mike299 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το geizhals δεν είναι κατάστημα, είναι σα γερμανικό σκρουτζ. Έχεις δίκαιο. μπερδεύτηκα με το caseking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Habman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες καλημέρα, (και καλώς σας βρήκα σαν καινούργιος στο forum ) . Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την 970 G1 Gaming με την αντίστοιχη 1070 G1 gaming της Gigabyte μιας και παίζω σε 1440p monitor και πλέον στα περισσότερα games έχει αρχίσει να ζορίζεται η 970 παρά το μέτριο O.C που της έχω κάνει. Θέλω να την αγοράσω από Ελλάδα (λόγω έκδοσης τιμολογίου) και δεν βλέπω το Nvidia bundle του GOW4 πουθενά εκτός από Πλαίσιο και MSystems. Μιας και πρόκειται για ένα game των 70€ και το δίνει δωρεάν με αυτή την κάρτα η Nvidia γνωρίζετε κάποιο άλλο e-shop με καλές τιμές που να το δίνει μαζί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες καλημέρα, (και καλώς σας βρήκα σαν καινούργιος στο forum ) . Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την 970 G1 Gaming με την αντίστοιχη 1070 G1 gaming της Gigabyte μιας και παίζω σε 1440p monitor και πλέον στα περισσότερα games έχει αρχίσει να ζορίζεται η 970 παρά το μέτριο O.C που της έχω κάνει. Θέλω να την αγοράσω από Ελλάδα (λόγω έκδοσης τιμολογίου) και δεν βλέπω το Nvidia bundle του GOW4 πουθενά εκτός από Πλαίσιο και MSystems. Μιας και πρόκειται για ένα game των 70€ και το δίνει δωρεάν με αυτή την κάρτα η Nvidia γνωρίζετε κάποιο άλλο e-shop με καλές τιμές που να το δίνει μαζί? Προσωπικά όχι, με καλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ανακοινωθηκε εδω και μερες οτι το 2017 θα βγουν οι πρωτες καρτες με 16 GB HBM2 μνημη η οποια ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την GDDR5 αλλα και την GDDR5X που εχουν οι σημερινες καρτες θα προτεινα να περιμενεις. Και εγω με την 970 G1 GAMING ειμαι σε 1440p οθονη αλλα θα περιμενω να βγουν αυτες οι νεες καρτες που συμφωνα με φημες θα ειναι τοσο δυνατες ετσι ωστε να τρεχουν τα παιχνιδια σε ultra 4k 60 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ανακοινωθηκε εδω και μερες οτι το 2017 θα βγουν οι πρωτες καρτες με 16 GB HBM2 μνημη η οποια ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την GDDR5 αλλα και την GDDR5X που εχουν οι σημερινες καρτες θα προτεινα να περιμενεις. Και εγω με την 970 G1 GAMING ειμαι σε 1440p οθονη αλλα θα περιμενω να βγουν αυτες οι νεες καρτες που συμφωνα με φημες θα ειναι τοσο δυνατες ετσι ωστε να τρεχουν τα παιχνιδια σε ultra 4k 60 fps. Οι κάρτες με 16GB HBM2 θα στοιχίζουν και μια αντίστοιχη περιουσία, οπότε καλά θα κάνεις να παίρνεις ότι αποφάσεις θέλεις για τον εαυτό σου και να μην χαντακώνεις τους άλλους. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ανακοινωθηκε εδω και μερες οτι το 2017 θα βγουν οι πρωτες καρτες με 16 GB HBM2 μνημη η οποια ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την GDDR5 αλλα και την GDDR5X που εχουν οι σημερινες καρτες θα προτεινα να περιμενεις. Και εγω με την 970 G1 GAMING ειμαι σε 1440p οθονη αλλα θα περιμενω να βγουν αυτες οι νεες καρτες που συμφωνα με φημες θα ειναι τοσο δυνατες ετσι ωστε να τρεχουν τα παιχνιδια σε ultra 4k 60 fps. Σε τιμές Titan X P και αντίστοιχης απόδοσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Habman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη ανακοινωθηκε εδω και μερες οτι το 2017 θα βγουν οι πρωτες καρτες με 16 GB HBM2 μνημη η οποια ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την GDDR5 αλλα και την GDDR5X που εχουν οι σημερινες καρτες θα προτεινα να περιμενεις. Και εγω με την 970 G1 GAMING ειμαι σε 1440p οθονη αλλα θα περιμενω να βγουν αυτες οι νεες καρτες που συμφωνα με φημες θα ειναι τοσο δυνατες ετσι ωστε να τρεχουν τα παιχνιδια σε ultra 4k 60 fps. Τα 16gb HBM2 φημολογείται ότι θα τα έχει ο πλήρης VEGA 10 των 12Terraflops οπότε μια τέτοια Gpu το λιγότερο που θα κοστίζει θα είναι 1000$ και αυτό στο USA. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ αλλά ούτε και θέλω να δώσω τόσα χρήματα. Είμαι λάτρης του performance per value και θεωρώ την GTX 1070 μια σχετικά καλή επιλογή παρόλο που η Nvidia ανέβασε αισθητά τις τιμές λόγω έλλειψης ανταγωνισμού στις High End Gpus από την AMD αυτή την περίοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς από την στιγμή που δεν σε καλύπτει πλέον η 970 δεν περιμένεις αλλά πας σε 1070/1080 ανάλογα με το budget σου.Ο Oroku από την άλλη είναι ευχαριστημένος με την κάρτα του και μπορεί να περιμένει. Τελικά οι Volta από ότι λένε κάποιες φήμες θα βγουν νωρίτερα το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Ισχύει κάτι τέτοιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μην περιμένεις αγορινά, γιατί η τεχνολογία δεν θα σε περιμένει. Πρέπει να την αδράξεις τώρα που είναι ζεστή. Μέχρι το 2018 τι θα κάνεις, voltes Μεχρι τωρα τα μονα παιχνιδια που δεν μπορει να παιξει σε max settinga(που σερνονται δηλαδη) ειναι τα quantum break οπου τα περισσοτερα τα ειχα βαλει medium το rise of the tomb raider που εκτος απο τα textures που ειναι high αντι για very high και πιο προσφατο το deus ex mankind divided που τα περισσοτερα τα εχω very high και λιγα στο ultra. Γισ 3 παιχνιδια να παω να δωσω 800 ευρω δεν αξιζει. Οταν βγουν περισσοτερα ναι. Και την προηγουμενη καρτα μου την 560 ti 3 χρονια τη ειχα απο το Νοεμβριο του 2011 μεχρι Νοεμβριο 2014. Αναβαθμιζω το pc μου καθε 3-4 χρονια εκτος αν προκυψει εκτακτη αναγκη αν δηλαδη ξαφνικα αρχισουν να βγαινουν πολλα παιχνδιια που δεν παιζουν ultra. δεν εχει υπαρξει ακομα επισημη ανακοινωση απο την nvidia αλλα πολλες φορες οι φημες ειναι αληθεια. Μπορει να εφτιαξαν πιο γρηγορα τους νεους πυρηνες απο οτι υπολογιζαν αρχικα οταν ειχαν πει για 2018 και τελικα να βγουν 2017. Θα δουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τι άλλο θα διαβάσουμε..Ονειρεύεστε ακόμα να δείτε VOLTA μέσα στο 2017 ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Habman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάποιο λόγο να βγάλει η Nvidia νωρίτερα τους Volta πριν η AMD βγάλει τους Vega 10 & Vega 11(πιθανότατα η gpu του XB Scorpio) στα ράφια αλλά και σε τι τιμές. Δύσκολο πιστεύω πριν το 2018 για τους volta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Οι Vega θα βγουν το πρώτο εξάμηνο του 2017 , ισως και στο πρώτο τρίμηνο. Οπότε δεν είναι πριν τους Vega αλλά μετά κατά το φθινόπωρο (δεύτερο εξάμηνο). Θα δούμε και πόσο θα ζοριστεί η NVidia από τις νέες κάρτες της AMD. Απλά υπάρχει αυτή η φήμη γι αυτό και ρώτησα δεν ξέρω πότε θα βγούν οι volta. Τι άλλο θα διαβάσουμε..Ονειρεύεστε ακόμα να δείτε VOLTA μέσα στο 2017 ε.. Καλά τώρα που τα "έσκασες" για τον Pascal που να κάνεις πάλι αναβάθμιση σε ένα χρόνο. Θα εύχεσαι να βγουν οι VOLTA το 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Κάθε δύο χρόνια βγαίνει νέο performance SKU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες καλημέρα, (και καλώς σας βρήκα σαν καινούργιος στο forum ) . Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την 970 G1 Gaming με την αντίστοιχη 1070 G1 gaming της Gigabyte μιας και παίζω σε 1440p monitor και πλέον στα περισσότερα games έχει αρχίσει να ζορίζεται η 970 παρά το μέτριο O.C που της έχω κάνει. Θέλω να την αγοράσω από Ελλάδα (λόγω έκδοσης τιμολογίου) και δεν βλέπω το Nvidia bundle του GOW4 πουθενά εκτός από Πλαίσιο και MSystems. Μιας και πρόκειται για ένα game των 70€ και το δίνει δωρεάν με αυτή την κάρτα η Nvidia γνωρίζετε κάποιο άλλο e-shop με καλές τιμές που να το δίνει μαζί? Πανω σε αυτο που λες φρεσκια σημερινη απο Msystems 2πολυ γρηγορες φωτο απο potato κινητο http://imgur.com/a/pfqar http://imgur.com/a/vVI4g Ρωτησα για το γνωστο θεμα του coil whine που εχει αναφερθει για τις G1 τον υπαλληλο και μου λεει οτι δεν εχουν γενικα θεμα με επιστροφες για τετοια θεματα στην G1,και (αν ισχυει)οτι οι G1 που ειχε στο μαγαζι(αρκετες ειδα στο ραφι)ηταν λεει νεες,φρεσκες(σαν τα ψαρια?)παρτιδες. Οσο για τον κωδικο προς ενημερωση μην την πατησετε(παλι καλα που ρωτησα πριν φυγω)δεν ειναι σε μορφη ξυστο οπως ηταν στην προηγουμενη 970 αλλα μεσω email. Τελος να αναφερω οτι η G1 που κοιταζα απο Msystems πριν ανεβει το bundle με το παιχνιδι κοστιζε 545ευρω αρα υπαρχει μια μειωση 20ευρω με την τωρινη τιμη της. Και για οσους σκεφτονται για το θεμα coil whine να πω οτι ακομα και σε Msi εχω δει αναφορες για coil whine,λιγοτερες βεβαια απο G1 και Evga,αν και τα post ειναι πριν μηνες απο τις πρωτες παρτιδες(beta testers που λεμε καποιοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε πάρτε Φάνη Palit Πετραλιά να βρείτε την υγειά σας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα