Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έπρεπε να υπάρχει επιλογή να απενεργοποιείται και να σταματήσει το γελοίο throttling στους 55-60C.

Δε βλεπω λογο.

Η δικια μου φτανει 1316 απο μαμα.

Μετα τους 70 πεφτει στο 1304.

Μια χαρα μου φαινεται να ανεβαζει τοσο απο μονο του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτησω κατι μιας και δεν το εχ σε αυτο τον τομεα:

Εχω την evga 1060 sc και στο site λεει οτι ειναι χρονισμενη στα 1835MHz Boost Clock. Με το gpu-z οταν παιζω tomb raider βλεπω οτι ειναι σταθερα στα 1950mhz με 75-80 βαθμους θερμοκρασια και το ανεμιστηρακι στο 40-45%. Θεωρητικα δε θα επρεπε να πηγαινει μεχρι 1835? Οχι οτι με χαλαει, αλλα δεν καταλαβαινω, κανει overcklock μονη της? Το gpu-z εχει μεγιστη αποθηκευμενη τιμη 2012mhz core clock.

Ο χρονισμος της μνημης απ την αλλη παραμενει στα 2000 χωρις να αλλαζει.

Ανέβασε λίγο περισσότερο το fan speed, η 1060 νομίζω ρίχνει ρολόγια από τους 60C. Το gpu boost δουλεύει σε συνάρτηση της θερμοκρασίας αλλά και το του τι τσιπάκι έχεις στο Πασκαλ. Ας με διορθώσει κάποιος αν έκανα λάθος, νομίζω έτσι γίνεται.

• Like 1

Καθυστερούν στην EVGA να στείλουν την αντικατάσταση, μου είχαν πει 1-3 εργάσιμες αλλά ακόμα δεν την έχουν στείλει. Τους έστειλα μήνυμα και μου ζήτησαν συγνώμη και ότι θα χρειαστούν λίγο ακόμη χρόνο για να την στείλουν. Φαντάζομαι γίνεται χαμός με τα RMAs.

• Like 2

Καθυστερούν στην EVGA να στείλουν την αντικατάσταση, μου είχαν πει 1-3 εργάσιμες αλλά ακόμα δεν την έχουν στείλει. Τους έστειλα μήνυμα και μου ζήτησαν συγνώμη και ότι θα χρειαστούν λίγο ακόμη χρόνο για να την στείλουν. Φαντάζομαι γίνεται χαμός με τα RMAs.

Δεν σου δινουν και κανενα gears of war για την καθυστερηση. Τι να την κανεις την συγνωμη τους :D

• Like 2

Ανέβασε λίγο περισσότερο το fan speed, η 1060 νομίζω ρίχνει ρολόγια από τους 60C. Το gpu boost δουλεύει σε συνάρτηση της θερμοκρασίας αλλά και το του τι τσιπάκι έχεις στο Πασκαλ. Ας με διορθώσει κάποιος αν έκανα λάθος, νομίζω έτσι γίνεται.

Το ανεμιστηρακι παραμενει κλειστο μεχρι τους 65, και στους 75-80 εχω σταθερα 1950mhz. Δεν πιστευω οτι θα κερδισω και τοσο αμα παω στα 2012mhz. 3% διαφορα ειναι, και ετσι κι αλλιως παιζω με vsync στα 60fps. Ευχαριστω παντως.

• Like 1

Δεν μπορούν να δώσουν αυτοί κωδικό μου είπαν(Εκτός και αν η κάρτα ήταν αγορασμένη από το EVGA store), μόνο το κατάστημα από το οποίο αγόρασες την κάρτα και στο MGmanager δεν βλέπω να δίνουν την προσφορά άρα και από 'κει άκυρο.

Το throttling δε σημαινει οτι θα επεφτε κατω απο τα νορμαλ ρολογια? Εμενα με 75 βαθμους κραταει 1950 σταθερα και φαντασου το base clock ειναι 1607 mhz. 

Τα Pascal ρίχνουν τα ρολόγια μόλις φτάσει η κάρτα 60C, λες και τα 60C είναι επικίνδυνη θερμοκρασία για GPU. Θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή να απενεργοποιείται η σαχλαμάρα της NGreedia και να ρίχνει τα ρολόγια στους 90C ας πούμε..

Τα Pascal ρίχνουν τα ρολόγια μόλις φτάσει η κάρτα 60C, λες και τα 60C είναι επικίνδυνη θερμοκρασία για GPU. Θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή να απενεργοποιείται η σαχλαμάρα της NGreedia και να ρίχνει τα ρολόγια στους 90C ας πούμε..

Εγω παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Κι ας ριχνει λιγο τα ρολογια. Στην τελικη δουλευει αρκετα πανω απο το target boost και το κραταει χωρις προβλημα. Επαιξα ενα 3ωρο σημερα (ελιωσα) και ηταν σταθερα στα 1970 . Γενικα οτι παιχνιδι εχω βαλει κραταει 60fps σε high ultra 1080p.

• Like 1

Έστειλα μήπως λόγω καθυστέρησης μου δώσουν το GoW 4.

Τι τους είπες δηλαδή; Μήπως επειδή καθυστερείτε να μου δώσετε το Gears of War;  :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη αλλα ποση διαφορα να εχει οταν τρωει throttling??εμενα π.χ η 1070 μεχρι 58 βαθμους δουλευει 2012 κ μεχρι τους 70++ π το εθχσ αφησει μια φορα εφτασε μεχρι 1986... δλδ ποσο perfomance να χανεις με -26 herz lol...

Επεξ/σία από aOUaS88
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...