Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω χαιρομαι που επιτελους ειδα απο μια γενια σε μια αλλη (maxwell-paschal)να υπαρχει boost (συμφωνα με τα benchmarks) τουλαχιστο 40% . το μονο κακο ειναι οτι κανει εμας της προηγουμενης να αισθανομαστε καπως.... :-)  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω χαιρομαι που επιτελους ειδα απο μια γενια σε μια αλλη (maxwell-paschal)να υπαρχει boost (συμφωνα με τα benchmarks) τουλαχιστο 40% . το μονο κακο ειναι οτι κανει εμας της προηγουμενης να αισθανομαστε καπως.... :-)  :P

Καλα κανε oc την 980Τι και δες που παει η διαφορα ακομα και με oced 1080.

• Like 2

Ποια διαφορά είδες.? Εγώ δεν είδα τίποτα τρομερά καλύτερο απότι είδα απο 770 σε 970 / 780 σε 980.

Όπως η 970 με δυσκολία περνούσε 780Ti αλλά overclocked ήταν πίσω.To ίδιο και η 1070 με την 980ti και γενικά όλες οι κάρτες.

Η 1080 overclocked απο 980Τι overclocked είναι στο +-15% σιγά τη τρελή διαφορά.

Ακόμα και να μπορούσαν οι εταιρίες δεν νομίζω πως θα έδιναν διπλάσιο performance έτσι απλά.Προφανός θέλουν να σε έχουν συχνά πελάτη όχι μια φορά τα 5-6 χρόνια.

Δεν πα να αλλάξουν λιθογραφία ή δεν ξέρω και γω τι,πάντα την ίδια γεωμετρική πρόοδο στις επιδόσεις νομίζω θα έχουμε.

• Like 2

960->1060 . 970->1070 , 980 -> 1080 . εκει αναφερομαι

Με βάση την τιμή τους πάνε όλα, και οι δεύτερες έχουν αρκετά μεγαλύτερη τιμή από τις πρώτες. Το perfomance/€ αυξήθηκε το αναμενόμενο...

Έπρεπε να τύχει σε μένα ε ; ......

Hello, 

We do apologize for any inconveniences and delays with your current RMA. Due to the current process of transitioning our warehouse to a new location, this has unfortunately cause a slight delay with processing the RMA submission. We are currently working to fulfill your RMA request as quickly as possible and will provide you with tracking update as soon as the replacement is shipped. Once again we do apologize for any delays and inconveniences and do appreciate your patience. 

Regards,
EVGA

Έπρεπε να τύχει σε μένα ε ; ......

Hello, 

We do apologize for any inconveniences and delays with your current RMA. Due to the current process of transitioning our warehouse to a new location, this has unfortunately cause a slight delay with processing the RMA submission. We are currently working to fulfill your RMA request as quickly as possible and will provide you with tracking update as soon as the replacement is shipped. Once again we do apologize for any delays and inconveniences and do appreciate your patience. 

Regards,

EVGA

Αν σου έρθει μέχρι να βγει to battlefield,θα νιώθεις και τυχερός ..στην ατυχία σου  ;)

Παρασκευή μου είπαν θα παραλάβουν και θα την στείλουν αμέσως. Άμα έχει και η νέα coil whine δεν θα ξαναμπώ στην διαδικασία αυτή εννοείται. Ήδη έχω φρικάρει που δεν μπορώ να παίξω τίποτα με το iGPU.

Παρασκευή μου είπαν θα παραλάβουν και θα την στείλουν αμέσως. Άμα έχει και η νέα coil whine δεν θα ξαναμπώ στην διαδικασία αυτή εννοείται. Ήδη έχω φρικάρει που δεν μπορώ να παίξω τίποτα με το iGPU.

Πρεπει να εισαι στη φαση,να κανεις τετραγωνακια με το κερσορα στην επιφανεια εργασιας.

Βαλε κανα age of empires,θα τα εκτιμησεις για καμια βδομαδιτσα ακομα 

• Like 4

Due to the current process of transitioning our warehouse to a new location...

Καλά αυτοί τώρα βρήκαν να κάνουν μετακόμιση?! 

Και το καλοκαίρι τι έκαναν? Τα μπάνια του λαού εδώ στην Ελλάδα?!!  :D

Offtopic, but awesome:

Δεν είναι και τόοοοσο ΟΤ πια από την στιγμή που η πράσινη αφιερώνει τόσους πόρους και GPU δύναμη στην αγορά αυτή. Προσωπικά θεωρώ ότι καλώς η πράσινη επενδύει τόσο στην συγκεκριμένη αγορά, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν περάσουμε ποτέ για νομικούς και ηθικούς λόγους σε πλήρη αυτόνομη οδήγηση. Σε ένα κρίσιμο δίλημμα που τυχών χαθούν ανθρώπινες ζωές από ατύχημα, ποιός ακριβώς θα αναλάβει την αστική ευθύνη; http://edition.cnn.com/2016/07/01/opinions/tesla-self-driving-car-fatality-rushkoff/ όχι τόσο "awesome" ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...