Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

βγαλτε τους ανεμιστηρες απο το auto μαγκες...καλυτερα να υπαρχει ενας μικρος θορυβος και να ειστε σιγουροι οτι η καρτα ψυχεται συνεχως

Γιατι να ψυχεται οταν ειναι σε idle και τρεχει στα 150mhz?

Για να εχει 40 βαθμους τοτε,σημαινει οτι η θερμοτητα ειναι μηδαμινη.

Δεν υπαρχει λογος να τρεχεις τους ανεμιστηρες συνεχεια.

Εκτος και εαν ξερουμε καλυτερα απο τις εταιρειες.

Η δικια μου αυτη τη στιγμη τρεχει στος 34 και γενικα πανω απο 40 ακομα και με τις ζεστες δυσκολα.

Ακομα και εαν παιξεις ,με το που σταματησεις,μετα απο μιση ωρα παλι εκει ειναι.

Μου δειχνει και tdp κιολας και ειναι στο 6% το οποιο ειναι 15watt,δηλαδη τιποτα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά πάντος δεν νιώθω άνετα η κάρτα να είναι στους 45 βαθμούς με οφφ φανάκια.Τα φανάκια χάλασαν τα αλλάζεις εύκολα.Τα προβλήματα απο θερμοκρασίες όμως δεν φτιάχνουν εύκολα.Για την ακρίβεια αν παρουσιαστεί πρόβλημα πάει η κάρτα.

Εγώ την έχω σε ένα 30% συνέχεια και ούτε θόρυβος ούτε τίποτα.Δεν μου κάνει η καρδιά να την αφήνω στους 45 του στόκ.

Η τεχνολογία είναι σχετικά νέα και δεν ξέρουμε ακόμα τις επιπτώσεις που θα έχει μακροχρόνια στις κάρτες γραφικών.Ναι μπορούμε να έχουμε μια εικόνα απο άλλα προιόντα αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως έχουμε κάρτες μέχρι και 10 χρονών που τα φανάκια φουλεύουν ακόμα.....οπότε why not...

• Like 1

Το λετε λες και τα 45 ειναι καμια τρομερη θερμοκρασια.

Οι παλιες καρτες πως αντεχαν στα 50-60 idle για πλακα και δε πεθαιναν ποτε?

Υπερβολικους σας βρισκω,αλλα οκ ο καθενας οπως νιωθει πιο καλα.

• Like 5

Συμφωνώ και εγώ ότι η gpu δεν παθένει κάτι χωρίς fans σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, εμένα σε desktop-2D mode είναι στους 35 βαθμούς με το φανάκι σε off. Την έχω σε custom fan λειτουργία (msi afterburner) και τα φανακια τα έχω να ενεργοποιούνται από τους 50 βαθμούς και μετά.

Η ψύχτρα από μόνη της(χωρίς fans) αρκεί για την επαγωγή θερμοκρασίας σε idle και ειδικά αν το κουτί έχει καλό εξαερισμό. Οι περισσότεροι κατασκευαστές νομίζω το έχουν πλεον το fan off mode.

Όταν δίνεις 300-330 ευρώ για κάρτα το βρίσκω λογικό να θες να είσαι λίγο ψείρας. Πάντως μια 9600gt 8ετίας σε άλλο μου σύστημα μια χαρά ζει και βασιλεύει με 60 βαθμούς σε idle..

Το προβλημα στις καρτες γραφικων και σε ολα τα ηλεκτρονικα με τη θερμοκρασια ειναι οι αποτομες αλλαγες. Αυτες δημιουργουν προβλημα. Επισης η πολυ υψηλη θερμοκρασια συνεχομενα δημιουργει προβλημα στο chip και τους πυκνωτες αλλα μιλαμε υψηλη εννοω 90 βαθμους. Πολλες συγχρονες καρτες ανοιγουν τους ανεμιστηρες μετα τους 65 βαθμους γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα να δουλευει στους 65 για ωρες/μερες. Ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν επαγγελματικα συστηματα που σε heavy load δουλευουν για ημερες/βδομαδες/μηνες συνεχομενα σε θερμορκασιες 60-70 βαθμους και αντεχουν χρονια.

Στην τελικη δε νομιζω να εδιναν και 3 χρονια εγγυηση αν δεν ηταν σιγουροι οτι θα αντεξει η καρτα με τετοια λειτουργια σε idle

• Like 1

Ενδιαφέρομαι να πάρω μια GTX 1060 μια που δεν παίζω πάνω από 1080p/60Hz, ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη υλοποίηση μέχρι στιγμής από άποψης θερμοκρασιών/θορύβου;

Ενδιαφέρομαι να πάρω μια GTX 1060 μια που δεν παίζω πάνω από 1080p/60Hz, ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη υλοποίηση μέχρι στιγμής από άποψης θερμοκρασιών/θορύβου;

Αν και λίγο τσιμπημένη σε θόρυβο, η καλύτερη υλοποίηση προσωπικά είναι η Strix.

• Like 1

Καλύτερα τα πάνε οι κόκκινες σε σχέση με τις πράσινες στο mafia...

http://www.guru3d.com/articles_pages/mafia_iii_vga_graphics_performance_benchmark_review,6.html

Αν ειχες ομως μπει στο θεμα του παιχνιδιου θα γνωριζες οτι μιλαμε ισως για το δευτερο χειροτερο παιχνιδι της χρονιας απο πλευρας αποδοσης. Day one βγηκε με κλειδωμενα 30fps και εχτες εβγαλε patch για παραπανω.

Επισης ακομα και τα παραπανω αποτελεσματα το δηλωνουν αυτο.

• Like 1

Μ' αρέσει το ''καλύτερα''..Το ίδιο σκατά τα πάνε και οι δύο.

Το λετε λες και τα 45 ειναι καμια τρομερη θερμοκρασια.

Οι παλιες καρτες πως αντεχαν στα 50-60 idle για πλακα και δε πεθαιναν ποτε?

Υπερβολικους σας βρισκω,αλλα οκ ο καθενας οπως νιωθει πιο καλα.

Δεν παθαίνουν τίποτα οι κάρτες, ακόμα θυμάμαι την GTX295 να βαράει 100άρες σε gaming και την 480 92-93 βαθμούς και να παίζουν απροβλημάτιστα εννοείται. Και ήρθε η NV με το πανηλήθιο Boost 3.0 που ρίχνει τα ρολόγια από τους 60 βαθμούς και πάνω.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...