Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά ενεργοποιεί και η AMD τα GameWorks αλλά με μεγαλύτερο impact στο performance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Το HBAO+ είναι τεχνολογία της nVidia;; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να το ενεργοποιήσω στο Fallout 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά τι ρυθμίσεις συνήθως κάνετε στο control panel? Εγώ stock τα αφήνω εκτός από να επιλέξω single monitor perfomanrce και output color format YCbcR444 γιατι δεν μου δείχνει καθαρά τα μαύρα το RGB. ___________________________ Επίσης μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μου πει αν τα παρακάτω είναι artifacts του παιχνιδιού ή έχει κάποιο θέμα η κάρτα ; ( είναι στο αντίστοιχο θέμα τοu ΒF1 ) ->http://www.insomnia.gr/topic/608483-battlefield-1-pc/?p=55289816 Οι παραπάνω παράλληλες γραμμές δημιουργούνταιμε HBAO, με SSAO δεν ( όλα τα settings στο ultra, δοκίμασα και με high-med-low ). Συμβαίνει μόνο με 10Χ ζουμ με sniper. Επίσης εχω ενα θέμα όπου σε κάποιες πίστες υπο γωνία οι ακτίνες του ήλιου τρεμοπαίζουν ( ειδικά argone πίσω από τη γέφυρα ). Ακόμη στο Siege παρατήρησα ότι κάποια textures, αν σπάσει κάποιος τοίχος μπορεί κάποιο κομματάκι του (κομμάτι ξύλο αποκομμένο για παράδειγμα ή σε κάποιες γωνίες ξανά) σαν τρεμόπαιγμα. Η κάρτα ειναι 1070 SC evga stock. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση ενεργοποίηση κάτι ξερω γω στο control panel; Κάποιο φίλτρο κολλάει ; Η είναι νορμαλ και έχουν θέματα τα παιχνίδια αυτά; Σε bench - unigine heaven - 3d mark fire strike κανένα κόλλημα Drivers με τους τελευταίους 375.95-δοκίμασα και με τους 70, το ίδιο. Ευχαριστώ EDIT: Το έχει και άλλο άτομο https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/50v8r0/weird_graphics_bug_is_my_pc_dying/?st=ivznncyn&sh=d9b529de Αρα θέμα παιχνιδιού καθώς το τεσταρα και με άλλους 2 φίλους με 980ti / 980 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2016 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Το HBAO+ είναι τεχνολογία της nVidia;; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να το ενεργοποιήσω στο Fallout 4. Ναι και το ενεργοποιείς πάντα γιατί είναι το καλύτερο ΑΟ(Εκτός από το VXAO που είναι ανώτερο αλλά υπάρχει μόνο στο RoTR@DX11 για την ώρα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 EDIT: Το έχει και άλλο άτομο https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/50v8r0/weird_graphics_bug_is_my_pc_dying/?st=ivznncyn&sh=d9b529de Αρα θέμα παιχνιδιού καθώς το τεσταρα και με άλλους 2 φίλους με 980ti / 980 Το βλέπω και 'γω από την ΒΕΤΑ ακόμα αυτό, του παιχνιδιού είναι. Είναι γνωστό πως σε όλα τα Battlefield, όταν κάνεις zoom με το sniper βλέπεις CS textures. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά τι ρυθμίσεις συνήθως κάνετε στο control panel? Εγώ stock τα αφήνω εκτός από να επιλέξω single monitor perfomanrce και output color format YCbcR444 γιατι δεν μου δείχνει καθαρά τα μαύρα το RGB. ___________________________ Στην δικιά μου οθόνη ( Dell U2414H) αποδίδει καλύτερα στο RGB με ''δυναμικό εύρος εξόδου'' πλήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Το RGB full δείχνει πιο πολλές διαβαθμίσεις(0-255), το limited(16-235)ήταν μόνο για κάτι παλιές plasma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά τι ρυθμίσεις συνήθως κάνετε στο control panel? Εγώ stock τα αφήνω εκτός από να επιλέξω single monitor perfomanrce και output color format YCbcR444 γιατι δεν μου δείχνει καθαρά τα μαύρα το RGB. Το Control Panel αν δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος δεν πειράζεις τις ρυθμίσεις. Το σωστό χρώμα εξόδου είναι RGB (Full και όχι Limited). By default η nvidia το έχει στο Limited (για HDMI συνδέσεις) οπότε τα χρώματα που βλέπεις δεν είναι σωστά. Το YCbcR444 μοιάζει πιο σωστό από το Limited RGB, αλλά δεν είναι ούτε αυτό. Προτίμησε λοιπόν το Full RGB. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αυτό εδώ εννοείς; https://gyazo.com/29a3d067b9d881556afd968a88b03ece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Όχι, είναι στο Change resolution... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Update: Netflix 4K streaming on a Windows 10 PC Tested with GPUs Μόνο με Intel Kaby Lake θα μπορείς να δεις 4Κ Netflix και μόνο με τον Edge browser. Αυτό μέχρι να βγουν οδηγοί από AMD/NVIDIA που θα υποστηρίζουν το PlayReady 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Η διαφορα ειναι οτι η nvidia ειναι ελευθερη να βαλει σωστο support του async.η amd δεν μπορει να κανει κατι με το gameworks Gameworks = middleware software suite developed by NVIDIA ενώ το asynchronous compute είναι δυνατότητα ΑΡΙ. ΄Οχι μόνο δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο για να μπουν κάτω από τον ίδιο γνώμονα σε οποιαδήποτε σύγκριση, αλλά από την στιγμή που ένας IHV θυσιάζει πόρους για την δημιουργία Χ επιπλέον λογισμικού (όπως το Gameworks) σιγά μην είναι τόσο ηλίθιοι να το χαρίσουν και στους άλλους. Υπήρχε περίπτωση στο παρελθόν που είχε καλέσει η πράσινη την AMD να βάλουν από κοινού πόρους για παρελθοντική δυνατότητα Χ. ΄Οταν η AMD απάντησε ότι δεν θέλει να διαθέσει πόρους για αυτό, αλλά ευχαρίστως να συμμετείχε δωρεάν στο πρόγραμμα. Η απάντηση της NV τότε ήταν ένα απλό f*** off, απλά δεν άφησαν ποτέ το marketing της AMD να το δημοσιοποιήσει. Και εγώ αγαπητέ σε τέτοιο θράσος ακριβώς έτσι θα απαντούσα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Σοβαρά έχει παιχτεί τέτοιο παρασκήνιο ; Ε τότε φταίει η AMD και καλά να πάθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Παρελθοντική δυνατότητα Χ. Μη το δένεις ότι ήταν το Works. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ήταν δεν ήταν το GameWorks, η AMD δεν είναι όσο ''Άγια'' νομίζουν μερικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα