Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάει να μαμηθεί και η 1080Ti λέω εγώ ; Μας έσπασαν τα @@ μέχρι να την βγάλουν..Θέλω νέα για Volta, πάλιωσε ο Πασχάλης..

Δεν υπάρχει και τραγικός ανταγωνισμός να βιαστούν...

Δημοσ.

Πάει να μαμηθεί και η 1080Ti λέω εγώ ; Μας έσπασαν τα @@ μέχρι να την βγάλουν..Θέλω νέα για Volta, πάλιωσε ο Πασχάλης..

Αν το Volta βγει σε 16nm+ να το βράσουμε κι αυτό. :P

Καλό 2019 για αναβάθμιση με τα 7nm.

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω να με πηγαίνει μακριά η 980ti.....αν το μεγάλο vega έρθει στα επίπεδα 1080ti/pascal titan X τότε μπορεί να το τιμήσω έναντι της πράσινης αυτήν την φορά..... ειδάλλως πάω καρφί για volta!

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο κοντά μπορεί να είναι το Volta;

http://www.guru3d.com/news-story/could-nvidia-be-prepping-a-volta-release.html

΄Εχουν υποχρέωση βάση συμβολαίου να παρέχουν δείγματα το φθινόπωρο του 2017 στο Oak Ridge, το οποίο GV100 δεν θα εμφανιστεί ποτέ σε desktop. Auτό δεν σημαίνει ότι θα είναι πυρήνες έτοιμοι για παραγωγή απαραίτητα. Οτιδήποτε desktop VOLTA (μέχρι νεοτέρας) όχι πριν το H2 2018. 

Δημοσ.

΄Εχουν υποχρέωση βάση συμβολαίου να παρέχουν δείγματα το φθινόπωρο του 2017 στο Oak Ridge, το οποίο GV100 δεν θα εμφανιστεί ποτέ σε desktop. Auτό δεν σημαίνει ότι θα είναι πυρήνες έτοιμοι για παραγωγή απαραίτητα. Οτιδήποτε desktop VOLTA (μέχρι νεοτέρας) όχι πριν το H2 2018. 

Mα τι γράφεις έτσι moderator άνθρωπος αφού είπαμε gv104 launch τον Ιούνιο  :whistle:

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω θα έχουμε πτώση τιμών με την 1080 η οποία θα πάει στα 549$ και η 1080Τι θα βγει στα 699$. 

Το συνδέω με κάτι λίγο τρελό βέβαια όπως ότι για αρκετές μέρες το amazon uk είχε κοντά στα 550€ μερικά μοντέλα 1080 με preorder status. Ισως βιάστηκαν; Λέω εγώ τώρα... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...