Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτη φορά φθηνότερο του Σκρουτζ :P

Οχι απλα το εν λογω σκρουτζομαγαζο και σε προηγουμενες κυκλοφοριες ειχε την ταση να τσιμπαει τις τιμες παρα πολυ.

Δημοσ.

Οχι απλα το εν λογω σκρουτζομαγαζο και σε προηγουμενες κυκλοφοριες ειχε την ταση να τσιμπαει τις τιμες παρα πολυ.

Ε ναι, προφανώς αστειευόμενος το είπα.

• Like 2
Δημοσ.

Και αναρωτιέμαι εγώ, γιατί να μην πάρει κανείς από το Amazon που και καλύτερες τιμές θα έχει, αλλά και καλύτερη υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος;

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά, το mindfactory.de έχει τη κάρτα 830€ αυτή που θέλω, συν τα shipping. Δεν ξέρω γερμανικά και το google translate δεν βοηθάει πολύ.

Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο είναι τα μεταφορικά αν πληρώσω με κάρτα, γι αυτό το προϊόν;

https://www.mindfactory.de/product_info.php/11GB-Gigabyte-GeForce-GTX-1080-Ti-Aorus-Xtreme-Edition-11G--11GB-GDDR5X_1159722.html

Δημοσ.

29.99E τα μεταφορικά και 15,75Ε για πληρωμή με paypal, σύνολο 874,74Ε. 

Βάλανε και την EVGA SC2 στο mindfactory. Λέει απο 20/4. Στην EVGA που έχω κάνει preorder λέει από 17/4. 

Δημοσ.

29.99E τα μεταφορικά και 15,75Ε για πληρωμή με paypal, σύνολο 874,74Ε. 

Βάλανε και την EVGA SC2 στο mindfactory. Λέει απο 20/4. Στην EVGA που έχω κάνει preorder λέει από 17/4. 

Δηλαδή 30€ αν πληρώσω με κάρτα και 15€ για να πληρώσω με paypal ή 30+15=45€ για paypal; Μάλλον το πρώτο εννοείς αν και δεν βγάζει νόημα. Τέσπα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

30 μεταφορικά και 15 επιπλεόν για paypal (νομίζω και με κάρτα είναι το ίδιο). Οπότε 30+15=45Ε. Πως και δεν πάιρνεις μια EVGA στα ίδια λεφτά; Γύρω στα 20Ε μεταφορικά και τέλος. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λίγο καλύτερες οι τιμές από 1080 (όταν είχαν βγει) ή ιδέα μου είναι;

Η ιδεα σου ειναι. Στα ιδια επιπεδα βγαινουν χοντρικα,ασχετως που ο κοσμος καθε φορα την παταει με τις αρχικες Msrp τιμες οταν ανακοινωνονται.

Δημοσ.

O κόσμος ΠΑΝΤΑ συνήθως παίρνει την msrp (manufacturers sugested price) ή αλλιώς προτεινόμενη τιμή από το εργοστάσιο χωρίς φόρους ποσοστά κέρδους  μεταφορικά, συμφωνίες μεταξύ εργοστασίου και μεταπωλητή που παίρνουν ειδικές τιμές κλπ, και μεταφράζουν την msrp 1 προς 1 δολλάρια σε ευρώ και περιμένουν να πάρουν π.χ. στην Ελλάδα gtx 1070 στα 349€ ή 1080 στα 499€ ή τι στα 699€, και φωνάζουν κλέφτες τους μεταπωλητές επειδή δεν έχουν αυτές τις τιμές, η μεγάλη πλάκα είναι οι αγγελίες όπου γνωστό κοράκι ανήρτησε 28/2 αγγελία και ήθελε κορυφαία υλοποίηση 1080 400€ λόγω του ότι όλες οι 1080 θα πωλούνταν 480€ το πολύ όπως έγραφε

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει,θύματα θα υπάρχουν πάντα.Όπως και στις rx,με το που διέρευσε οτι οι 580 θα δίνονται μάλλον σε καλύτερη τιμή γέμισε αγγελίες,εκεί που δεν υπήρχε καμία.Δεν με χάλασε,έψαχνα για μία "μεταβατική" μέχρι να μου ρθει η ti

Δημοσ.

O κόσμος ΠΑΝΤΑ συνήθως παίρνει την msrp (manufacturers sugested price) ή αλλιώς προτεινόμενη τιμή από το εργοστάσιο χωρίς φόρους ποσοστά κέρδους  μεταφορικά, συμφωνίες μεταξύ εργοστασίου και μεταπωλητή που παίρνουν ειδικές τιμές κλπ, και μεταφράζουν την msrp 1 προς 1 δολλάρια σε ευρώ και περιμένουν να πάρουν π.χ. στην Ελλάδα gtx 1070 στα 349€ ή 1080 στα 499€ ή τι στα 699€, και φωνάζουν κλέφτες τους μεταπωλητές επειδή δεν έχουν αυτές τις τιμές, η μεγάλη πλάκα είναι οι αγγελίες όπου γνωστό κοράκι ανήρτησε 28/2 αγγελία και ήθελε κορυφαία υλοποίηση 1080 400€ λόγω του ότι όλες οι 1080 θα πωλούνταν 480€ το πολύ όπως έγραφε

Γράφεις ότι να ναι. Η MSRP είναι η τιμή που θα έχει το προϊόν ΣΤΟ ΡΑΦΙ. Έχει υπολογιστεί το κέρδος όλων, καθώς υπάρχουν για κάθε ενδιάμεσο προκαθορισμένα ελάχιστα ποσοστά εκπτώσεων επί της MSRP τα οποία είναι αρκετά καλά. Μάλιστα υπάρχουν και μεταπωλητές, συνήθως όχι άμεσα συνεργαζόμενοι με τον κατασκευαστή που αποφασίζουν να μην ακολουθήσουν το MSRP και να δουλέψουν με μικρότερα ποσοστά κέρδους, οπότε βλέπεις και τιμές κάτω από το MSRP.

Το μόνο σφάλμα που κάνουν κάποιοι είναι να συνεχίζουν εν έτη 2017 να μεταφράζουν το usd to eur με ισοτιμία 2010. Στις ΗΠΑ οι MSRP τηρούνται κανονικά και συνήθως βρίσκεις και φθηνότερα από την MSRP. Όμως στις ΗΠΑ, οι τιμές στο ράφι δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ της κάθε πολιτείας ο οποίος υπολογίζεται στο ταμείο. Πάντα ίσχυε και συνεχίζει να ισχύει τιμήΕλλάδας = (US MSRP to EUR) * ΦΠΑ.

Δηλαδή με σημερινή ισοτιμία: (699$ / 1.067) * 1.24 = 812,34€ . Αν μπει κάποιος στο γερμανικό άμαζον το οποίο είναι επίσημος retailer και πάει να κάνει την παραγγελία μετά τον υπολογισμό του ελληνικού ΦΠΑ αντί του γερμανικού, τόσο θα βγει περίπου. Επίσης εγώ βλέπω στο σκρουτζ η φθηνότερη founders 1080 ti να ξεκινάει από τα 799€.

Οπότε για το αν το ευρώ έχει γίνει σκουπίδια τα τελευταία χρόνια, σίγουρα δε φταίνε οι IHVs...

• Like 2
Δημοσ.

Για να υπολογίζεις σωστά την τιμή στην Ελλάδα πρέπει να κανεις MSRP Aμερικής x1.24, δηλαδή 699 x1.24 = 866, απλά όλα τα μαγαζιά εδώ στρογγυλοποιούν προς τα πάνω γιατί δεν περιμένουν πολύ ζήτηση και παίρνουν λίγα κομμάτια.

Όσο γι' αυτό που έλεγα, από το Guru3D, η MSI φαίνεται να είναι αρκετούς βαθμούς πιο κάτω σε σύγκριση με την Strix.

flir1131okx.png

flir1ngo9s.png

Δημοσ.

Όσο γι' αυτό που έλεγα, από το Guru3D, η MSI φαίνεται να είναι αρκετούς βαθμούς πιο κάτω σε σύγκριση με την Strix.

Αν δεν γινει καμια πατατα(οπως στην προηγουμενη γενια με τους ανεμιστηρες καλη ωρα)η επομενη μου καρτα θα ειναι msi. Και φετος αυτην θα επαιρνα αλλα η αληθεια ειναι οτι ''λυπηθηκα'' τα 75ευρω διαφορα απο την gigabyte g1. Οχι βεβαια οτι εχω ως τωρα παραπονο αλλα για να δοκιμαζω και τις υπολοιπες καλες υλοποιησεις.

Δημοσ.

τα vrm ψηνονται στην ασους

στην 970 που ειχα χτυπουσανε 100αρια σε στοκ και 125 σε φουλ oc

την εβαλα σε νερο και ειχα max 45-47 στα vrm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...