Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ μάλλον θα καθίσω με την MSI, αυτό που μου άρεσε στην ψήκτρα είναι ότι έχει active cooling για τα VRM:

112e71ed4f25.jpgΣε αντίθεση με την Strix που είναι passive για VRM και VRAM.

Δημοσ.

Passive δεν είναι κανένα. Τα fanαξία από πάνω ειναι. Στην strix είναι ενιαία με την μεγάλη αν δεν κάνω λάθος.

Active = Έχει direct contact η ψήκτρα που φυσάνε οι ανεμιστήρες. Passive δεν είναι η σωστή λέξη, αλλα σίγουρα δεν είναι active η Strix:

cooler4.jpg

Δημοσ.

Κατάλαβα, θες ψύκτρα unibody ;)

Μικρή διαφορά θα έχει, απο όσο γνωρίζω. H Strix είναι πολύ overbuilt, πάνω απο μιάμιση φορά απο όσο χρειάζεται ακόμα και σε oc.

Δημοσ.

Κατάλαβα, θες ψύκτρα unibody ;)

Μικρή διαφορά θα έχει, απο όσο γνωρίζω. H Strix είναι πολύ overbuilt, πάνω απο μιάμιση φορά απο όσο χρειάζεται ακόμα και σε oc.

Κακά τα ψέματα όλες οι custom είναι overbuilt και γι' αυτό έλεγα δεν αξίζουν τα 100+ ευρώ καπέλο που έβαζαν οι overclockers (που τελικά δεν είναι official price points). Απλά νομίζω βγάζει περισσότερο νόημα να έχεις τα VRM που ανεβάζουν αρκετούς βαθμούς (αλλα αντέχουν και αρκετούς βαθμούς) σε direct contact με την βασική ψήκτρα, παρα να τα έχεις ενωμένα μαζί με την VRAM, που μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την ψύξη τους. Αυτά σίγουρα είναι λεπτομέρειες αλλα ποτε δεν ξέρεις (βλέπε αυτό που έγινε με τις EVGA).

Εγώ αυτό που στοχεύω να κάνω είναι undervolt στα 0.960mv και να δω ποσο ανεβαίνει (1900-2000). Ένας τυπάς στο reddit χτύπησε 1900 με 0.900mv τάση και είχε power consumption κάτω από 200w με την 1080ti:

2RmYOMB.jpg

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να απαντήσει.

Η Gigabyte κάνει drop την Χtreme σειρά της και την αλλάζει σε Aorus; Γιατί δεν βλέπω να μιλάνε πλέον για xtreme editions παρά μόνο για την νέα gaming σειρά της, την Aorus.

Περιμένω την xtreme edition της 1080Ti αλλά προς το παρών βλέπω μόνο Aorus και από ότι έβλεπα στις 1080, έχει ακριβώς ίδια specs η μία με την άλλη: http://www.gigabyte.com/Comparison/Result/3?pids=6033,6190

Δημοσ.

Η Gigabyte κυκλοφορεί τις εκδόσεις της αυτή τη Παρασκευή.

--Edit --

http://gr.global.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N108TAORUS-X-11GD#kf

"Core Clock
Boost: 1746 MHz / Base: 1632 MHz in OC mode
Boost: 1721 MHz / Base: 1607 MHz in Gaming mode"

Legit :D

Overkill overclock όπως πάντα. Οι ταχύτερες εκεί έξω.

post-311622-0-37683100-1490688756_thumb.png

Δημοσ.

Η Gigabyte κυκλοφορεί τις εκδόσεις της αυτή τη Παρασκευή.

--Edit --

http://gr.global.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N108TAORUS-X-11GD#kf

"Core Clock

Boost: 1746 MHz / Base: 1632 MHz in OC mode

Boost: 1721 MHz / Base: 1607 MHz in Gaming mode"

Legit :D

Overkill overclock όπως πάντα. Οι ταχύτερες εκεί έξω.

Δεν βλέπω G1,ελπίζω να μην υπάρχει μετονομασμένη γιατί η ποιότητά τους είχε πέσει αισθητά (ιδίως στις RX).Μάλλον κάπου εκεί θα βγουν και οι άλλες custom?

Δημοσ.

Δεν βλέπω G1,ελπίζω να μην υπάρχει μετονομασμένη γιατί η ποιότητά τους είχε πέσει αισθητά (ιδίως στις RX).Μάλλον κάπου εκεί θα βγουν και οι άλλες custom?

Για τις G1 δεν ξέρω να σου πω αλλά την xtreme edition η Gigabyte νομίζω την έκανε μετονομασία σε Aorus και πλέον είναι οι Aorus xtreme edition. Η G1 που λες, πρέπει να είναι η τρίτη στη φωτογραφία που φαίνεται (η γκέιμινγκ).

Δημοσ.

Για τις G1 δεν ξέρω να σου πω αλλά την xtreme edition η Gigabyte νομίζω την έκανε μετονομασία σε Aorus και πλέον είναι οι Aorus xtreme edition. Η G1 που λες, πρέπει να είναι η τρίτη στη φωτογραφία που φαίνεται (η γκέιμινγκ).

Αν όντως είναι αυτή,προσωπική άποψη βέβαια από 1080,μακριά.Τουλάχιστον 10 βαθμούς πάνω από ανταγωνισμό (ichill 1080)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...