Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν πέφτει το performance, απλά δεν παίρνει βελτιώσεις μόλις ''γεράσει''.

Η 780ti ήταν πολύ δυνατότερη από 290Χ μέχρι την έλευση των 9χχ.

Εάν πιστεύεις ότι απλά δεν πήρε απόδοση από τους drivers και έφτασε να τρώει ξύλο από 280χ τι να πω...

Και άντε να το πω άλλη μία φορά με παλιούς οδηγούς ανεβαίνει ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανεβαίνει το performance με παλιότερους οδηγούς ; Υπάρχει κάποιο site να το επιβεβαιώνει αυτό που λες ; Εγώ πιστεύω ότι η 780Ti εξακολουθεί να είναι στα ίδια με την 970. Περιμένω αξιόπιστη πηγή που να επιβεβαιώνει κάτι άλλο.

Ωραία πάνε σε φίλο σου βάλε 343 drivers κάνε μετρήσεις, βάλε 350 drivers και κάνε το ίδιο.

Τι ποιο αξιόπιστο από τα μάτια σου;

• Like 1

Πουθενά δεν την βρίσκω: http://www.guru3d.com/files-categories/videocards-nvidia-geforce-vista-%7C-7.html

Οι 343.22 είναι για linux

edit κατεβάζω τους 343.11 για να δούμε

Ωραία πάνε σε φίλο σου βάλε 343 drivers κάνε μετρήσεις, βάλε 350 drivers και κάνε το ίδιο.

Τι ποιο αξιόπιστο από τα μάτια σου;

Δεν έχω φίλο με 780Ti αλλιώς θα το έκανα.

Οι 343.11 που κατέβασα δεν βλέπουν την κάρτα, μάλλον έχω κάνει λάθος και είναι για quadro.

Έβαλα κάτι πολύ παλαιότερους 350 αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.

Όποιος έχει link για τους 343 που λέει ο φίλος, με χαρά να δοκιμάσω, αν και έχω 780 και όχι 780ti.

Σε θεμα που αφορα τις νεες gpu,για ποιο λογο ειπαμε οτι μας ενδιαφερει συμπεριφορα σειρας 7-- ή και των αντιστοιχων κοκκινων?

• Like 3

Σε θεμα που αφορα τις νεες gpu,για ποιο λογο ειπαμε οτι μας ενδιαφερει συμπεριφορα σειρας 7-- ή και των αντιστοιχων κοκκινων?

Άσε το έχω ψάξει με κάθε δυνατό τρόπο, δεν υπάρχουν. 

Απλά προκλήθηκε μια συζήτηση αν η Nvidia σε κάθε νέα σειρά κόβει σε περφόρμανς τις προηγούμενες για να μεγαλώνει την διαφορά με τις νέες σειρές, μέσω drivers.

Άσε το έχω ψάξει με κάθε δυνατό τρόπο, δεν υπάρχουν. 

Απλά προκλήθηκε μια συζήτηση αν η Nvidia σε κάθε νέα σειρά κόβει σε περφόρμανς τις προηγούμενες για να μεγαλώνει την διαφορά με τις νέες σειρές, μέσω drivers.

Ναι και εχει 100ειπωθει αυτο και εν μερη υπαρχει ενα δικιο και προβληματισμος για αυτο αλλα δεν ειναι εδω το καταλληλο θεμα για να γραφτουν αυτα,τοσο απλα.

OK, τότε να παρακαλέσουμε τους moderators να μεταφέρουν την συζήτηση, αν γίνεται εξ ολοκλήρου στο Nvidia drivers για να συνεχίσουμε, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον.

Στα του θεματος τωρα οσον αφορα την 1080ti δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι ξενερωσαν αν δεν δινει παιχνιδι δωρεαν.Δινανε μηπως οι προηγουμενες καρτες ή ακομα και οι τωρινες οταν πρωτοκυκλοφορησαν για να δινουν και σε αυτη?Σε μελλοντικο bundle των 1070,1080 με παιχνιδι απλα θα δινουν μαζι και στην ti.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...