Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπάμπη, μάθαμε τι κάνει εν τέλη το νέο feature-what ever thing " Oprimize for compute perfomance "

Ακριβώς, με ενδιαφέρει. Επηρεάζει καθόλου και τις παλιές (kepler)?

Να ρωτήσω καλύτερα στο thread οδηγών ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω λίγο, αυτή εδώ η κάρτα που έχει στο Amazon.co.uk

NVIDIA GeForce Titan X Pascal 12GB GDDR5X (900-1G611-2500-000)

η ίδια δεν είναι με την Titan X Pascal από το επίσημο site της Nvidia (το αγγλικό μάλιστα) εδώ;

Έχει κάποια λογική ότι στο Amazon την έχει 1899 λίρες ενώ στο επίσημο store της Nvidia είναι 'μόλις' 1179 λίρες; Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Μου διαφεύγει κάτι; 

ΥΓ. Γνωρίζω πως κανένας από τους 2 δεν στέλνει άμεσα στην Ελλάδα, σκεφτόμουν τις μεταφορικές που κάνουν αυτή την δουλειά, τύπου forward2me.

Μπάμπη, μάθαμε τι κάνει εν τέλη το νέο feature-what ever thing " Oprimize for compute perfomance "

Εξηγεί τι κάνει στο CP, είναι Maxwell exclusive.

• Like 1

Έχω 970 αλλά σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε 1080 msi armor oc μια και παίζω πλέον μόνο στο oculus rift. 630€ Στο σπίτι μου από Amazon. Να την χτυπήσω;

Τζάμπα πράμα. Χτύπα την!

Έχω 970 αλλά σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε 1080 msi armor oc μια και παίζω πλέον μόνο στο oculus rift. 630€ Στο σπίτι μου από Amazon. Να την χτυπήσω;

Αφού έχεις VR, ναι, αξίζει γιατί η διαφορά με το Maxwell σε VR είναι τεράστια.

Με 6800 EUR τσάμπα πράμα: http://hothardware.com/reviews/nvidia-quadro-p6000-and-p5000-workstation-gpu-reviews?page=6

Μια χαρά κρατάει τα ινία της η FuryX στα 4k παρά τα 4 γίγα μνήμη στο Hitman και το μη πετσοκομμένο GP102 έχει σχεδόν 45% προβάδισμα έναντι μιας 1080.

Λες ο γυαλάκιας να ενδιαφέρεται για τις τσό**ες σας; :D Πέρα από τα αστεία καλά το κάνουν, αν μη τι άλλο προστατεύουν τα δικαιώματα των συνεργατών ISV τους. 

Πρόβλημα είναι όταν πουλήσεις μια GeForce όπου ο νέος κάτοχός της θα πρέπει να ξαναπληρώσει για το Experience; 

Λες ο γυαλάκιας να ενδιαφέρεται για τις τσό**ες σας; :D Πέρα από τα αστεία καλά το κάνουν, αν μη τι άλλο προστατεύουν τα δικαιώματα των συνεργατών ISV τους. 

Πρόβλημα είναι όταν πουλήσεις μια GeForce όπου ο νέος κάτοχός της θα πρέπει να ξαναπληρώσει για το Experience; 

Δεν το κατάλαβα, για κάνε explain τι προστατεύει ??

Tiς πολικές αρκούδες από εξαφάνιση.....όταν λέω "δικαιώματα" τι ακριβώς επεξήγηση να χρειάζεται; Πνευματικά προφανώς.

Για να απαντήσω την ίδια μου την ερώτηση:

https://arstechnica.com/gaming/2017/02/nvidia-game-codes-gfe-hardware/

The company has also confirmed that the redemption process permanently adds the game to the appropriate third-party service. For example, if users redeems a promotional game key through to Steam, that game will be useable on any other device, just like normal Steam games. Users can also opt to uninstall GFE, or install a different graphics card, once the promotional code has been redeemed and still retain full ownership of the game. A full set of instructions for redeeming codes is now available on Nvidia's website.

http://www.geforce.com/redeem-instructions

• Like 1

Τελικά είχα δεν είχα την πήρα την απόφαση και παρήγγειλα την MSI GeForce GTX 1070 Gaming X υλοποίηση από το γαλλικό Amazon. Τελική τιμή 482,90 ευρώ με μεταφορικά και ελληνικό ΦΠΑ. Άιντε να δούμε (γαλλικών και ελληνικών ταχυδρομείων επιτρεπόντων). :)

• Like 1

Να τονισουμε στο παραπανω οτι διαλεγεις ενα απο τα δυο παιχνιδια,δεν δινει και τα δυο παιχνιδια με καθε αγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...