Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ετοιμάσου για desktop flickering με 144Hz Δεν το έχουν φτιάξει ακόμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ηρθε και η δικη μου καρτα τελικα, ικανοποιημενος ειμαι. Χωρεσε στο μικρο μου κουτι αρκετα ανετα. Θερμοκρασιες εχω: 40-45 βαθμους σε idle με ανεμιστηρα εντελως κλειστο. Ανοιγει μετα τους 60 βαθμους 1080p ultra settings μεχρι 75-80 βαθμους καταφερα να φτασω σε full load με valley και Heaven benchmark. Ο ανεμιστηρας εφτασε μεχρι 40%. Με δεδομενο οτι η οθονη μου ειναι 60herz εβαλα vsync στα 60fps οποτε και επεσε το utilization της καρτας στο 60-80% περιπου. Η θερμοκρασια ετσι επεσε στους 60-65 βαθμους περιπου με τον ανεμιστηρα στο 25% Πολυ αθορυβη, ουτε καλα καλα σε full load παρατηρησα θορυβο. Καταναλωση υπολογιζω περιπου 5 watt σε idle και κατω απο 120 watt σε full load. Εχω βατομετρο και ειχα κανει μετρησεις πριν που δεν ειχα καθολου καρτα γραφικων. Ειχα 28-30watt σε idle και 76 watt (μεγιστη αποθηκευμενη) σε full load. Τωρα με την καρτα εχω 33-38watt σε idle και σε full load το βατομετρο εγραψε μεγιστη 187watt. Με απλους υπολογισμους η καρτα προσεθεσε περιπου 110watt που αν λαβουμε υπ οψην και την αποδοση του τροφοδικου μου τραβαει περιπου 100watt πραγματικα η καρτα. Και εχω και 2 μονιτορς. Ηταν ο λογςο που την διαλεξα εναντι των 470-480, ειχαν υψηλη καταναλωση σε idle με 2 μονιτορς χωρις λογο. Πολυ καλα λοιπον. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 η καρτα τσιριζει στην κυριολεξια Μου κάνει εντύπωση σε νέο προϊόν να μην έχουν προσέξει το θόρυβο...τόσα χρήματα τους πληρώνουμε (σα να λέμε αγοράζω καινούργιο αυτοκίνητο και τρίζει η ανάρτηση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Απ' ότι λέει ο tmjuju είναι πολύπλοκο θέμα το coil whine και δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί παίζουν πολλά ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ηρθε και η δικη μου καρτα τελικα, ικανοποιημενος ειμαι. ..... Καλορίζικη!! (Μια ερώτηση τώρα που είδα το fan των evga. Προς τα που φυσάει? Γιατί μοιάζει να φυσάει όχι προς την κάρτα αλλά προς τα έξω.) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Έλαβα mail από EVGA: I can confirm that it has been received and it has been checked into our RMA system. The replacement will ship in 1~3 business days.Regards,EVGA 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλορίζικη!! (Μια ερώτηση τώρα που είδα το fan των evga. Προς τα που φυσάει? Γιατί μοιάζει να φυσάει όχι προς την κάρτα αλλά προς τα έξω.) ευχαριστω! μαλλον προς τα εξω φυσαει αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Οπου και να το βγαζει παντως δενε χω προβλημα γιατι εχω 2 ανεμιστηρες στο κουτι που αν και ειναι σε χαμηλες στροφες κανουν δουλεια. Επαιξα λιγο και με τις στροφες του ανεμιστηρα να δω θερμοκρασιες και θορυβο. Στο 100% ακουγεται αρκετα, σχεδον ενοχλητικα. Η θερμοκρασια σε idle επεσε στους 33 με θρμοκρασια δωματιου 28. Στο 80% λιγοτερο ενοχλητικο αλλα ακουγεται. Στο 60% ακουγεται το θροισμα αλλα δεν ενοχλει καθολου. Απο 50% και κατω πετει ακομα περισσοτερο ο θορυβος. Στο 40% ακουγεται πραγματικα ελαχιστα και η θερμοκρασια της ειναι στους 35 βαθμους σε idle. Νομιζω απλα θα το αφησω στο αυτοματο. Επισης ανακαλυψα το εξης κουλο: Συνεδεσα την δευτερη οθονη μου asus vk222h στην καρτα γραφικων με ανταπτορα hdmi σε dvi και η καρτα γραφικων στελνει τον ηχο μεσω dvi στο hdmi της οθονης. Δεν το ηξερα οτι περναει ο ηχος απο την dvi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλορίζικη!! (Μια ερώτηση τώρα που είδα το fan των evga. Προς τα που φυσάει? Γιατί μοιάζει να φυσάει όχι προς την κάρτα αλλά προς τα έξω.) Εκτός και αν έχει γίνει κάποιο τεράστιο λάθος στην εταιρία και το φανάκι περιστρέφεται δεξιόστροφα , τότε η κάρτα στέλνει τον αέρα πρός την ψύκτρα της κάρτας. Με γειά Zandim.Ποια πήρες τελικά και πόσο καιρό έκανε.? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτός και αν έχει γίνει κάποιο τεράστιο λάθος στην εταιρία και το φανάκι περιστρέφεται δεξιόστροφα , τότε η κάρτα στέλνει τον αέρα πρός την ψύκτρα της κάρτας. Με γειά Zandim.Ποια πήρες τελικά και πόσο καιρό έκανε.? Απλά μου έκανε εντύπωση η κλίση που έχουν τα πτερύγια του ανεμιστήρα σε σχέση πχ με αυτήν: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτός και αν έχει γίνει κάποιο τεράστιο λάθος στην εταιρία και το φανάκι περιστρέφεται δεξιόστροφα , τότε η κάρτα στέλνει τον αέρα πρός την ψύκτρα της κάρτας. Με γειά Zandim.Ποια πήρες τελικά και πόσο καιρό έκανε.? ο ανεμιστηρας γυριζει αριστεροστροφα οσο κι αν φαινονται περιεργα σχεδιασμενα τα πτερυγια. Απο evga europe την πηρα, 245€ με τα μεταφορικα και το paypal. Παραγγελια 6 σεπτεμβριου (απογευμα κατα τις 18:00) Μετα απο 3 μερες πηρα tracking number παραλαβη 15 σεπτεμβριου με ups. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν λίγο έβαλα την Palit Super Jetsream. Εντυπώσεις εντός των ημερών. Αν προλάβω σήμερα το βράδυ να τρέξω μερικά παιχνιδάκια μπορεί να γράψω.Αισθητικά πάντως έκανα την καλύτερη επιλογή νομίζω μιας και είχα και την MSI Gaming X της 1080, το πιο Clean και ταυτόχρονα aggressive look της Palit ταιριάζει πιο καλά με το Noctis.Στα γρήγορα εντόπισα μάλλον ελάχιστο Coil Whine, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Μπορώ να καταλάβω πότε τρέχει το 3Dmark και πότε φορτώνει στην σταθερή εικόνα. Όλα αυτά όχι με σιγουριά όμως γιατί ήμουν ψυλλιασμένος και έστησα αυτί. Θα κάνω τεστ στον εαυτό μου το βράδυ που έχει και ησυχία, να συγκεντρωθώ καλύτερα κιόλας. Δεν είναι το Coil Whine που ακουγόταν με την τότε 8800GTX που είχα. Εκεί θα το έλεγα με σιγουριά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πάλι καλά να λέτε που δεν σας έχει κάτσει coil whine ενώ η κάρτα είναι idle... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 H δικη μου strix παντως δεν εχει ιχνος απο δαυτο ουτε με 3000 frames... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Για ποιο λογο να αφησει καποιος την καρτα να σηκωσει τοσα πολλα frames? Αφου οι οθονες μεχρι 120hz αντε 144hz το πολυ πανε. Εγω που εχω 60αρα οθονη εχω βαλει παντου οριο τα 60 fps , γιατι να δουλευει υπερωριες η καρτα αφου δεν θα τα δω ποτε αυτα τα παραπανω fps? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Για ποιο λογο να αφησει καποιος την καρτα να σηκωσει τοσα πολλα frames? Αφου οι οθονες μεχρι 120hz αντε 144hz το πολυ πανε. Εγω που εχω 60αρα οθονη εχω βαλει παντου οριο τα 60 fps , γιατι να δουλευει υπερωριες η καρτα αφου δεν θα τα δω ποτε αυτα τα παραπανω fps? Γιατί η game engine δεν τρέχει ανεξάρτητα (όπως θα έπρεπε). Με περισσότερα fps έχεις χαμηλότερο latency. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα