Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά παράκοιλα αυτήν από γερμανία http://geizhals.de/inno3d-ichill-geforce-gtx-1070-x3-c107v3-1sdn-p5dnx-a1450744.html kai την έβαλα να έρθει με Expedited Delivery δεν πιστεύω να έχουμε τελωνεία και τα λοιπά εσείς που έχετε "παρακιλι" είχατε ποτε θέμα τέτοιο?

σαν εταιρία καλεί δεν είναι βρε παιδιά η πατάτα έκανα ?

Δημοσ.

τελικά παράκοιλα αυτήν από γερμανία http://geizhals.de/inno3d-ichill-geforce-gtx-1070-x3-c107v3-1sdn-p5dnx-a1450744.html kai την έβαλα να έρθει με Expedited Delivery δεν πιστεύω να έχουμε τελωνεία και τα λοιπά εσείς που έχετε "παρακιλι" είχατε ποτε θέμα τέτοιο?

σαν εταιρία καλεί δεν είναι βρε παιδιά η πατάτα έκανα ?

Από Γερμανία δε θα χει τελωνείο, και στο λέω εγώ που έχω "παρακιλι", αλλά όπως διαμορφώνεται η τιμή μαζί με τα μεταφορικά θα μπορούσες κάλλιστα να είχες πάρει κι από δω.

• Like 1
Δημοσ.

Από Γερμανία δε θα χει τελωνείο, και στο λέω εγώ που έχω "παρακιλι", αλλά όπως διαμορφώνεται η τιμή μαζί με τα μεταφορικά θα μπορούσες κάλλιστα να είχες πάρει κι από δω.

την βρήκα προσφορα μαζί με τα μεταφορικά 430e

Δημοσ.

την βρήκα προσφορα μαζί με τα μεταφορικά 430e

Απο εξωτερικο μονο απο Mindfactory αξιζει η αγορα που δινει και δωρο το gears of war.Ελπιζω απο εκει που την πηρες την καρτα να δινουν και αυτοι δωρο το εν λογω παιχνιδι.

Δημοσ.

Απο mindfactory ειναι κανα 30€ τα μεταφορικα σωστα? Καπου εχω διαβασει οτι καποια στιγμη μεσα στην ημερα ειναι δωρεαν ισχυει ή οχι?

Δημοσ.

Απο εξωτερικο μονο απο Mindfactory αξιζει η αγορα που δινει και δωρο το gears of war.Ελπιζω απο εκει που την πηρες την καρτα να δινουν και αυτοι δωρο το εν λογω παιχνιδι.

όχι αλλα κερδισμένος είμαι στην τιμή

Δημοσ.

Eγω εχω αποφασισει να περιμενω μεχρι 2018 που θα βγουν οι volta λογω των χαμηλων επιδοσεων που εχουν οι pascal καρτες σε dx12 σε συγκριση με το dx11 αλλα και επειδη η 970 τρεχει ακομα σχεδεον τα παντα σε utra max settings αν και πολλα παιχνιδια γυρω στα 40 fps αντι για 60 fps. Το σκεφτομουν σοβαρα να παρω μια 1080 ti αλλα για αυτους του 2 λογους αποφασισα να κρατησω την 970 1,5 χρονο ακομα μεχρι να βγουν οι volta. Εκτος αν

• Like 1
Δημοσ.

Μην περιμένεις αγορινά, γιατί η τεχνολογία δεν θα σε περιμένει. Πρέπει να την αδράξεις τώρα που είναι ζεστή. Μέχρι το 2018 τι θα κάνεις, voltes;

• Like 7
Δημοσ.

Τι ασχετοι και αυτοι εκει στην Nvidia.Αφου υπαρχει η υπερ καρτα gtx 970 2χρονια τωρα που τα τρεχει ολα σε max settings 1440p με 40-60fps ,τι βγαζουν καινουργιες καρτες........

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο site της nvidia αναφέρει και το geizhals.de στην λίστα με τα καταστήματα που συμμετέχουν στην προσφορά.

Το καλύτερο πάντως είναι να μας ενημερώσει ο kakos αν λάβει το παιχνίδι.

Άκυρο. λάθος site

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.

Στο site της nvidia αναφέρει και το geizhals.de στην λίστα με τα καταστήματα που συμμετέχουν στην προσφορά.

Το καλύτερο πάντως είναι να μας ενημερώσει ο kakos αν λάβει το παιχνίδι.

Το geizhals δεν είναι κατάστημα, είναι σα γερμανικό σκρουτζ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...