Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και το συζητουσα χτες με εναν φιλο μου που θα κανει αναβαθμιση σε ενα μηνα σε καρτα γραφικων και οθονη αν αξιζει να παρει τωρα την 1080  η να περιμενει την 1080 ti αλλα αυτος ειπε οτι επειδη θελει τα καλυτερα γραφικα θα παρει 4κ οθονη οποτε και εγω του προτεινα να περιμενει να βγει η 1080 ti.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και το συζητουσα χτες με εναν φιλο μου που θα κανει αναβαθμιση σε ενα μηνα σε καρτα γραφικων και οθονη αν αξιζει να παρει τωρα την 1080  η να περιμενει την 1080 ti αλλα αυτος ειπε οτι επειδη θελει τα καλυτερα γραφικα θα παρει 4κ οθονη οποτε και εγω του προτεινα να περιμενει να βγει η 1080 ti.

Γιατι οχι την 970 ; 

• Like 3

Παντως εχω προσεξει (και κυριως σε φιλους μου που εκαναν προσφατα η  θα κανουν αναβαθμιση) πως οι περισσοτεροι που κανουν αναβαθμιση τωρα παιρνουν απο 1070 και πανω  παρα τις ακριβες τιμεςαντι για τις πιο φθηνες  καρτες οπως η 1060 η 1050 επειδη θελουν τα καλυτερα γραφικα σε 1440p  η 4κ. Κριση σου λεει μετα.. :-D

Παντως εχω προσεξει (και κυριως σε φιλους μου που εκαναν προσφατα η  θα κανουν αναβαθμιση) πως οι περισσοτεροι που κανουν αναβαθμιση τωρα παιρνουν απο 1070 και πανω  παρα τις ακριβες τιμεςαντι για τις πιο φθηνες  καρτες οπως η 1060 η 1050 επειδη θελουν τα καλυτερα γραφικα σε 1440p  η 4κ. Κριση σου λεει μετα.. :-D

Ε ναι γιατι ως γνωστον η 1050 και η 1060 ειναι καρτες για 4κ gaming εκτως των αλλων.....

Οχι αλλο καρβουνο   :cry:  :cry:

• Like 1

Προφανως οποιος παει για gaming σε τετοιες αναλυσεις,εχει και το αναλογο "μαρουλι" για τη στελεχωση του

• Like 2

Θα 'θελα να δω ποιος καμμένος θα σκάσει τόσα χιλιάρικα για μια Quadro για gaming :D

Για ρίξε μια ματιά στα στατιστικά του Steam να δεις πόσες Quadro παραδόξως εμφανίζονται εκεί. Φυσικά και είναι μειοψηφία αλλά και οι επαγγελματίες για τους οποίους η Quadro είναι εργαλείο δουλειάς επιτρέπεται να έχουν ψυχούλα gamer :P

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...