Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εξαιρειτικη τιμη. κοστος για αποστολη ελλαδα ποσο εινια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19E τα μεταφορικα και 2Ε αν πληρωσεις με paypal η καρτα.

Υπαρχει στο geizhals το μαγαζι και εχει πολυ καλες αξιολογησεις.

Και ναι στελνει Ελλαδα.

• Like 1

Βλέπω με standard UPS είναι 19 ευρώ μέχρι 5kg

https://www.caseking.de/ckShippingcosts

Ξέρουμε τίποτα γι' αυτό το κατάστημα; Γιατί δεν εμφανίζεται στο geizhals.de;

Edit: Μας προλάβανε  :P

Πάντως εγώ δε το βλέπω στη λίστα

https://geizhals.eu/gigabyte-geforce-gtx-1070-g1-gaming-gv-n1070g1-gaming-8gd-a1450713.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu#productlist

Από τα καταστήματα του Scroutz χθες τα ξημερώματα εξαφανίστηκαν πολλές 1060. Κάτι παίχτηκε με διαθεσιμότητα.

Το ekos.gr μου είπε ότι μπορεί να μην υπάρχει η Palit SJS και πως θα μιλήσουμε από Δευτέρα για επιβεβαίωση. Αν δεν υπάρχει θα πάω στην Gainward Golden Sample. Δεν μπορεί να μην υπάρχει ούτε και αυτή, θα τρελαθώ! 

Από τα καταστήματα του Scroutz χθες τα ξημερώματα εξαφανίστηκαν πολλές 1060. Κάτι παίχτηκε με διαθεσιμότητα.

Το ekos.gr μου είπε ότι μπορεί να μην υπάρχει η Palit SJS και πως θα μιλήσουμε από Δευτέρα για επιβεβαίωση. Αν δεν υπάρχει θα πάω στην Gainward Golden Sample. Δεν μπορεί να μην υπάρχει ούτε και αυτή, θα τρελαθώ! 

Μου κανει εντυπωση πως μετα την ασχημη εμπειρια που ειχες απο αλλο μικρο καταστημα εξακολουθεις να κοιτας σε τετοια μικρο μαγαζα.Τα θελει που λεμε ο πωπος σου :P

Μόνο από Πλαίσιο θα έπρεπε να ψωνίσω κανονικά, αλλά οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλές.
Ο Ekos.gr απ' ότι φαίνεται και στους όρους εγγύησης δείχνει έμπιστος. Από τα λίγα καταστήματα που είναι τόσο αναλυτικά σε σχέση με την εγγύηση των προϊόντων και εκτός από αυτό είναι δίπλα στο σπίτι μου. Θα ψώνιζα από το MustShop, αλλά δεν έχει φυσικό κατάστημα και σκέφτηκα να δώσω ένα 10άρικο παραπάνω και να πάω στο ekos.
Από εκεί και πέρα από που να ψωνίσω;
MG Manager;
http://www.mgmanager.gr/pci-express/56365-msi-gtx-1060-gaming-x-6gb-gddr5-192-bit-dvi-hdmi-3xdp.html?search_query=gtx+1060&results=2
Δεν την έχει διαθέσιμη.

Μόνο από Πλαίσιο θα έπρεπε να ψωνίσω κανονικά, αλλά οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλές.

Ο Ekos.gr απ' ότι φαίνεται και στους όρους εγγύησης δείχνει έμπιστος. Από τα λίγα καταστήματα που είναι τόσο αναλυτικά σε σχέση με την εγγύηση των προϊόντων και εκτός από αυτό είναι δίπλα στο σπίτι μου. Θα ψώνιζα από το MustShop, αλλά δεν έχει φυσικό κατάστημα και σκέφτηκα να δώσω ένα 10άρικο παραπάνω και να πάω στο ekos.

Από εκεί και πέρα από που να ψωνίσω;

MG Manager;

http://www.mgmanager.gr/pci-express/56365-msi-gtx-1060-gaming-x-6gb-gddr5-192-bit-dvi-hdmi-3xdp.html?search_query=gtx+1060&results=2

Δεν την έχει διαθέσιμη.

Δεν θελω να δωσω παραπανω εκταση επειδη δεν ειναι εδω το θεμα για αξιοπιστια και περιστατικα απο διαφορα μαγαζια

,αλλα επειδη αφορα προιον(gtx 1060)του θεματος να σου πω μονο οτι προσωπικα εμπιστευομαι καταστηματα τα οποια να ειδικευονται οσο να ναι στο pc hardware.

Τωρα μικρομαγαζα τα οποια σαν περιγραφη προιοντος δεν αναγραφουν καν την εγγυηση του προιοντος αυτου και απο πληροφοριες προιοντος εχουν λιγοτερες και απο του skroutz ,ε οσο να ναι δεν βγαζει και πολυ εμπιστοσυνη.

καλη ωρα για την 1060 gainword που αναφερεις

https://www.ekos.gr/product/geforce_gtx_106072

Δεν γνωριζω το εν λογω καταστημα για να πω την αληθεια και αν ειναι και κοντα σου οκ(τωρα που το βλεπω ουτε απο μενα ειναι παρα πολυ μακρυα πλακα πλακα :P),αλλα και παλι δεν μου πολυ γεμιζει το ματι για αγορα καρτας γραφικων.

• Like 1

ρε παιδια αυτο μοιαζει παρα πολυ καλη τιμη ή ειναι ιδεα μου??? μπας και εχουμε και κανενα voucher?? B)

edit: ακυρο υπερ ενθουσιαστηκα 40 ευρω πιο κατω βγαινει τελικα δεν ειναι παρα πολυ καλυτερη τιμη αλλα σαφως καλυτερο απο οτι εχουμε ηδη στην Ελλαδα!

εξαιρειτικη τιμη. κοστος για αποστολη ελλαδα ποσο εινια?

Mαλλον θα βγαλει η gigabyte καμια Rev 1.1 οπως στην προηγουμενη εδω Link.png Site: 960wf και θελουν να ξεστοκαρουν. Ισως την βγαλουν με 8pin τροφοδοσια.

Ναι.

Χθες βραδυ παραγγειλα απο caseking,αξιοπιστο ειναι μην αγχωνεστε.

Και με ενα 20αρικο μεταφορικα,παλι οι τιμες βγαινουν μπομπα.

Με UPS στα μεταφορικά βγαίνει 18.99 έτσι; Ή κάνω λάθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...