Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως θα είναι λίγο τέρμα λαμογίστικο το κολπάκι της nvidia να πάει να βγάλει pascal refresh μέσα του 17, δηλαδή ούτε ένας χρόνος δεν έχει συμπληρωθεί από οταν βγήκαν οι κάρτες και όπως φαίνεται καλοκαίρι 17 θα έχουμε refresh. Εμένα μου φαίνεται φάση nvidia " σας γράφω στα $%^ μου όσους χρυσοπληρώσατε τις 1080/1070/1060 " . Και μόλις έριξα order για μια 1060 1070 σήμερα το πρωί :X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α) Εάν δεν αγοράσεις κάρτα ως τότε, δεν θα έχεις παίξει ένα σωρό παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν από 'δω και πέρα.

Β) Δεν θα αξίζει η μετάβαση σε Pascal refresh για όσους έχουν ήδη 1060/1070/1080

• Like 2

Πάντως θα είναι λίγο τέρμα λαμογίστικο το κολπάκι της nvidia να πάει να βγάλει pascal refresh μέσα του 17, δηλαδή ούτε ένας χρόνος δεν έχει συμπληρωθεί από οταν βγήκαν οι κάρτες και όπως φαίνεται καλοκαίρι 17 θα έχουμε refresh. Εμένα μου φαίνεται φάση nvidia " σας γράφω στα $%^ μου όσους χρυσοπληρώσατε τις 1080/1070/1060 " . Και μόλις έριξα order για μια 1060 σήμερα το πρωί :X

Το οτι υπαρχει απαξιωση στις καρτες γραφικων μεγαλυτερη απο τους επεξεργαστες πχ ειναι γνωστο εδω και χρονια.

Γιατι ακομα και στην κοκκινη πλευρα

,οσοι ετρεξαν να τα σκασουν για R9 390 και κυριως 390x βλεπουν την τιμη/επιδοσεις και καταναλωση της 480 και κλαινε με μαυρο δακρυ.

Γιαυτο και το γραφουμε συνεχεια και στα αλλα θεματα οτι η επιλογη της αναλυσης που θα επιλεξει να παιξει καποιος παιζει τεραστιο παραγοντα στην επιλογη καρτας γραφικων. Η προηγουμενη γνωστη 970 για 1080p πχ για καποιον που δεν εχει κολλημα να τα παιζει ολα στα full βγαζει ανετα αλλο 1 χρονο οσον αφορα τα παιχνιδια που θα βγουν.Αρα 3χρονια για 1080p high settings δεν το λες και ασχημα για 350-400ευρω. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για την gtx 1070.

Οσο για την 1060 που αναφερεις(φανταζομαι την 6gb εκδοση)σε τιμη τιμη την βρηκες ?

• Like 1

Το οτι υπαρχει απαξιωση στις καρτες γραφικων μεγαλυτερη απο τους επεξεργαστες πχ ειναι γνωστο εδω και χρονια.

Γιατι ακομα και στην κοκκινη πλευρα

,οσοι ετρεξαν να τα σκασουν για R9 390 και κυριως 390x βλεπουν την τιμη/επιδοσεις και καταναλωση της 480 και κλαινε με μαυρο δακρυ.

Γιαυτο και το γραφουμε συνεχεια και στα αλλα θεματα οτι η επιλογη της αναλυσης που θα επιλεξει να παιξει καποιος παιζει τεραστιο παραγοντα στην επιλογη καρτας γραφικων. Η προηγουμενη γνωστη 970 για 1080p πχ για καποιον που δεν εχει κολλημα να τα παιζει ολα στα full βγαζει ανετα αλλο 1 χρονο οσον αφορα τα παιχνιδια που θα βγουν.Αρα 3χρονια για 1080p high settings δεν το λες και ασχημα για 350-400ευρω. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για την gtx 1070.

Οσο για την 1060 που αναφερεις(φανταζομαι την 6gb εκδοση)σε τιμη τιμη την βρηκες ?

Sorry την 1070 ήθελα να γράψω. Λόγω κεκτημένης ταχύτητας γράφοντας το 1080/1070/1060 έκανα λάθος στον αριθμο. Από Caseking.de -469€ τελική- με μεταφορικά 19 ευρώ σύνολο την evga sc. Μένω σε νησί οπότε και από Ελλάδα να αγόραζα η τιμή θα πήγαινε κοντά στα ~ 490 ευρώ

Η προηγούμενη μου κάρτα ήταν η 770 2GB ( 370 ευρώ καλοκαίρι 2013 από Ελληνικό κατάστημα τότε ) και λόγω vram τα περισσότερα games μετά το τέλος του 14 τα έπαιζα medium. Δεν είχα σκοπό αυτή τη φορά να πάω σε τόσο ακριβή κάρτα απλά είπα μία φορά να κάνω την υπέρβαση. Σε 1080p παίζω.

Δεν ειναι η καλυτερη δυνατη αγορα παντως δεδομενου της συγκεκριμενης υλοποιησης,αγορας απο εξωτερικο και φυσικα των προβληματων της Evga οσον αφορα το coil whine ως τωρα,αλλα δεν αλλαζουν και πολυ οι τιμες εδω και μερες απο Ελλαδα οπως περιμενε ο κοσμος.

Δεν βλεπω ομως πουθενα στο site να δινουν δωρο τον κωδικο του παιχνιδιου.

Δεν ειναι η καλυτερη δυνατη αγορα παντως δεδομενου της συγκεκριμενης υλοποιησης,αγορας απο εξωτερικο και φυσικα των προβληματων της Evga οσον αφορα το coil whine ως τωρα,αλλα δεν αλλαζουν και πολυ οι τιμες εδω και μερες απο Ελλαδα οπως περιμενε ο κοσμος.

Δεν βλεπω ομως πουθενα στο site να δινουν δωρο τον κωδικο του παιχνιδιου.

Ναι αυτό με τον κωδικό δε το παρατήρησα να το λέει κάπου, τους έστειλα mail και περιμένω απάντηση τους. Την πήρα λόγω του ότι η sc είναι ουσιαστικά μια founders edition, ελπίζω να την πετύχω με samsung μνήμες και όχι micron. Το coil whine δυστυχώς είναι ένα μελανό σημείο, ήμουν ανάμεσα στην SC, στην FTW, στην MSI και στην G1 Gaming. Η FTW δεν με απασχολεί καθώς δεν πρόκειται να ασχοληθώ με πολύ oc, άκουσα για περιστατικά coil whine ( πχ psycho από εδώ ), η msi φοράει micron μνήμες κι επίσης είναι ακριβή, αλλά με πολύ λίγα coil whine θέματα, απειροελάχιστα θα έλεγα και η g1 λόγω του ότι έχει γίνει ντόρος περι coil whine και έντονου θορύβου από τα fans, βέβαια δεν ξέρω αν στα τελευταία revision διορθώθηκε το θέμα.

Πάντως και η προηγούμενη μου 770 gigabyte coil whine είχε οπότε αμα είμαι άτυχος και 2η φορά.....

**Επίσης αν η τιμή ήταν ίδια, μαζί φυσικά και με τα μεταφορικά, σε κάποιο ελληνικό κατάστημα με φυσική παρουσία σαφώς και θα αγόραζα από εδώ αλλά....

Μια μικρή εν τάχη ενημέρωση περί micron μνήμες στις 1070. Μάλλον και η SC που περιμένω micron θα έχει.

Το bios που φοράνε τώρα έχει κάποιο bug το οποίο έχει σχέση με το ρεύμα που τραβάει η μνήμη στη κάρτα προκαλώντας αστάθειες. Βέβαια δεν συμβαίνει σε όλους, κάποιοι αναφέρουν σε στοκ και άλλοι σε overclocking συνθήκες. Θα ανεβάσουν λίγο το ρεύμα για να μην υπάρχουν προβλήματα αστάθειας και artifacts, καθώς έχουν παρατηρηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.

https://forums.geforce.com/default/topic/963768/geforce-drivers/gtx-1070-memory-vrm-driver-or-bios-bug-in-micron-memory-1070-cards-/post/4986835/#4986835

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...