Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ναι αυτό με τις μνήμες σαφώς και δε μπορούμε να γνωρίζουμε. Οπως έγραψα και πριν οι micron δεν είναι όσο σταθερές ( ακόμα και στοκ ) είναι οι samsung, δε ξέρω τι οθόνη έχει ο psycho, αν εχει >1080p . Και για να βγάζει και η nvidia vbios σε συνεργασία με τους κατασκευαστές κάτι παίζει. Τέλος πάντων. Δεν έχει να κάνει με θέμα benchmarks, εξάλλου ούτε εγω τρέχω bench ούτε κλοκάρω, απλά προς ενημέρωση γράφω ότι έχω διαβάσει από διπλανά forum. Αυτο με τις μνημες το διαβαζα και πιο παλια Hynic,Elpida,Samsung καλη ωρα και το μονο που πετυχαινε ηταν να αγχωσει/ξενερωσει τον κοσμο αν δεν ειχε τις και καλα καλυτερες μνημες,ενω δεν χρειαζεται. i've got a late june purchased 1070 g1 with samsung memory and i can't get a memory offset larger than 140 so ymmv even with this supposedly better oc-ing ram. additionally, some games may be stable at a certain clock while other games result in driver crashes. wolfenstein new order seems very forgiving, but crysis 3 and dying light are not.
7nisiotis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αυτο με τις μνημες το διαβαζα και πιο παλια Hynic,Elpida,Samsung καλη ωρα και το μονο που πετυχαινε ηταν να αγχωσει/ξενερωσει τον κοσμο αν δεν ειχε τις και καλα καλυτερες μνημες,ενω δεν χρειαζεται. i've got a late june purchased 1070 g1 with samsung memory and i can't get a memory offset larger than 140 so ymmv even with this supposedly better oc-ing ram. additionally, some games may be stable at a certain clock while other games result in driver crashes. wolfenstein new order seems very forgiving, but crysis 3 and dying light are not. Δε μπορώ να βρω αυτό με τις αστάθειες, νομίζω είναι το παρακάτω. That is not entirely correct based on many data points we have seen reported, the customer experience is the final answer to determine if a product is problematic or not, during the first two months after release, when all GTX 1070s were using Samsung, you don't see a single report or complaint about memory, artifacting, quality or stability issues, after the switch to Micron you can't find a single computer forum without at least one complaint about memory, stability or quality issues, that must mean something. It could very much be an incomplete BIOS implementation for the Micron memory controller that is responsible for most issues, but OC aside, from my experience and the two Micron samples i tested, they feel laggy in 2K & 4K than their Samsung counterparts even at stock setting, i did not measure frame time latency, but there seems to be something off about the latency or timings of these ICs, also with my current Micron sample, i was getting occasional artifacts in rotTR with driver 372.70 , after updating to 372.90 the artifacts disappeared at stock settings. It was never the case with the two Samsung samples that i tried for about a month that i ever got any kind of issue whatsoever either on stock settings or when OCed to +600 or more, that also must mean something. Micron GDDR5 running at 8 Gb/s is not out right defective, but it is sensitive and unstable, which lowers the overall product perceived quality and reliability, maybe this is the best way to explain the problem universally, and i keep wondering why they made the switch? NVIDIA did not give us an answer to that yet, and it looks like they don't want to give that information out no matter what. http://www.overclock.net/t/1601546/official-nvidia-gtx-1070-owners-club/4070#post_25555310
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το θεμα ειναι οτι καθεσαι και το ψειριζεις και βλεπω να εισαι αγχωμενος οταν παρεις την καρτα(αν την παρεις)με το παραπανω.Απο οτι διαβαζω περισσοτερο οι πιο καινουργιες καρτες γραφικων ειναι με micron μνημες σε σχεση με αυτες του καλοκαιριου.
BabisTs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπήρχε περίπτωση να μπω ξανά στην διαδικασία έτσι και αλλιώς. Εννοείται....1 μήνα αναμονής πληρωμένα από τσέπη σου και ξανά τα ίδια..... no way! Θα δείς που όσο θα είσαι in game αρκετή ώρα όλο και θα στρώνει το coil whine.... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς στην 1000 σειρά οι περισσότερες υλοποιήσεις έχουν coil whine. Καθαρά luck of draw αν σου κάτσει κάποια με το λιγότερο ή καθόλου. Psycho με τι μνήμες ήρθε micron ή samsung ( παίζει ρόλο στο oc στις μνήμες για όσους ενδιαφέρονται - αν και θα βγει σύντομα vbios fix )? Η προηγούμενη είχε Samsung, αυτή τώρα έχει Micron(Όπως οι περισσότερες φρέσκες παρτίδες). Δε νομίζω να μπω στα αίματα για OC, αφού παίρνεις ένα 10% το πολύ. Εννοείται....1 μήνα αναμονής πληρωμένα από τσέπη σου και ξανά τα ίδια..... no way! Θα δείς που όσο θα είσαι in game αρκετή ώρα όλο και θα στρώνει το coil whine.... Καλά 1 μήνα τώρα δεν θα έκανε, φαντάζομαι τελείωσαν με την αναθεματισμένη μετακόμιση.
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Η προηγούμενη είχε Samsung, αυτή τώρα έχει Micron(Όπως οι περισσότερες φρέσκες παρτίδες). Πλακα πλακα ετσι σιγουρευτηκες οτι οντως σου δωσανε αλλη καρτα και δεν σου στειλανε πισω την ιδια με την προηγουμενη που εστειλες Και μενα παντως Micron εχει αν και με ενημερωσανε και στο Msystems οτι προκειται για νεα παρτιδα και ισως γιαυτο και η πτωση τιμων(ειχε η g1 545 οταν την κοιταζα πιο παλια και τωρα πηγε 515 τις τελευταιες εβδομαδες. Βεβαια αν οντως ασχολιομουν με αυτα για φαντασου πως θα ενιωθα αν ειχα αγορασει την αρκετα ακριβοτερη(75ευρω ακριβοτερη οταν την πηρα)Msi και ηταν και αυτη με micron τι ξενερα θα ειχα
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Σφραγισμένη κάρτα έστειλαν ρε.. Δεν το εγραψες καπου ομως.Βεβαια και παλι ποιος μας εγγυαται οτι η καρτα που πηρες δεν ειναι απο αλλο rma 1
Physiciant Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φυτίλια βάζεις εσύ τώρα ε; Fulgore ο Φυτιλάς Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από Physiciant
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ήρθε η αντικατάσταση, δυστυχώς έχει κι' αυτή coil whine.. Ωραία, να το ξέρουμε ότι η EVGA δεν είναι αξιόπιστη. Δε διαφωνω.... Επειδη ομως εχει αρχισει να γινεται πολυ συνηθισμενο και ειναι λογος RMA νομιζω οτι κατι πρεπει να γινει. Καπου θυμαμαι νομιζω σε galax 9series gpu οτι ειχαν βγαλει εκδοση zero coil whine, αλλα δεν μπορω να τη βρω.. Υπο αυτη τη λογικη πιστευω οτι κατι μπορουν να κανουν....με το αζημιωτο βεβαια... Εννοείται ότι μπορούν και μάλιστα με το αζημίωτο. Όταν δίνεις για μια κάρτα γραφικών χρήματα οφείλει να δουλεύει σωστά, πόσο μάλλον όταν αγοράζεις προϊόν εκ των υποτίθεται κορυφαίων κατασκευαστών όπως η EVGA. Δεν το εγραψες καπου ομως.Βεβαια και παλι ποιος μας εγγυαται οτι η καρτα που πηρες δεν ειναι απο αλλο rma Δεν μπορείς να ξέρεις πως λειτουργεί η εταιρία, τι ανακυκλώσιμα υλικά χρησιμοποιεί, κλπ. Έχω νευριάσει πάρα πολύ και δεν θέλω να το μεταφέρω και στον Psycho_Warhead, αλλά αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.
cpttony Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Όλες οι 1060 φοράνε Micron? Ποια η διαφορά αν έχει Samsung ή Micron? Χαζή ερώτηση μεν, αλλά το έχω απορία δε.
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Όλες οι 1060 φοράνε Micron? Ποια η διαφορά αν έχει Samsung ή Micron? Χαζή ερώτηση μεν, αλλά το έχω απορία δε. Στις 1070 τουλαχιστον υποτιθεται οτι οι Samsung μνημες ανεβαινουν λιγο παραπανω.
7nisiotis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εχει κάποιες αστάθειες ο controller στις micron μνήμες σε σχέση με το ρεύμα που δίνει. Σε κάποιους εμφανίζεται σε stock καταστάσεις αλλά στους περισσότερους με oc. Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι από τη στιγμή που ανακοίνωσε vbios fix η nvidia Περισσότερα εδώ https://forums.geforce.com/default/topic/963768/geforce-drivers/gtx-1070-memory-vrm-driver-or-bios-bug-in-micron-memory-1070-cards-/16/ Επίσης το coil whine δεν είναι αποκλειστικά στην EVGA, κάθε υλοποίηση ανεξαρτήτου εταιρείας ενδέχεται να έχει το "πρόβλημα". Απλά η ΕVGA πουλάει περισσότερα τεμάχια, ή μάλλον είναι στις τοπ 3 εταιρείες που πουλάν gpu οπότε και περισσότερες "φωνές" για coil whine. 1
Habman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Και μενα παντως Micron εχει αν και με ενημερωσανε και στο Msystems οτι προκειται για νεα παρτιδα και ισως γιαυτο και η πτωση τιμων(ειχε η g1 545 οταν την κοιταζα πιο παλια και τωρα πηγε 515 τις τελευταιες εβδομαδες. Fulgore σίγουρα έχει Micron μνήμες η 1070 σου? Διότι και εγώ αγόρασα την ίδια vga μετά από εσένα από το ίδιο μαγαζί και στο gpu-z μου βγάζει Samsung μνήμες Ξέρω γω, να έχουν 2 παρτίδες 1070 G1 στην MSystems? Δύσκολο μου φαίνεται. Πάντως το Ο.C στις μνήμες είναι πολύ ικανοποιητικό σχεδόν εξαρχής το έχω στο +500 (9Ghz) και πρέπει να σηκώνει μέχρι +650 από ότι είδα πρόχειρα. Από την άλλη ο πυρήνας όπως σε όλους τους Pascal κάνει αστείο O.C λόγω του Boost 3.0 δυστυχώς στο +110 το έχω προς το παρών χωρίς curve o.c και voltage.
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Επίσης το coil whine δεν είναι αποκλειστικά στην EVGA, κάθε υλοποίηση ανεξαρτήτου εταιρείας ενδέχεται να έχει το "πρόβλημα". Απλά η ΕVGA πουλάει περισσότερα τεμάχια, ή μάλλον είναι στις τοπ 3 εταιρείες που πουλάν gpu οπότε και περισσότερες "φωνές" για coil whine. Ναι, το πιστεύω. Όταν όμως είσαι στις Top 3 εταιρίες και πουλάς λίγο πολύ μούρη και Premium, οφείλεις να μην κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα