Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και Πίπι Φακιδομύτη να το ονομάσουν το ίδιο μας κάνει. Το σημαντικό που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι ότι δεν θα αξίζει σε καμία περίπτωση αναβάθμιση για κάτοχο 1070 ή κάτι ανάλογο. Απλά θα είναι και η ουσιαστικότερη πτώση τιμών για τις συγκεκριμένες κατηγορίες GPU.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να αφήσουν τα refresh και να δουλέψουν στο VOLTA, να πάψουν οι πράσινες να χάνουν επιδόσεις με async.

Λέτε στους Pascal 2.0 ή πιθανότατα στους Volta να προσθέσει στην σιλικόνη η Nvidia  κάτι αντίστοιχο με τα Asynchronous Compute Engines της AMD? Τα οποία αποδείχτηκε ότι αποδίδουν σχετικά καλά σε DX12 & Vulkan έτσι δεν είναι.

Στο Pascal δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, στο VOLTA όλο και κάτι θα κάνουν.

Λες ε; http://www.anandtech.com/show/10714/nvidia-teases-xavier-a-highperformance-arm-soc

Mάι λιπς αρ σιιιιιιιιιλντ :P

• Like 1

Δυνατό πράγμα, αλλά..

Wrapping things up, as we mentioned before, Xavier is a far future product for NVIDIA. While the company is teasing it today, the SoC won’t begin sampling until Q4 of 2017, and that in turn implies that volume shipments won’t even be until 2018

Αυτά είναι visuals..

https://www.youtube.com/watch?v=C-vAxVh8ins

Θέλω τα γραφικά του trailer, σε real time gameplay στο pc μου.

Πόσα χρόνια να βάλω μπροστά στην time machine που έχω στο υπόγειο?

Ρε παιδιά δεν βλέπετε στην αρχή του βίντεο που λέει In-game footage ;

Δεν παίζει με την καμία.

Κάποιες σκηνές (των δευτερολέπτων, πχ στο 1:15, 1:30 κτλ) μέσα ναι.

Αλλά τα CGI, με τίποτα.

(πες μου ότι κάνω λάθος please)

Ρε παιδιά δεν βλέπετε στην αρχή του βίντεο που λέει In-game footage ;

In game footage είναι και τα pre-rendered videos ενός game. Σίγουρα αυτό το trailer περιέχει και real time rendered gameplay μέσα αλλά νομίζω ότι τα πολύ εντυπωσιακά σημεία με τους διαλόγους είναι pre-rendered και όχι real time. Άλλωστε το trailer είναι για το xbox όπως φαίνεται στην αρχή, κονσόλα που δεν έχει με τίποτα δυνατότητα να παράξει τέτοια γραφικά πιστεύω.

Μάλλον δεν έχετε δει το δάσος στο Battlefront..Η Frostbite είναι η πιο εντυπωσιακή μηχανή εδώ και καιρό. Επίσης, το prerendered είναι όταν γράφει In-engine footage που απλά δείχνει τη δυνατότητα της μηχανής γραφικών. Πάντως δεν ξέρω τι σας τρελαίνει τόσο, και το Uncharted 4 τέτοια visuals έχει στα πρόσωπα κλπ. Απλά αυτά τα γραφικά θα είναι μόνο για το SP, το MP θα είναι κατώτερο όπως σε όλα τα BF.

• Like 3

Pre-rendering is the process in which video footage is not rendered in real-time by the hardware that is outputting or playing back the video. Instead, the video is a recording of footage that was previously rendered on different equipment (typically one that is more powerful than the hardware used for playback).  Κοινώς σε super-rendering servers των Devs.

Εγώ δεν το αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι real time rendered αυτό το αποτέλεσμα από την νέα Frostbyte 2016, απλά μου φαίνεται λιγότερο πιθανό, μακάρι όμως να έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά θα είναι πολύ εντυπωσιακό όντως ;)

Μην ξεχνάμε ότι η EA δεν κάνει ποτέ downgrade στα παιχνίδια της. Οπότε θα δούμε πράγματι τέτοια γραφικά και θα έχουμε και μπόλικα frames αν κρίνω από το performance/visual ratio του Battlefront.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...