμοκρασίες/θόρυβος.

Δημοσ.

OC με voltage curve φτάνουν αρκετοί 2100+ core clock σε 1080ti (15+ tflops), όσοι έχετε 1080/1070/1060 δοκιμάστε να δείτε αν φτάνετε υψηλότερα clocks:

Οδηγίες: https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/62r2nc/hes_reached_2100_mhz_oc_on_the_1080_ti_find_out/

Ουσιαστικά είναι αυτό που έκανα εγώ με την 970 με bios flash πριν 1-2 χρονια, απλά σε software. Επειδή κρατάει σταθερή την τάση και τους χρονισμούς έχεις πιο σταθερό OC σε load, και ταυτόχρονα κατεβάζεις και το voltage που δίνεις στην κάρτα, που σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση/θερμοκρασίες/θόρυβος.

Σαν το OC με offset στους cpu δεν είναι θεωρητικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...