Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 320bit δίαυλο με 10GB Vram ; Μόνο και μόνο για να λένε πως έχει ''λόγο ύπαρξης'' η Titan X ; Lmao. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Και το συζητουσα χτες με εναν φιλο μου που θα κανει αναβαθμιση σε ενα μηνα σε καρτα γραφικων και οθονη αν αξιζει να παρει τωρα την 1080 η να περιμενει την 1080 ti αλλα αυτος ειπε οτι επειδη θελει τα καλυτερα γραφικα θα παρει 4κ οθονη οποτε και εγω του προτεινα να περιμενει να βγει η 1080 ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 8Κ καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Και το συζητουσα χτες με εναν φιλο μου που θα κανει αναβαθμιση σε ενα μηνα σε καρτα γραφικων και οθονη αν αξιζει να παρει τωρα την 1080 η να περιμενει την 1080 ti αλλα αυτος ειπε οτι επειδη θελει τα καλυτερα γραφικα θα παρει 4κ οθονη οποτε και εγω του προτεινα να περιμενει να βγει η 1080 ti. Γιατι οχι την 970 ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Titan XX SLI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παντως εχω προσεξει (και κυριως σε φιλους μου που εκαναν προσφατα η θα κανουν αναβαθμιση) πως οι περισσοτεροι που κανουν αναβαθμιση τωρα παιρνουν απο 1070 και πανω παρα τις ακριβες τιμεςαντι για τις πιο φθηνες καρτες οπως η 1060 η 1050 επειδη θελουν τα καλυτερα γραφικα σε 1440p η 4κ. Κριση σου λεει μετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παντως εχω προσεξει (και κυριως σε φιλους μου που εκαναν προσφατα η θα κανουν αναβαθμιση) πως οι περισσοτεροι που κανουν αναβαθμιση τωρα παιρνουν απο 1070 και πανω παρα τις ακριβες τιμεςαντι για τις πιο φθηνες καρτες οπως η 1060 η 1050 επειδη θελουν τα καλυτερα γραφικα σε 1440p η 4κ. Κριση σου λεει μετα.. Ε ναι γιατι ως γνωστον η 1050 και η 1060 ειναι καρτες για 4κ gaming εκτως των αλλων..... Οχι αλλο καρβουνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisioan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Παντως εχω προσεξει (και κυριως σε φιλους μου που εκαναν προσφατα η θα κανουν αναβαθμιση) πως οι περισσοτεροι που κανουν αναβαθμιση τωρα παιρνουν απο 1070 και πανω παρα τις ακριβες τιμεςαντι για τις πιο φθηνες καρτες οπως η 1060 η 1050 επειδη θελουν τα καλυτερα γραφικα σε 1440p η 4κ. Κριση σου λεει μετα.. Προφανως οποιος παει για gaming σε τετοιες αναλυσεις,εχει και το αναλογο "μαρουλι" για τη στελεχωση του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 NVIDIA’s Quadro P6000 reported to be running HITMAN in 4K with more than 60fps, more powerful than Titan X Pascal Lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί lol; Επιτέλους οι Quadro δεν τρώνε σκόνη από midrange cards στο compute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Θα 'θελα να δω ποιος καμμένος θα σκάσει τόσα χιλιάρικα για μια Quadro για gaming 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Κάποιος που θέλει να δουλεύει και ταυτόχρονα να παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμα και στα φόρουμ πολύ σπάνια να δεις τέτοια άτομα ή που να έχουν πάρει Xeon για desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σε 16-17 ώρες έχει παρουσίαση η NV στην CES. Countdown: http://www.nvidia.co.uk/page/home.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Θα 'θελα να δω ποιος καμμένος θα σκάσει τόσα χιλιάρικα για μια Quadro για gaming Για ρίξε μια ματιά στα στατιστικά του Steam να δεις πόσες Quadro παραδόξως εμφανίζονται εκεί. Φυσικά και είναι μειοψηφία αλλά και οι επαγγελματίες για τους οποίους η Quadro είναι εργαλείο δουλειάς επιτρέπεται να έχουν ψυχούλα gamer 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα