Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή αν βγει μια 2070 με 10-15% παραπάνω επιδόσεις από την 1070, θεωρείται αντικαταστάτης ; Ο αντικαταστάτης του GP104 θα είναι το GV104 το 2018 με πραγματικό boost.

Ένα ακόμα benchmark από το pclab.pl που φημίζεται ότι bench-άρει στα πιο απαιτητικά σημεία των παιχνιδιών. Χρησιμοποιεί τους τελευταίους οδηγούς για AMD/NVIDIA.

http://pclab.pl/art71543.html

10FPS κάτω από την 1060/6GB η 480/8GB. 

gow4_1440p_ultra.png

Και σε 4Κ πως αρχίζει ο κατήφορος των 4GB(Fury Χ).

gow4_4k_ultra.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν ισχύσουν τα ανεβασμένα κλόκια (σε σχέση με την τωρινή line gpu) που δίνει το videocardz.com μάλλον θα είναι εφικτό.

Γιατί  πάντα τόσο δεν ήταν % perfomance ??? .... πόνος γιατί μέχρι τώρα η κάθε line gpu κρατούσε δύο χρόνια μέχρι τον αντικαταστάτη τους....

Στα node shrinks πάντα ήταν παραπάνω. Δεν αξίζει κανείς με Pascal να αναβαθμίσει μέχρι τα 7nm, εκτός και αν θελήσει να τα σκάσει για GP100/ GP102 πχ.

Δηλαδή αν βγει μια 2070 με 10-15% παραπάνω επιδόσεις από την 1070, θεωρείται αντικαταστάτης ; Ο αντικαταστάτης του GP104 θα είναι το GV104 το 2018 με πραγματικό boost.

Επειδή μπαίνουν στην μέση και άλλοι παράγοντες ένα 10-15% πάνω από 1070 η gtx 2070(το αυτό και για την 1080) και με ένα καλό overclockability (τουλάχιστον καλύτερο από τις τωρινές) και με μικρότερη τιμή άνετα θεωρείται αντικαταστάτης.Αλλά όλα είναι υποθέσεις ενός site .....περιμένουμε να δούμε τι θα ισχύσει και αν και σε ποιο βαθμό.

Δεν αξίζει κανείς με Pascal να αναβαθμίσει μέχρι τα 7nm, εκτός και αν θελήσει να τα σκάσει για GP100/ GP102 πχ.

Εννοείται...αλλά το μικρόβιο της αναβάθμισης παραμένει μικρόβιο....

Είναι refresh, όχι αντικαταστάτης. Ο αντικαταστάτης θα σου δώσει 60-80% performance boost, όχι 10-15% και μην περιμένεις παραπάνω γιατί και η 770 ήταν ένα 11% πάνω από την 680.

Ένα ακόμα benchmark από το pclab.pl που φημίζεται ότι bench-άρει στα πιο απαιτητικά σημεία των παιχνιδιών. Χρησιμοποιεί τους τελευταίους οδηγούς για AMD/NVIDIA.

http://pclab.pl/art71543.html

10FPS κάτω από την 1060/6GB η 480/8GB. 

Και σε 4Κ πως αρχίζει ο κατήφορος των 4GB(Fury Χ).

Δεν βλέπω κανένα κατήφορο όσο αφορά τα fps που να σχετίζεται με τα 4GB αν αυτό εννοείς. Όλες οι κάρτες παίρνουν το κατηφορο αναλογικά λόγο της υψηλότερης ανάλυσης είτε έχουν 4 είτε 8 gb μνήμης. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ από τα γραφήματα

πόνος γιατί μέχρι τώρα η κάθε line gpu κρατούσε δύο χρόνια μέχρι τον αντικαταστάτη τους....

Απο ποτε?

gtx 680 βγηκε το 2012,gtx 780 το 2013 και 980 το 2014.Μονο οπως αναφερθηκε για μεγαλες διαφορες πχ απο maxwell σε pascal και μετα σε volta θα ισχυει το παραπανω που λες.

Επειδή μπαίνουν στην μέση και άλλοι παράγοντες ένα 10-15% πάνω από 1070 η gtx 2070(το αυτό και για την 1080) και με ένα καλό overclockability (τουλάχιστον καλύτερο από τις τωρινές) και με μικρότερη τιμή άνετα θεωρείται αντικαταστάτης

Εμ οχι?

Είναι refresh, όχι αντικαταστάτης. Ο αντικαταστάτης θα σου δώσει 60-80% performance boost, όχι 10-15% και μην περιμένεις παραπάνω γιατί και η 770 ήταν ένα 11% πάνω από την 680.

Μην ξεχνάς τις διαφορές αρχιτεκτονικής που έχει το kepler  με τον  πασχάλη....όσον αφορά την 1070 - 2070 μεγαλύτερες διαφορές στις συχνότητες λειτουργίας τους /περισσότερους cuda cores  και gddr5x και βάλε για μένα και ένα καλύτερο overclockability λόγω ωρίμανσης των yields...Anyway θα δείξει ο καιρός!

Εμ οχι?

Κρατάς την άποψή σου και εγώ την δική μου.

εσύ και πάλι για να δεις αξιόλογη διαφορά θα πρέπει να πας σε GP102.

Εννοείται......Αλλά εγώ έχω πατήσει skip στην όλη σειρά 1000 series (+titan x pascal αν και δεν κοιτάω ποτέ τατιάνες 1000+ ευρώ :X ) ....Θα δούμε το 2017 τι έχει να δώσει (η κόκκινη και η πράσινη ίσως? ) αλλιώς πάω για volta το 2018.Ένα full chip (gp102) 2080ti  ή ένα πάρα πολύ καλό vega μέσα στο 2017 θα το κοίταγα, ειδάλλως volta όπως είπα.

Είναι ήδη Αθήνα η κάρτα, Δευτέρα θα την έχω(Σήμερα κλείνω ένα μήνα ακριβώς χωρίς την κάρτα, ανάθεμα με την μετακόμισή τους).

Είναι ήδη Αθήνα η κάρτα, Δευτέρα θα την έχω(Σήμερα κλείνω ένα μήνα ακριβώς χωρίς την κάρτα, ανάθεμα με την μετακόμισή τους).

Ελπίζω να ξέμπλεξεις με το coil whine και να ηρεμήσεις μία και καλή!

εαν βγουν refresh pascal σε πιο φτηνες τιμες κουμπωνω μια δευτερη 1070gtx(υποθετικα μιλωντας,μεταχειρισμενη γυρω στα 250 ευρω) και εχω επιδοσεις titan pascal v2...

μην αρχισετε να λετε παλι τα αρνητικα του sli γιατι πλεον για να στρωσει ενα κο(νσο)λοπαιχνιδο θελει τουλαχιστον 3 μηνες οποτε μεχρι τοτε θα εχουν στρωσει και oi drivers για sli)

Χτυπησα για το σαλόνι ενα 4K SAMSUNG 6400 series με HDR, χαμηλα input lags σε 4.4.4 + 4Κ + HDR και ειδα οτι το 980Τι στα 1450/8000mhz βασταει καλα στα περισσοτερα games.

Αλλα μετα από λιγο επιστροφή παλι στο 27αρι, IPS, 1440p στα 144hz. :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...