MSSB Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αν όντως είναι αυτή,προσωπική άποψη βέβαια από 1080,μακριά.Τουλάχιστον 10 βαθμούς πάνω από ανταγωνισμό (ichill 1080) Αν έχεις κάποιο λινκ για αυτό που λες, θα ήθελα να το διαβάσω. Όλα τα review που έχω δει, μιλάνε για τη καλύτερη έκδοση 1080 που έχει βγει ποτέ (Aorus), με μέγιστους βαθμούς, ούτε 70. Μην πω για τον ήχο που είναι κάτω από 35db σε full load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δεν μιλάω για aorus,για τις g1 λέω!Και πάλι ίσως να έπεσα σε κομμάτι,αλλά g1 δεν θα ξαναέπαιρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Η τελευταία G1 που είχε πέσει στα χέρια μου, ήταν η 970 που, αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από το '14, δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα. Anyways, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, οπότε δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Αν πάλι έχεις κανένα link, θα ήθελα και πάλι να διαβάσω αν υπήρχε τότε πρόβλημα. Υ.Γ: Έχεις ακόμα την G1 σου που έχει "πρόβλημα"; Ποια είναι/ήταν ακριβώς η κάρτα σου; Θέλω να το ψάξω λίγο μιας και το ανέφερες και θέλω να έχω ένα ref. point το πρόβλημα σου, για να ξεκινήσω από κάπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Η 970 G1 ήταν από τις καλύτερες υλοποιήσεις της 970. Είναι λίγο κρίμα που σταματήσανε αυτή τη σειρά, αυτό το "X" που έχουν στην Aorus δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Για εμενα η καλύτερη Gigabyte GPU σχεδιαστικά είναι η 980 ti G1: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μιας και πιάσαμε το θέμα, σαν πρώην κάτοχος της xtreme edition της παραπάνω κάρτας, έχω να πω ότι η G1 ήταν πολύ ποιο όμορφη. Ίσως και θα συμφωνήσω μαζί σου, η ποιο όμορφη που έχω δει ποτέ. Υ.Γ: Δεν μου αρέσει ούτε το "X" ούτε και το RGB στο backplate. TOO MUCH. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Η τελευταία G1 που είχε πέσει στα χέρια μου, ήταν η 970 που, αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από το '14, δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα. Anyways, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, οπότε δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Αν πάλι έχεις κανένα link, θα ήθελα και πάλι να διαβάσω αν υπήρχε τότε πρόβλημα. Υ.Γ: Έχεις ακόμα την G1 σου που έχει "πρόβλημα"; Ποια είναι/ήταν ακριβώς η κάρτα σου; Θέλω να το ψάξω λίγο μιας και το ανέφερες και θέλω να έχω ένα ref. point το πρόβλημα σου, για να ξεκινήσω από κάπου. Δεν την έχω,και δεν έχω κάποιο link καθώς ότι αναφέρω είναι από προσωπική καθαρά χρήση...Η G1 σταθερό boost σε 4k και 100% χρήση είχε 1960 και θερμοκρασίες 75-78,η ichill 2012 και 62-65.Μιλάω για stock ρολόγια πάντα. Πρόβλημα δεν είχε αλλά όπως καταλαβαίνετε η εμπειρία με την ichill ήταν διαφορετική,γιαυτό και θα ξαναπάω εκεί σε ti. Όσον αφορά τις 970 είχα κ εγώ μία winforce και ισχύει ότι το σύστημα ψύξης ήταν άπαιχτο,νομίζω και η g1 φόραγε το ίδιο. Αυτά,επαναλαμβάνω δεν κατηγορώ τις g1,προσωπικά πιστεύω ότι έχει πέσει η ποιότητα κατασκευής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Κανένα πρόβλημα, σε αυτήν την περίπτωση θα τα παίζουμε με μαύρα borders εκατέρωθεν ή ακόμα καλύτερα windowed με άλλα πράγματα να τρέχουν στα άκρα. Ναι μωρέ κανένα πρόβλημα να έχειες δώσει ένα σκασμό λεφτά και να καταλήγεις να παίζεις σε 27΄΄ μόνιτορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εγώ έχω την 970 g1 gaming τώρα. Μια άρα είναι. Όσον αφορά τις Ti από ότι βλέπω από την Παρασκευή που θα κυκλοφορήσουν οι gigabyte θα αρχίσουν τα όργανα. Άντε να δούμε και κανένα review. Βασικά δεν με ενδιαφέρει το OC, ούτε η εμφάνιση. Απλά να μην κάνει σαν τρένο και να μην περνάει τους 75-80C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δεν αντεξα και εριξα preorder την FTW3 850 απο evga Η zotac ουτε φωνη ουτε ακροαση... και οι preorder τιμες πανε κοντα χιλιαρικο Λενε για 1 Μαιου διαθεσιμη... αλλα σε μαιλ μου ειπανε οτι παιζει περιπου 20 απριλιου να την εχω. Ειδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εμενα λένε για την MSI ότι 18 Απριλίου θα είναι έτοιμη για αποστολή οποτε υπολογίζω τέλη Απρίλη να την έχω με UPS Standard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εμενα λένε για την MSI ότι 18 Απριλίου θα είναι έτοιμη για αποστολή οποτε υπολογίζω τέλη Απρίλη να την έχω με UPS Standard. Για την οθονη της υπογραφης προοριζεται η 1080ti ή θα προκυψουν μετα απο αυτην και αλλα εξοδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Για την οθονη της υπογραφης προοριζεται η 1080ti ή θα προκυψουν μετα απο αυτην και αλλα εξοδα? 200 fps masterrace Σκοπεύω να πάρω και έναν Ryzen 1700 + μητρική + 16gb μνήμες + Asus PG27UQ οοοοοοοοοοταν βγει. Η επίσημη δικαιολογία μου είναι ότι θα τα χρησιμοποιώ και επαγγελματικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 200 fps masterrace Σκοπεύω να πάρω και έναν Ryzen 1700 + μητρική + 16gb μνήμες + Asus PG27UQ οοοοοοοοοοταν βγει. Η επίσημη δικαιολογία μου είναι ότι θα τα χρησιμοποιώ και επαγγελματικά Α ψιλο πραγματα δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ναι μωρέ κανένα πρόβλημα να έχειες δώσει ένα σκασμό λεφτά και να καταλήγεις να παίζεις σε 27΄΄ μόνιτορ Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άλλωστε έχω συνηθίσει να παίζω παλαιότερα (μη widescreen) παιχνίδια σε 1600x1200 στο τωρινό μου (9ετίας) 1920x1200 monitor με μαύρα borders εκατέρωθεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα