7nisiotis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μπάμπη, μάθαμε τι κάνει εν τέλη το νέο feature-what ever thing " Oprimize for compute perfomance " 2
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μπάμπη, μάθαμε τι κάνει εν τέλη το νέο feature-what ever thing " Oprimize for compute perfomance " Ακριβώς, με ενδιαφέρει. Επηρεάζει καθόλου και τις παλιές (kepler)? Να ρωτήσω καλύτερα στο thread οδηγών ε?
Sadako Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Να ρωτήσω λίγο, αυτή εδώ η κάρτα που έχει στο Amazon.co.uk NVIDIA GeForce Titan X Pascal 12GB GDDR5X (900-1G611-2500-000) https://www.amazon.co.uk/NVIDIA-GeForce-Pascal-GDDR5X-900-1G611-2500-000/dp/B01JLKP3IS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1485333582&sr=8-1&keywords=titan+x+pascal η ίδια δεν είναι με την Titan X Pascal από το επίσημο site της Nvidia (το αγγλικό μάλιστα) εδώ; http://www.nvidia.co.uk/buy/graphics-cards/geforce/titan-x/ Έχει κάποια λογική ότι στο Amazon την έχει 1899 λίρες ενώ στο επίσημο store της Nvidia είναι 'μόλις' 1179 λίρες; Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Μου διαφεύγει κάτι; ΥΓ. Γνωρίζω πως κανένας από τους 2 δεν στέλνει άμεσα στην Ελλάδα, σκεφτόμουν τις μεταφορικές που κάνουν αυτή την δουλειά, τύπου forward2me.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μπάμπη, μάθαμε τι κάνει εν τέλη το νέο feature-what ever thing " Oprimize for compute perfomance " Εξηγεί τι κάνει στο CP, είναι Maxwell exclusive. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 NVIDIA Bundles For Honor & Ghost Recon Wildlands
kgian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχω 970 αλλά σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε 1080 msi armor oc μια και παίζω πλέον μόνο στο oculus rift. 630€ Στο σπίτι μου από Amazon. Να την χτυπήσω;
_Theo_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχω 970 αλλά σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε 1080 msi armor oc μια και παίζω πλέον μόνο στο oculus rift. 630€ Στο σπίτι μου από Amazon. Να την χτυπήσω; Τζάμπα πράμα. Χτύπα την!
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχω 970 αλλά σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε 1080 msi armor oc μια και παίζω πλέον μόνο στο oculus rift. 630€ Στο σπίτι μου από Amazon. Να την χτυπήσω; Αφού έχεις VR, ναι, αξίζει γιατί η διαφορά με το Maxwell σε VR είναι τεράστια.
Ailuros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Με 6800 EUR τσάμπα πράμα: http://hothardware.com/reviews/nvidia-quadro-p6000-and-p5000-workstation-gpu-reviews?page=6 Μια χαρά κρατάει τα ινία της η FuryX στα 4k παρά τα 4 γίγα μνήμη στο Hitman και το μη πετσοκομμένο GP102 έχει σχεδόν 45% προβάδισμα έναντι μιας 1080.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 To performance που θα έχει το GV104 Nvidia Prevents Reselling Bundled Games By Forcing GeForce Experience
Ailuros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Λες ο γυαλάκιας να ενδιαφέρεται για τις τσό**ες σας; Πέρα από τα αστεία καλά το κάνουν, αν μη τι άλλο προστατεύουν τα δικαιώματα των συνεργατών ISV τους. Πρόβλημα είναι όταν πουλήσεις μια GeForce όπου ο νέος κάτοχός της θα πρέπει να ξαναπληρώσει για το Experience;
Aten-Ra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Λες ο γυαλάκιας να ενδιαφέρεται για τις τσό**ες σας; Πέρα από τα αστεία καλά το κάνουν, αν μη τι άλλο προστατεύουν τα δικαιώματα των συνεργατών ISV τους. Πρόβλημα είναι όταν πουλήσεις μια GeForce όπου ο νέος κάτοχός της θα πρέπει να ξαναπληρώσει για το Experience; Δεν το κατάλαβα, για κάνε explain τι προστατεύει ??
Ailuros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Tiς πολικές αρκούδες από εξαφάνιση.....όταν λέω "δικαιώματα" τι ακριβώς επεξήγηση να χρειάζεται; Πνευματικά προφανώς. Για να απαντήσω την ίδια μου την ερώτηση: https://arstechnica.com/gaming/2017/02/nvidia-game-codes-gfe-hardware/ The company has also confirmed that the redemption process permanently adds the game to the appropriate third-party service. For example, if users redeems a promotional game key through to Steam, that game will be useable on any other device, just like normal Steam games. Users can also opt to uninstall GFE, or install a different graphics card, once the promotional code has been redeemed and still retain full ownership of the game. A full set of instructions for redeeming codes is now available on Nvidia's website. http://www.geforce.com/redeem-instructions 1
FCastor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά είχα δεν είχα την πήρα την απόφαση και παρήγγειλα την MSI GeForce GTX 1070 Gaming X υλοποίηση από το γαλλικό Amazon. Τελική τιμή 482,90 ευρώ με μεταφορικά και ελληνικό ΦΠΑ. Άιντε να δούμε (γαλλικών και ελληνικών ταχυδρομείων επιτρεπόντων). 1
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 NVIDIA Bundles For Honor & Ghost Recon Wildlands Να τονισουμε στο παραπανω οτι διαλεγεις ενα απο τα δυο παιχνιδια,δεν δινει και τα δυο παιχνιδια με καθε αγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα