Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ μια από τα ίδια. Αν παίξει 1080 στα 500Ε δεν ξέρω αν θα κρατηθώ. Τις προάλλες που ήταν στα 525 στο τσακ ήμουν. Απο την άλλη αυτές οι custom 1080τι αργούν βρε παιδί μου...

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι στην φάση που δεν ξέρω τι θέλω. Σκέφτομαι να πάρω την 1080 και να την βάλω πάνω hybrid watercooling και να το έχω και για πιθανή Volta αναβάθμιση αντί για την Ti. Από την άλλη, είμαι 100% σίγουρος ότι θα πάρω 4k HDR monitor σχετικά άμεσα και ξέρω ότι η 1080ti θα βγάλει τα λεφτά της σίγουρα σε 4k. Decisions decisions. Το χειρότερο όλων είναι ότι η AMD κρατεί άκρα του τάφου σιωπή για τις Vega, που άμα είναι στα επίπεδα 1080 - 1080ti απλά 100-200 ευρώ πιο κάτω θα σκεφτώ σίγουρα να πάω στους κόκκινους για άλλη μια φορα.

Eπειδή μοιραία οι 1080Τι κάποια στιγμή θα ισορροπήσουν στα ~700 ευρώ και στην Ελλάδα δεν βλέπω τον λόγο να βιάζεσαι. Μέχρι να γίνει αυτό θα ξέρουμε πιστεύω και περισσότερα για τις Vega. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

• Like 6
Δημοσ.

http://www.hardocp.com/news/2017/03/10/some_perspective_zarathustras_nvidia_price_history

1489189662xrJkzvohX8_1_2_l.png

huh

Είχα πάντοτε μια υποψία ότι η 8800 gtx/ultra ήταν υπερβολικά overpriced για την εποχή. Τουλάχιστον τώρα είναι confirmed.

Η 580 ήταν πιο φθηνή από την 680. Βασικά η 580 κόστιζε ανάμεσα σε 670 και 680.

Δημοσ.

Η 580 ήταν πιο φθηνή από την 680. Βασικά η 580 κόστιζε ανάμεσα σε 670 και 680.

Για κάποιο περίεργο λόγο οι 580 δεν πήρε πρέφα ότι υπάρχουν καν,σαν να μην βγήκαν ποτέ.Το ίδιο και οι fury,είτε εγώ δεν ασχολήθηκα είτε δεν έγινε ντόρος

Δημοσ.

Για κάποιο περίεργο λόγο οι 580 δεν πήρε πρέφα ότι υπάρχουν καν,σαν να μην βγήκαν ποτέ.Το ίδιο και οι fury,είτε εγώ δεν ασχολήθηκα είτε δεν έγινε ντόρος

θα ήταν εποχή που δεν ασχολιόσουν. Καλή κάρτα.

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλή. Την είχα ως πρόσφατα. Θηρίο! 

Απλά ανέβαζε πάντα θερμοκρασίες και την έδωσα.

Όπως κ η 780 που κουβαλάω τώρα. Την έχω λατρέψει.

• Like 1
Δημοσ.

Για το ιστορικό δεν θυμάμαι πόσο είχε η 8800 Ultra αλλά ήταν από εκείνα τα ηλίθια προιόντα που βγάζει κατά καιρούς η πράσινη ίσως και να καλύψει αρχικούς ισχυρισμούς. Πριν την κυκλοφορία του G80 είχαν ισχυριστεί ότι θα φτάσουν 1.5GHz (hotclock) και με την αρχική 8800GTX κατάφεραν να φτάσουν "μόνο" τα 1350MHz. H τελευταία κυκλοφόρησε 8 Νοεμβρίου 2006 και μια Gainward Bliss 8800GTX μου στοίχισε τότε στο φαρμακείο του e-shop 675,00 ευρώ αλλά την είχα και 14 Νοεμβρίου στα χέρια μου. Το κουτί τότε έγραφε και DX9 γιατί προφανώς το τμήμα marketing της Gainward δεν είχε ιδέα τι πουλούσε. Η αλήθεια είναι ότι κάνα μήνα πριν είχα μιλήσει με φιλαράκι που δούλευε τότε σε μεγάλη βρετανική ιστοσελίδα. Τον είχα ρωτήσει αν θα έπρεπε να περιμένω τον ανταγωνισμό και μου είχε πει τότε ότι δεν υπάρχει λόγος να περιμένω για buggy hw έστω και αν μου στοιχίσει φτηνότερα......ευτυχώς δεν συμβαίνουν πλέον στην εποχή μας.

Psycho,

Και τότε θα είμαστε κοντά στο GV104, οπότε πάλι θα περιμένουμε.

Κοντά ένας χρόνος απόσταση δεν είναι για μένα "κοντά". Άλλωστε χάρη στο πρωτόκολλο κατασκευής θα έχει μια "GV104" κυρίως προτέρημα όσων αφορά την κατανάλωση και μικρό όσων αφορά τις επιδόσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Για το ιστορικό δεν θυμάμαι πόσο είχε η 8800 Ultra αλλά ήταν από εκείνα τα ηλίθια προιόντα που βγάζει κατά καιρούς η πράσινη ίσως και να καλύψει αρχικούς ισχυρισμούς. Πριν την κυκλοφορία του G80 είχαν ισχυριστεί ότι θα φτάσουν 1.5GHz (hotclock) και με την αρχική 8800GTX κατάφεραν να φτάσουν "μόνο" τα 1350MHz. H τελευταία κυκλοφόρησε 8 Νοεμβρίου 2006 και μια Gainward Bliss 8800GTX μου στοίχισε τότε στο φαρμακείο του e-shop 675,00 ευρώ αλλά την είχα και 14 Νοεμβρίου στα χέρια μου. Το κουτί τότε έγραφε και DX9 γιατί προφανώς το τμήμα marketing της Gainward δεν είχε ιδέα τι πουλούσε. Η αλήθεια είναι ότι κάνα μήνα πριν είχα μιλήσει με φιλαράκι που δούλευε τότε σε μεγάλη βρετανική ιστοσελίδα. Τον είχα ρωτήσει αν θα έπρεπε να περιμένω τον ανταγωνισμό και μου είχε πει τότε ότι δεν υπάρχει λόγος να περιμένω για buggy hw έστω και αν μου στοιχίσει φτηνότερα......ευτυχώς δεν συμβαίνουν πλέον στην εποχή μας.

Την είχα αγοράσει από eshop,γύρω στα 400,θυμάμαι ότι αν έπερνα 2 8800 gt μου ερχόταν λίγο πιο κάτω.Πλάκα πλάκα θυμήθηκα τις κάρτες που έχουν περάσει απτα χέρια μου,καμιά 20αριά.Απάλευτος,πεταμένα χρήματα
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπήρχαν 8800GT όταν βγήκε η 8800GTX, για την ακρίβεια βγήκαν σχεδόν 1 χρόνο μετά! Κι εμένα λίγο μετά η Gainward Bliss GS 8800GTX μου είχε κοστίσει 550€.  :X

(edit: 5,5 πράσινα ήταν τελικά).

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Και μετά σου έσπασε... :P

Εμένα μου κράτησε 4+ χρόνια οπότε χαλάλι η επένδυση. Το πτώμα της το έχω ακόμα για ενθύμιο :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...