Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fulgore επειδή νομίζω σε ενδιαφέρει και εσένα η Gtx 1070 G1 , πρόσεξα ότι έπεσε η τιμή της κατά 10€ στην MSystems που δίνει και digital code για το GoW4 μαζί και τώρα έχει 515€. Ψήνομαι να την χτυπήσω και εγώ πάντως ;)

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fulgore επειδή νομίζω σε ενδιαφέρει και εσένα η Gtx 1070 G1 , πρόσεξα ότι έπεσε η τιμή της κατά 10€ στην MSystems που δίνει και digital code για το GoW4 μαζί και τώρα έχει 515€. Ψήνομαι να την χτυπήσω και εγώ πάντως ;)

Ε με τρολλαρει το καταστημα...Χτες το μεσημερι πριν κλεισουν πηρα την καρτα στα 525ευρω και σημερα οντως την ριξανε στα 515....

Ελεος:P Τις αλλες παντως 1070 τις εχουν σε σταθερες τιμες.

• Like 1
Δημοσ.

Ε με τρολλαρει το καταστημα...Χτες το μεσημερι πριν κλεισουν πηρα την καρτα στα 525ευρω και σημερα οντως την ριξανε στα 515....

Ελεος :P Τις αλλες παντως 1070 τις εχουν σε σταθερες τιμες.

LOL, θα τους έκανες ποδαρικό και θα ανέβηκε ο τζίρος του μαγαζιού για αυτό! :P

Στείλε όποτε ευκαιρήσεις εντυπώσεις από την κάρτα, plz! ;)

Γιατί ποιος άλλος διαφώνησε ? Μάλλον εννοείς θα συμφωνήσω και εγώ με τον αγαπητό mod. Α τώρα πρόσεξα ότι είσαι καινούριος. Ο αγαπητός mod δεν έχει την άποψη ότι το άλφα και το ωμέγα για την gpu είναι η ποσότητα μνήμης εκτός και αν άλλαξε κάτω από την γενική κατακραυγή :D

Ναι όντως δεν κατάλαβα εξ αρχής το ύφος του αγαπητού Mod, το άλλαξα το ρήμα σε "συμφωνήσω"! χα χα  :-D

Δημοσ.

LOL, θα τους έκανες ποδαρικό και θα ανέβηκε ο τζίρος του μαγαζιού για αυτό! :P

Στείλε όποτε ευκαιρήσεις εντυπώσεις από την κάρτα, plz! ;)

Ενταξυ οι εντυπωσεις μου πανω κατω ειναι ιδιες και με την προηγουμενη καρτα που ειχα και πιο πριν την G1 970.Κοινως παλι η καρτα παιρνει 1 8πινο καλωδιο,μεγαλη διαφορα ειναι ο rgb φωτισμος,και την ωρα που γραφω τωρα η καρτα οντως ειναι αθορυβη.

Χτες εβαλα λιγο Doom με οτι ρυθμισεις βρηκα στο full και δεν παρατηρησα ενοχλητικο θορυβο 10λεπτα που επαιξα.

Τωρα μπορει γενικα το προβλημα του Coil whine να εξακολουθει να υπαρχει γενικα στις καρτες και να μου εμφανιστει αργοτερα ή να εχω λιγο και να μην το ακουω δεν ξερω(και δεν θελω να παρω στον λαιμο μου κοσμο),αλλα ο κυριος λογος αγορας μου εμενα ηταν η χρηματικη διαφορα που της δινει ενα χαρακτηρα value for money αν και σε τετοιο κοστος αγορας δεν μπορει μια καρτα να χαρακτηριστει ως value for money καρτα.

Δημοσ.

Value for money δεν την λες αλλά νομίζω και εγώ ότι έχει αρκετά καλό Performance/ Value Ratio η κάρτα και ειδικά με το bundle μαζί.

Επειδή δεν νομίζω να μου έχει τύχει (ή δεν το έχω παρατηρήσει) το coil whine εμφανίζεται και σε χαμηλότερα FPS <=60 ή μόνο σε υψηλά?

Δημοσ.

Value for money δεν την λες αλλά νομίζω και εγώ ότι έχει αρκετά καλό Performance/ Value Ratio η κάρτα και ειδικά με το bundle μαζί.

Επειδή δεν νομίζω να μου έχει τύχει (ή δεν το έχω παρατηρήσει) το coil whine εμφανίζεται και σε χαμηλότερα FPS <=60 ή μόνο σε υψηλά?

Τις περισσοτερες φορες(σχεδον ολες)το Coil whine συνηθως εμφανιζεται σε υψηλα fps,ή ειναι πιο εντονο.

Οσον αφορα το value for money που λες,προφανως και εννοουσα value for money για τιμες και δεδομενα Ελλαδας παντα(αν βγαλεις την αξια του παιχνιδιου εξω,ειναι η φθηνοτερη 1070 της αγορας αυτη τη στιγμη πχ).

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον κωδικό ενεργοποίησης για το Gears of Wars 4:

Δείτε στο link που ακολουθεί  πληροφορίες και όρους για την εξαργύρωση του κουπονιού.

Όσο αφορά την διαφοροποίηση στην τιμή θα κοπεί πιστωτικό 10€ που θα μείνει στον λογαριασμό σας.

Επειδη καποιοι λεγανε γιατι προτεινω στον κοσμο τοσο πολυ Msystems και πως να ξεχωρισεις ενα καλο καταστημα για τις αγορες(κοινως γιατι τους κανω τσαμπα διαφημιση).Τα λογια νομιζω ειναι λιγα.

• Like 6
Δημοσ.

Καλορίζικη και η κάρτα και το GOW4! ;)

Ωραία εξηγήθηκαν οι τύποι! Νομίζω την δικαιολογούν την μικρή διαφορά χρημάτων που έχουν έναντι των e-shops που κάνουν παραεισαγωγή hardware από Europe, ειδικά με το nvidia bundle που δεν το έχει κανένας άλλος πλην του φαρμακείου (Πλαίσιο).

Ψήνομαι και εγώ πολύ να την χτυπήσω αλλά περιμένω να μπει ο Οκτώβρης για να κοπεί σχετικό τιμολόγιο ;)

Δημοσ.

Ασχετο ο κωδικος για το GOW4 για ποια πλατοφορμα ειναι?

Και για να μην βγω τελειως οφ επειδη εχω καιρο να διαβασω και για να μην διαβασω σελιδες 1 μηνα πισω ειχαμε κανενα νεο για 1080ti?

Δημοσ.

Ασχετο ο κωδικος για το GOW4 για ποια πλατοφορμα ειναι?

Ειναι δυνατον ο κωδικος που δινεται μαζι με καρτα γραφικων να μην ειναι τουλαχιστον για το pc? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...